/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

NEUROPTICS MED Cabinet Neurofiziologie Dr. Mircea Beşleagă Medic primar neurolog

Strada Gen. Barbu Vlădoianu 4, București, România

NEUROPTICS MED Cabinet Neurofiziologie Dr. Mircea Beşleagă Medic primar neurolog
Clinica de chirurgie plastica
4.3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33F+PR București, România
+40 21 222 0255
neuroptics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Cristescu
Mirela Cristescu2 ani în urmă
Mulțumesc, doamnă doctor! Îmi exprim toată recunoștința pentru dvs., pentru efortul, grija, profesionalismul și dedicația de care ați dat dovadă! Sunteți un om extraordinar, un medic de excepție. Vă doresc să fiți sănătoasa și să aveți parte doar de pacienți recunoscători!
Moloce Cornel
Moloce Cornel2 ani în urmă
Profesionisti ,umani , personal calificat .Recomand. Dr. Mihai Milicescu , un om deosebit.
Kali Dudu
Kali Dudu2 ani în urmă
O experiență foarte bună!! Felicitări echipei de la neurologie; sunt niște profesioniști! Când am ajuns în cabinet am fost plăcut surprinsă de design , curățenie , atmosferă și de primirea personalului de acolo.
Iulia D.
Iulia D.2 ani în urmă
Multumiri doamnei doctor Besleaga! Un om extraordinar. Am fost operata la ochi de doamna doctor. Am doar multumiri la adresa tuturor care isi desfasoara activitatea in aceasta clinica si ii recomand cu caldura tuturor.
Claudia Moise
Claudia Moise4 ani în urmă
Fantastic! Dna Doctor Beșleagă Cristina a reușit un miracol pentru ochii mei! Întreaga viață îi voi fi recunoscătoare! Mulțumesc din suflet!!
Bratu Angelica
Bratu Angelica2 ani în urmă
Am o părere foarte proasta despre personalul auxiliar. Am întârziat 1 minut invartindu-ma prin fata cabinetului pe care nu reuseam sa îl localizez. Nu au raspuns la telefon sa ma ghideze. După 3 min m-a sunat doamna de la recepție si asa vorbind si-a dat seama ca sunt chiar in fata clinicii. Pana aici totul bine, dar cum am intrat a inceput sa ma certe si sa mă grăbească excesiv pe un ton foarte urât, mai avea putin si cred ca ma si bătea. I-am spus doamnei "amabile" să înceteze pentru că nu m-am dus acolo sa plătesc sa fiu cerată.
Foarte urât din partea acestui cabinet cu specific " neuroligic". Despre medic nu pot sa reprosej decât faptul că le permite un astfel de comportament ori poate dlui este cauza....
Obreja catalin
Obreja catalin2 ani în urmă
Nu dau o recenzie doctorilor sau cabinetului ci persoanei de contact care mi-a raspuns la 0758.24.50.68 cand am sunat sa ma programez. Am sunat pe 9.09.2020 deci se stie doamna cine e. Mi-a dat impresia ca am intrerupt-o din pauza de cafea. A fost foarte ofensata ca nu aveam trimiterea in scris si o aveam pe aplicatia de la Regina Maria.
Alexandru Nita
Alexandru Nita2 ani în urmă
Multumesc distinsei doamnei Dr. Besleaga, si intregului personal minunat al clinicii, care prin profesionalismul desavarsit, si gratie unei atentii deosebite, au redat tatalui meu bucuria de a vedea din nou frumusetea vietii, in urma operatiei de cataracta. Recomand cu mare drag si caldura! 😀
Locații recomandate