/Constanta/Clinica de chirurgie plastica

ROCOMED - Clinica de chirurgie

Strada Medeea 34A, Constanța 900154, România

ROCOMED - Clinica de chirurgie
Clinica de chirurgie plastica
4.9
95 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5J72+RQ Constanța, România
+40 745 778 817
rocomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tinca Cristian262 zile în urmă
Am fost operat de dl. Dr. Nanu . Atat pre cat si post operator , nu am decat cuvinte de lauda la adresa intregului personal . Seriozitate , profesionalism , curatenie absoluta . Recomand cu toata increderea !
Florin P.
Florin P.2 ani în urmă
De aici am inceput si eu, de la Google search pentru o interventie la Constanta.
Apoi clinica Rocomed mi- a fost recomandata de diversi medici cunoscuti, ca preferinta nr. 1 .
Am fost, consultatie super, cu detalii, cu explicatii clare ce o sa "patesti" si cum te fac bine. Ziua internarii fara probleme, conditii de Europa de Vest , oameni super draguti si pregatiti.
Operatia efectuata de dnul Doctor Romeo Popescu la nivel de magie, un om cu o pregătire si o delicatețe la cel mai înalt nivel.
Recomand din suflet clinica si oamenii ei !
Andronel anghel
Andronel anghel2 ani în urmă
Am fost operat în aceasta clinica cu o saptamina în urma , mai exact pe data de 13/09/2021 țin sa multumesc pe aceasta cale întregului personal , în mod special domnului doctor LUPASCU MIHAI , operația de deviatie de sept a fost făcută cu mare succes .
Eugen cândescu
Eugen cândescu2 ani în urmă
Am fost placut impresionat de rabdarea doamnei doctor Haiducu care mi a explicat pasii operatiei cat si atentia acordata.multumesc mult echipei Rocomed
Ramona Deleanu
Ramona Deleanu2 ani în urmă
Eu m-am operat ieri la aceasta clinică încă sunt aici dar mâine voi merge acasă, pe aceasta cale vreau sa le mulțumesc întregii echipe pentru tot, mulțumesc din suflet Domnului Doctor Popescu și celorlați medici extraordinari, Doamne Asistente, infirmiere oameni deosebiți, grijulii cu pacienți, poți vorbi orice fără retinerii cu alte cuvinte sunt toți o echipa de nota 1000, va mulțumesc și va îmbrățișez cu drag 😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰
Recomand cu încredere super condiții
Andreea Andrei
Andreea Andrei2 ani în urmă
Mulțumesc frumos ptr toată grija și atenția medicilor și asistentelor de aici. Astăzi am fost externata după o operație de fiere. A fost totul la superlativ de la atenție, incurajare, medicamentație, operație absolut totul. Ii recomand cu mare drag. Dl doctor Popescu și dmn doctor Haiducu
Dany Popescu
Dany Popescu2 ani în urmă
Am fost operat acum 2 zile in aceasta clinica si pot spune ca totul a fost la superlativ de la personal,clinica si nu in ultimul rand Dl doctor Popescu. Va multumesc
Alexandra damaschin
Alexandra damaschin2 ani în urmă
Am efectuat o mica intervenție chirurgicala! Condiții excelente! Medici dedicați, răbdători și atenți la nevoile pacientului! Recomand cu încredere!
Bebu Marinela
Bebu Marinela2 ani în urmă
Am fost operată în clinica Rocomed în urma cu o luna, iar experiența mea a fost una plăcută și cu siguranță voi recomanda și altor persoane această clinică.
Această afirmație este susținută de profunda recunoștință pentru echipa medicală coordonată de către dl. doctor Popescu Romeo și de către dl. doctor Nanu Paul pentru profesionalismul de care au dat dovadă în săvârșirea actului medical.
Profesionalismul și sensibilitatea în abordarea problemei medicale sunt atribute care fac cinste acestor oameni cu mâini de aur.
Alte două aspecte demne de menționat sunt: prețul serviciilor oferite care este unul atractiv, iar celălalt aspect de referă la disponibilitatea de a oferi pacientului informații valoroase și după externare.
Totodată, doresc să îmi exprim sincerele mulțumiri pentru întreg personalul clinicii.
Totul la superlativ!
Locații recomandate