/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Saint Lukas

Calea Plevnei 137C, București 060011, România

Saint Lukas
Clinica de chirurgie plastica
3
398 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RC+JP București, România
+40 21 311 0075
clinicaromgermed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristinaa. m__
Cristinaa. m__2 ani în urmă
Am fost mulțumită de serviciile de pediatrie, copilul meu având 12 am mers și la recoltare. Personal am fost la endocrinologie s a respectat orarul am primit analizele de efectuat am întrebat în recepție dacă se poate și fără programare și după o așteptare de 20 de min mi a fost recoltat sângele rapid și fără durere.
Daniela Bezea
Daniela Bezea2 ani în urmă
De nedescris acest Spital! Recepția horror. Fetele atat de irascibile, nervoase, cu un aer de superioritate, ceva de nedescris. O dezamăgire cumplita, sa vii la analize și sa stai la o coada infernala, iar după ce ieși chiar dacă nu ai nimic de achitat sa stai iarasi la o coada de nedescris, doar pentru a-ți lua cardul. M-am simțit ca la piata, unde toată lumea urla, zbiară. Ar trebui o recepție care sa se ocupe doar de cei care termina investigațiile. Dar nu, ne place sa arătăm tot timpul ca suntem în România. Trist.
Mary Dumitru
Mary Dumitru2 ani în urmă
Am fost pt analize de sânge intr o zi de sâmbătă,ora 09:00 Si totul a decurs bine.Triajul s a făcut ft rapid domnișoara de la receptie a fost foarte amabilă.am intrat la ora programată,fără întârziere si totul a mers bine . Personal am fost mulțumită de experienta avută. La alte policlinici din alte locații am asteptat mai mult si experienta cu recepția nu a fost cea mai grozavă.
Roxana Ungureanu
Roxana Ungureanu2 ani în urmă
Am intrat la ora 15:00 in clinica și am ieșit la 16:50 pentru o fisa preschimbare permis. Poate dacă mergeam la aeronautica dura mai putin :) Se specifica la un momentan dat în cele 10 pagini pe care le completezi/ semnezi ca poate dura pana la 2 ore, dar parca nu iti vine a crede.

S-a întâmplat ca 15+ persoane sa fie programate la aceeași ora pentru fisa medicala.
Intri la cele 6 cabinete dupa cum găsești loc liber. Nu ar fi o problemă asta . Dar când medicul dintr-un cabinet nu este si vine după 1h si 20min , devine o problema.
La alt cabinet, pacienții cu probleme reale stăteau la aceasi coada. Perfect de acord. Dar nu poți lasa un pacient cu consultatie programata la ora 15 sa intre abia la ora 17, după ce se termina de semnat fisele. Poate ar trebui regândit modul de preluare al programărilor la fise.

Pe de alta parte, prețul este decent -163 lei (nu mai este de actualitate cel de pe site). Comparativ cu alte clinici unde eliberarea dureaza 40 minute dar costa 285 lei.

Mai erau câteva lipsuri dar nu mai întru în detalii ( scaune de așteptare (nestricate), pahare pentru dozatoare, etc) . Astea din urmă le subliniez mai mult pentru persoanele pentru care ar fi necesara implementarea lor. Anyway.
Adrian dumitriu
Adrian dumitriu2 ani în urmă
CEA MAI PROSATA EXEPRIENTA A MEA IN DOMENIUL SANITAR! Ar trebui sa mergeti si boi, angajatii din cadrul acestei clinici, in cross exposure pe la alte clinici si sa luati aminte de la ei! Dezastru! Nu recomand! Sunteti depasiti de vremurile acestea cu 20 de ani!
Nu aveti habar sa gestionati programarile. Unele sunt dublate, altele cate 20 de pers. la aceeasi ora!
Atitudine josnica a personalului de la receptie! Duduile Nicoleta Puian si Andreea Cercel, trateaza clientii ca pe niste sclavi. Tipa la ei, dau indicatii eronate sau superficiale de parca ar fi fortate sa stea acolo. Astfel de angajati ar trebui sa lucreze doar in back of house. Va aduc numai probleme! Mai bine le-ati invata cum sa foloseasca sistemul de programari ca sa nu asteptam pe culoare ca pe vremuri! Huoooo
Adrian Saridache
Adrian Saridache2 ani în urmă
As daca 0 stele, dar nu se poate.
La receptie prea putin personal, am asteptat 15 min pentru a fii preluat. Programarile nu se respecta, medicii nu sunt prezenti in cabinete si numarul de pacienti alocati este imposibil de prelua, deci stai si astepti cu orele. Pentru un aviz medical am asteptat 2 ore, ca sa aflu ca unii medici vor veni zilele urmatoare.
Nu recomand, de evitat!
Sabina Prescornita
Sabina Prescornita2 ani în urmă
Organizarea lasa de dorit. La fel si domnisoarele de la receptie, fiecare stie alta versiune a informatiei. Mi s-a spus ca pot veni la recoltare in ziua cu o alta programare ca sigur vor fi fonduri si atunci, iar cand am ajuns la clinica in ziua cu programarea mi s-a spus ca nu mai sunt.
Iar la Ginecologie se intra in cabinet dupa o ora dupa ora programarii.
Elena CALIN
Elena CALIN2 ani în urmă
Proasta organizare!Am fost programata la analizele de sange la.ora 9.10. Când ajuns la.ora 9 m.au pus sa aștept la.o coada afara de cca 40 de persoane. Am sunat și au spus ca ei au încercat.....mai mult de atât nu pot face. Am renunțat și cu siguranță NU voi mai reveni. Le.am adus la.cunostinta acesta problema cabd mi.am anulat programarea la oftalmo.
Locații recomandate