/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Radu Panturu

Strada Pictor Ion Negulici nr. 27, București 014192, România

Dr. Radu Panturu
Clinica de chirurgie plastica
4.7
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38Q+RJ București, România
+40 773 391 085
drpanturu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Silvia Toma
Silvia Toma2 ani în urmă
Întotdeauna mi-am dorit să întâlnesc un medic care să aibă o viziune a ce mi-ar sta bine și ce mi s-ar potrivi pentru a avea un corp frumos proporționat.
Încă de la prima discuție cu domnul doctor Panțuru, mi-am dat seama că a înțeles exact ce îmi doresc, iar rezultatul obținut a fost peste așteptările mele.
În urmă cu aproape 5 luni am ales să îmi fac operația de augmentare mamară, iar totul a decurs excelent, recuperarea a fost ușoară, iar implanturile s-au potrivit ca o piesă de puzzle (de la mărime, formă, poziție). De altfel, personalul clinicii a fost extrem de drăguț și atent cu mine, știind că aveam parte de prima operație din viața mea.
Am făcut cea mai bună alegere și acum pot spune că am cei mai frumoși sâni! ❤️
Irinamaria teo
Irinamaria teo2 ani în urmă
Experienta mea legata de rinoplastia efectuata de catre domnul dr. Panturu a fost minunata. In urma consultatiei, domnul dr. a inteles exact ce imi doream, si de ce am nevoie. Rezultatul face mai mult decat o mie de cuvinte. Am iesit din clinica dansului cu o dorinta veche îndeplinită in sfarsit, împăcată, fericita si încrezătoare, cu un nas absolut impecabil, elegant, perfect armonizat cu trasaturile mele. Amazing job!!! Îl recomand pe domnul dr. Panturu, cu cel mai mare drag si cu toata increderea.
Andreea Boldeanu
Andreea Boldeanu2 ani în urmă
Atunci când întâlnim oameni dedicați cu adevărat profesiei lor, cuvintele sunt de prisos. Am plecat dupa o operația de implant mamar cu sentimente de recunoștință față de întreaga echipa a acestei clinici, pentru ca fiecare a contribuit cu cate o părticică la bucuria mea.

Decizia de a merge impreuna cu domnul doctor Radu Panturu in acesta experienta, am luat-o dupa prima discutie, chiar daca a fost singurul medic unde am mers la consult. Rezultatele naturale obtinute de domnul doctor, foarte apropiate de ceea ce imi doream eu, m-au convins!

Domnul Doctor, sunteți minunat!! Rezultatul obtinut este peste asteptarile mele…prima mea reactie a fost…wow. Va multumesc pentru caracterul uman, cald, pentru energia buna si normala pe care ati creat-o pe durata experientei mele.
Va multumesc ca raspundeti la toate întrebările mele, ca imi oferiti incredere si siguranta. Va multumesc pentru ca impreuna cu d-voastra am inceput sa cunosc avantajele chirurgiei estetice, si nu in ultimul rand va multumesc pentru cei mai frumosi sâni!🤗
Leonard Dumbrava
Leonard Dumbrava3 ani în urmă
In urma cu o luna am apelat la domnul doctor pentru o rinoseptoplastie. Decizia de a merge pe mana dumnealui s-a bazat initial pe o recomandare (o cunostinta care a avut parte de o interventie similara in urma cu cativa ani), iar ulterior pe research online.
Trebuie sa precizez faptul ca rezultatul a fost mult peste asteptari, lucru vizibil inca din ziua a 8-a cand mi-au fost scoase tuburile si s-a renuntat la proteza/bandaje.
Sunt foarte multumit de cum a decurs tot procesul si de colaborarea cu domnul doctor dar si cu staff-ul clinicii Cronos Med incepand cu primul consult.
Este un profesionist dedicat, focusat pe rezultate deosebite. In acelasi timp, pot spune ca este un om deschis si reuseste sa creeze o conexiune cu pacientul.
Uitandu-ma in spate, am tot amanat interventia chirurgicala in ultimii 2 ani si vreau sa subliniez ca acesta este singurul lucru pe care il regret.
ANDRA TUDORACHE
ANDRA TUDORACHE3 ani în urmă
În urma unor recomandări, după ce am stalkerit și studiat fete cu nasuri, doctori esteticieni și clinici, am hotărât să mă operez la domnul doctor Radu Panturu! Bun......Odată decizia făcută, cam o luna înainte de data pe care o voiam pentru operație m-am programat la o consultație, în cadrul căreia domnul doctor mi-a spus că am deviație de sept, mi-a explicat procedura, mi-a pus întrebări despre sănătatea mea și am programat operația. De asemenea, în cadrul acestei consultații am discutat despre ce înseamnă un nas frumos. Am ajuns la concluzia că it's best to trust your doctor, sau și mai bine - choose a doctor you trust!!!!! Degeaba îi spui tu doctorului că vrei nasul așa și așa și așa, oricum știe el mult mai bine decât tine. Dacă ar fi sa mai mai fac încă de 1000 ori aceasta intervenție tot la domnul doctor as apela fără nicio îndoială! Va mulțumesc pentru tot!!!
Amalia R
Amalia R2 ani în urmă
Am facut cea mai buna alegere cand am decis sa imi fac operatia de rinoplastie la domnul doctor! Dintr-un nas deviat a modelat un nas perfect si natural la care sincer nici nu visam vreodata, asadar atentie pt ca dl. dr. si echipa sa schimba vietile oamenilor :) va sunt vesic recunoscatoare 🙏 You are the best!
Alina Tomsa
Alina Tomsa2 ani în urmă
Un medic extraordinar, comunicativ și dedicat! Totul a decurs la superlativ!
Le mulțumesc mult domnului dr. Radu Panțuru și echipei sale pentru rezultatul “perfect natural” ❤ Călătoria a decurs impecabil, de la etapa de pregătire, cu informații complete și pertinente până la etapa post-operatorie, unde am primit sfaturi și consiliere.
Îl recomand cu mare căldură și cu toată încrederea pe doctorul Radu Panțuru!
Cristina Radu
Cristina Radu2 ani în urmă
Dr Panturu-medic de 5 stele și om deosebit.
Multumesc pentru tot,domnule doctor!
Locații recomandate