/Hunedoara/Cinema

Dabo Döner

Strada Avram Iancu 9A, Hunedoara 331037, România

Dabo Döner
Cinema
4.3
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW66+2C Hunedoara, România
+40 735 311 311
dabodoner.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Casa Batiz
Casa Batiz4 ani în urmă
Super indicat de toata lumea pe care o cunosc, am comandat un meniu doner de pui si mi-i s-a oferit un meniu mai des intalnit la ei, cu tot cu suc la doza de 330ml, la doar 19 Lei, super bine. Cred ca asta ofera ei aici mai des, un fel de specialitatea casei... nu stiu.

Sunt fan inrait donerului din anul 1998, trait in alta tara, mai toata viata mea, este prima data cand incerc un doner in Hunedoara.

Cat despre doner, este oferit in chifla si nu lipie, nu mi-au oferit optiunea sa aleg, deci cred ca nu au, se ofera cartofi prajiti, de apreciat, cu multe sosuri de ales, ceea ce este foarte bine. Carnea este prajita, medium rare, cu ceapa, salata. Nu se ofera farfurie de nici un fel - carton, plastic sau preferatul meu, portelan. Are foarte mare importanta daca este la pachet (take away) sau eat in, ideea este ca daca mananc in restaurant, este obligatoriu farfurie.

Sosul cerut este unul de maioneza cu usturoi, nu are un gust aparte, imi aduce aminte de mancarea de la Auchan, cu sos din comert, cred eu ca este Heinz, dar nu vreau sa gresesc, dar fac pariu ca nu-l fac ei aici, cum pot spune despre sosul de usturoi de la Cosimo Hunedoara.

M-am reintors si am comandat o portie de chicken doner, foarte mare, dupa cum au spus cei de la tejghea, fara cartofi si s-au oferit sa-mi dea oferta gratis, dar am refuzat, am platit inca 20 Lei, de data aceasta mi-au oferit bon de casa, dar sa nu uitam de ce am venit aici, nu sunt de la FISC/ANAF, pentru ca nu de aceea sunt aici, sa caut motive, ci doar vroiam sa mananc un doner.

Pana acum, la genral, nota mea este de 3/5, astept comanda urmatoare si primesc cam ce ma asteptam de la bun inceput.

Ceea ce vad in farfuria de carton este 200-250g de carne de pui, cu salata de rosii, castraveti, ceapa si salata, plus sos de usturoi peste carne, ceea ce este ok pana acum.

Lipia este din comert, doar incalzita, deci nu cred ca fac ei lipia aici, dar are un gust de amidon foarte puternic, nu este vina lor. Gustul carnii de pui este foarte bun, 5/5 il merita pe deplin. Cartofii, care sunt din comanda anterioara, au gust relativ bun, tot din comert, chips-uri incalzite, deci nu sunt cartofi de origine bio-naturali, dar sunt buni, pentru categoria chips, 4/5.

Cat despre locatie, este foarte mare galagie, nu este vina lor, galagia infernala este cauzata de muncitorii de la sectiunea curatenie al Kaufland-ului, dar pot spune ca sistemul anti-furt de la iesire, unde eram eu pozitionat, este infernal, din nou, repet, nu este vina lor, dar restaurantul fiind un incinta cladirii Kaufland, nu ajuta. Pana acum 3/5 categoria confort.

Concluzie finala:

As fi dorit sa nu ma catalogheze “client takeaway” fara a-mi fi oferit sansa la un meniu, cum este al doilea, ca primul a ramas mult de dorit. Cat despre experienta la Dabo Doner Hunedoara, nu este exact la ce ma asteptam. Nu are gust nici de Doner Indian si nici pe departe de Doner Turcesc.

Nu recomand celor care cred ca ar fi un doner ca in Germania sau Anglia, este un doner, tipic Romanesc, cu o mixtura de ieftin, util si rapid. La altceva nu ma pot astepta nici data viitoare.

Trebuie sa recunosc ca am mancat tot ce a fost in al doilea meniu, asa ca nu ma plang mai deloc, merita 4/5 toata aceasta experienta si pentru cei ce nu stiu diferenta, este un loc curat, prea bun pentru Hunedoara.
Popa Sorin Danut
Popa Sorin Danut4 ani în urmă
Mancare este bună, prețul accesibil, dar comunicarea angajaților cu clientii lasă de dorit.
Valy valy
Valy valy4 ani în urmă
personal de treaba... iar mancarea e de 5 stele
Lidia babywearing mom
Lidia babywearing mom4 ani în urmă
La Hunedoara, E a doua oara cand comand doner cu de toate si sos iute!
Ajung acasă si surpriza, e doar salata si rosii in el si sosul iute lipsa!
Putin mai multă atenție la comenzi si detalii nu ar strica!
Nicușor Stăniş
Nicușor Stăniş5 ani în urmă
Frumoasă locație și cea mai buna bună mincare street food 😋🍟🍔🌭🍻. Merita văzut și gustat.
Razvan
Razvan5 ani în urmă
In mare parte a fost ok, dar ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca nu am putut sa imi creez sandwiciul asa cum am dorit. Spre exemplu nu am vrut ca sandwiciul sa fie cu rosii si salata, ceea ce nu s-a putut.
Cheșu23
Cheșu235 ani în urmă
Preturi de te doare capu. Gustul mancarii nu este cine stie ce.
Mai bine se deschidea un KFC sau McDonald's sau ba chear Spartan!
Gho0ostFac3
Gho0ostFac32 ani în urmă
Cel mai bun Doner din țară, oriunde l-am incercat a fost la fel de bun si gustos. Recomand.
Locații recomandate