/Constanta/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Chirurgie - Medical Analysis

Strada General Manu 58, Constanța 900674, România

Clinica Chirurgie - Medical Analysis
Clinica de chirurgie plastica
3.1
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMV+2X Constanța, România
+40 241 550 650
medicalanalysis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana Flescan
Loredana Flescan2 ani în urmă
O clinica privata lipsita de profesionalism. Am facut 2 programari la ORL pt 2 copii de 3 ani. Cu 2 ore inainte de programare, respectiv 13:10, 13:20 am sunat sa verific programarea, domnișoara de la receptie anuntandu-ma pe calea aceasta ca se intarzie si sa vin la ora 13:30. Ne prezentam la ora stabilita doar sa aflam ca ne va striga, noi tb sa stam in soare afara, intr-o ora. Cand i-am spus ca logic si corect era sa fim anuntati, cu un ton ridicat ne-a spus ca asta este, ca mi-a spus la telefon ca se intarzie. In concluzie de la 13.10 intram dupa 14:30 si tot noi am plecat certati.
Simona radu
Simona radu2 ani în urmă
Nu recomand deloc!!! Am tras 2 luni din cauza unei operatii simple, pt ca dr. Nitu Teodor Stefan si dr. Popescu m-au operat la Spitalul Judetean Constanta, dar nu au curatat bine la o operatie simpla si s-a infectat, astfel la externare, dupa o saptamana, operatia supura si nu se inchidea, zona fiind inflamata si dureroasa. Dr. Nitu ma chema mereu la clinica privata unde lucreaza si plateam de fiecare data 150 lei pt curatat si pansat, spunandu-mi ca e totul bine, dar asa e organismul meu si sa ma rog! Dupa 1,5 luni de curatat, platit si "rugat", am consultat si alt doctor, care a vazut si tratat infectia, si in sfarsit, dupa 2 luni, operatia nu mai supureaza, nu mai doare si s-a inchis.
De evitat acest doctor, daca nu vreti sa stati pe drumuri luni de zile la clinica privata, si sa patiti pt "rugat"!!
Baciu Constantin
Baciu Constantin2 ani în urmă
dupa o interventie chirurgicala simpla pe care am dat 650lei dupa 2 zile mi s-au mai cerut 150lei pe un plasture! am ramas socat, normal mi se parea sa fie inclus in costul operatiunii
Razvan Ivlampe
Razvan Ivlampe4 ani în urmă
Nu am reusit sa beneficiez de serviciile acestei clinici, m-am blocat la programarea telefonica, fata de la receptie nu cu siguranta nu a avut in CV " bune aptitudini de comunicare "
La sfarisitul programarii mi s-a comunicat ca voi fi sunat maine pentru a mi se spune cand sa vin...cumva eu nu aveam un cuvant de spuns in aceasta privinta... Clinica privata cu atitudine de spital de stat?

In secunda doi am facut programare telefonica la Regina Maria unde am avut parte de atitudine serviabila si consultatia gratuita ( Inclusa in abonament ), culmea la acelasi doctor...
Dumitrascu Costel
Dumitrascu Costel4 ani în urmă
Nu imi dau cu parerea despre serviciile medicale, ci strict despre seriozitatea angajatilor clinicii. Am avut programare la ORL pentru la ora 18:00, am ajuns de la 17:35 (imi place sa fiu punctual) iar la ora 18:15 cand am cerut lamuriri despre intarziere, angajata de la receptie imi arata o lista de programari si imi spune ca mai sunt trei persoane imaintea noastra pe motiv ca doctorul n-a venit la munca la program. Serios?
Andreea Bucur
Andreea Bucur5 ani în urmă
Analizele si rezultatele au venit repede, personalul amabil si atent. La receptie domnisoarele nu sunt in totalitate informate de modalitatile de plata si nu revin cu informatile solicitate.
Legat de medicul ales, Alisa Zisman este un medic atent la detalii, grijuliu, empatic si de un profesionalism cum greu mai gasesti. Rezultatul final este mult peste asteptarile avute.
Recomand cu drag pe doamna Alisa Zisman.
Vasile Iulian Laurentiu
Vasile Iulian Laurentiu6 ani în urmă
Pentru mine a fost foarte importanta comunicarea și feelingul pe care le.am primit. Operația de cicatrice cheloide abdominal. Un medic competent, este atenta la detali, dedicata profesiei sale, comunicare cu pacientul, tratata cu profesionalism, se asigura că totul merge in direcția favorabila vindecări. Iți explică în amănunt și pe înțelesul accesibil oricărui toate etapele care a urmat înainte și după operatie. Un doctor devotat și foarte implicat în tot cea ce face. Ii mulțumesc din suflet d.nei Dr. Zisman Alisa pentru sprijinul acordat. Sunt mandra de operă dânsei, merita toată increderea. Nu fac publicitate. Este prea amabila, cumsecade și drăguță pe deasupra, mai rar așa doctori! Pacient Popescu Livia. Vă mulțumesc. În legătură cu fetele de la informații mai trebuie lucrat.......
POPA LAURENTIU
POPA LAURENTIU7 ani în urmă
Domnisoarele de la receptie nu sunt in tema cu programul doctorilor, ca sa nu mai zic de lipsa totala de amabilitate a acestora. Am sunat de dimineata sa ma programez la un consult in clinica, fiindu-mi confirmata ora 17:00 din ziua respectiva. Cand am ajuns la ora programata, domnisoara de la receptie a zis ca sunt programat pentru a doua zi, ca domnul doctor nici nu e in clinica in acea zi. Astfel, am venit din afara orasului degeaba, fara a primi macar vreo scuza sau explicatie din partea persoanei de la receptie. Total dezamagit de front office staff !!
Locații recomandate