/Giurgiu/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Sante

Strada Vlad Țepeș 52, Giurgiu 080095, România

Clinica Sante
Clinica de chirurgie plastica
3.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXV9+HR Giurgiu, România
+40 246 213 873
clinica-sante.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ghentu Ion-Emanuel
Ghentu Ion-Emanuel2 ani în urmă
Personal calificat si foarte amabil.... Recomand....
Marian Gheorghe
Marian Gheorghe2 ani în urmă
Stai 2 ore la coada la recoltare si stai degeaba ca nu te mai primește. Niste neprofesionisti si bataie de joc.
Gabriela T
Gabriela T5 ani în urmă
Personal neprofesionist si lipsit de cel mai elementar bun simt. In cursul saptamanii, la ora 15.45, clinica era inchisa desi programul afisat era 7-16. A doua zi am sunat inainte pentru a ma asigura ca de data asta nu vom bate drumul degeaba si le-am atras totodata atentia ca nu respecta programul afisat. Raspunsul d-rei(Denisa parca) a fost ca programul este 7-15.30. Pe scurt, la fata locului exista 2 afise cu programul de lucru cu ore diferite:7-16 pe poarta de la intrare si 7-15.30 la intrarea in clinica. Acum depinde pe care ai norocul sa-l citesti. La solicitarea repetata a sotului de a-l schimba pe cel de la poarta pentru a fi in acord cu cel din interior si a nu mai pune lumea pe drumuri, d-ra a refuzat cu obstinatie sa recunoasca greseala si i-a replicat pe un ton arogant ca ea informeaza verbal clientii asupra programului. In concluzie, cel putin din acest punct de vedere, nu recomand.
Valentin-Ciprian Ofiteru
Valentin-Ciprian Ofiteru5 ani în urmă
Personal extrem de amabil. Multumesc!
Tudor matei
Tudor matei7 ani în urmă
Personalul se prezintă într-o formă foarte superioară , nu răspund la nr. de telefon afişat , am sunat în decurs de 4 ore de 6 ori fără să răspundă cineva şi nu cred nici în corectitudinea analizelor efectuate cu trimitere de la medicul de familie . Deci acord 2 stele cu mare greutate şi sunt foarte dezamăgit de atitudinea lor față de clienți .
Daniela Ion
Daniela Ion2 ani în urmă
Am fost împreună cu bunicul meu pentru un test covid. Am facut programare cu o zi inainte, doamnele au fost foarte amabile si dragute. Programarea a fost respectata, nu am așteptat nici macar un minut. Rezultatul testului a venit intr-o zi. Mulțumesc,
GianFranco Pierino
GianFranco Pierino2 ani în urmă
Pun întrebări, cu superioritate, care calcă încalcă clar normele de privacy, apoi faptul că un membru al familiei a mers pentru test covid a fost povestit unei alte persoane, la nivel de privacy sunt în era de piatră.
Ionela Voicu
Ionela Voicu2 ani în urmă
Locații recomandate