/Hunedoara/Cinema

Vila HD

Strada Munteniei 7A, Hunedoara 331039, România

Vila HD
Cinema
4.3
589 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QW64+8P Hunedoara, România
+40 724 364 640
cazare-hunedoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex Buza
Alex Buza2 ani în urmă
Am închiriat pentru o noapte apartamentul de lux. Am dorit sa ii ofer logodnicei mele o noapte romantica, insa ne-am ales cu o schita de comedie.
Intai puncte pro: staff-ul este prietenos si prompt si receptia a fost plăcută si rapida.
Apartament mare

Acum la punctele mai puțin placute: nu exista un ascensor, nici macar pentru bagaje, un inconvenient cand ai de urcat 5 etaje. Trecem peste doar nu ne scad gradele sa urcam cateva scari. In apartament caldura nu era pornita si erau 18°C, era o seara de 1 Ianuarie. Urmatoarele cuvinte apartin staff-ului: "va pornesc caldura la 22 dar orice vreti peste trebuie sa platiti extra😂😂😂😂(asta e prima gluma).
Am zis ca oricum seara e lunga si se incalzeste imediat. Dupa putin plimbat prin apartament am găsit o unghie falsa pe canapea si un grinder cu iarba aruncat in sifonier, probabil de la ultimii cazati. Design-ul apartamentului kichios, tapet rupt, perdele strâmbe, apa care curgea pe jos la chiuveta de la baie. Am pornit cada de dus cu masaj si surpriza, in 10 minute s-a inundat baia. Am chemat personalul, care a aparut cu un brat de halate si prosoape si a inceput sa stearga apa de pe jos.
Nu am putut folosi cada de jacuzzi asa ca ne.au oferit late check out in aceasi bani.
Camerele miros a aer inchis iar pe jos nu a fost spalat, baile curate si igienizate dar miroseau a canalizare, paturile sunt foarte inconfortabile. Am dormit mai bine pe pat de scândură, dar macar nu scârțâie.
Nu inteleg cum au 4*.
Sunt hoteluri de 3* in varf de deal in Maramureș care ii depasesc cu mult
Una peste alta ar trebui reevaluat acest hotel
Liliana Birca
Liliana Birca2 ani în urmă
Spre surprinderea noastră am găsit bucătărie complet utilata pentru doua persoane.cu frigider complet mobilatCurățenie. Totul super ok.Cu un mic amendament având în vedere ca aveam centrala proprie ma așteptăm să îmi pot regla temperatura atât cât am nevoie.dar nu. Ptr 3 grade trebuia să plătim în plus 30 de lei. În condițiile în care am avut în locul pilotei o paturica f subțire. Adică într-un cuvânt cam îți forțează mâna (buzunarul). În rest nu avem ce reproșa. Foarte fain!
Ioana Filofteia Furdui
Ioana Filofteia Furdui2 ani în urmă
Dezamăgitoare experiență! Camera murdară pe jos, prosoape murdare, lenjerie murdară, duș defect... Nu vom reveni!
Iurcsuk Olga
Iurcsuk Olga2 ani în urmă
Am avut o rezervare de o noapte 24/25 iulie 2021.
Personal foarte nepoliticos, neprofesionist. Mi-au anulat rezervarea si apoi au mintit ca s-a intamplat un accident in camera care a fost inundata de la etajul superior. Daca s-ar fi intamplat un astfel de accident nefericit nu trebuia sa anunte imediat clientul care are rezervare activa? Foarte interesant ca nu am fost anuntata de asa zisul eveniment nefericit numat dupa ce mi s-a confirmat ora de sosire si si-au dat seama ca au zbarcit-o. M-au sunat sa-mi debiteze o minciuna sfruntata.. Eram in drum spre Hunedoara. Erau zilele orasului Hunedoara si bine-nteles nu gaseai camera libera. Ne-au promis o camera la o alta pensiune dar....... in conditii mult inferioare, o camera la mansarda la vila/pensiunea Flamingo pe care am refizat-o cand am vazut despre ce este vorba (noi aveam rezervare pt o camera cu bucatarie, la parter in vila HD). Am mers la vila HD si am cerut sa ni se arate camera inundata dar ni s-a refuzat au chemat chiar si politia local cand am insistat.
Este total inadmisibil sa se poarte astfel cu cetatenii care se gandesc ca vor putea sa se odihneasca dupa un drum lung in camera pentru care au primit confirmarea orei de sosire.
Lesan adrian
Lesan adrian2 ani în urmă
Superb. In oferte scrie camera matrimoniala. De fapt sunt garsoniere in care te bucuri de o bucătărie complet utilata. Cu siguranta va ramane optiunea noastra de fiecare dată
Ioana B
Ioana B2 ani în urmă
Dezamăgitor...nu poți sa te cazezi decât dacă plătești. Au probleme cu plata cu card de vacanta/tichete de vacanta. A trebuit sa plătim cu bani. Am stat 1 ora și jumătate sa ne cazam ca nu era gata camera la ora 14.00. În schimb la ora 11.05 ne-au sunat de la recepție ca să eliberam camera. Camerele sunt spațioase și elegante dar nu au plase de țânțari și au țânțari în camera.
Urieș Traian
Urieș Traian2 ani în urmă
O locație convenabilă pentru cei care vin să viziteze Mănăstirea Prislop. Unii recepționeri sunt impertinenți. Dar, una peste alta e vorba de un hotel convenabil ca preț și confort. Locația are 2 stele, nu 4 cum este sugerat prin cele 4 stele de pe clădire.
Rudolf Hanzelik
Rudolf Hanzelik2 ani în urmă
Foarte frumos au camerele amenajate. Raport preț-calitate excelentă!
Locații recomandate