/Hunedoara/Cinema

Cinema Patria

Bulevardul 1 Decembrie 1918 B, Deva, România

Cinema Patria
Cinema
3.9
234 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWH2+VJ Deva, România
+40 254 211 987
eventbook.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ovidiu Stoian
Ovidiu Stoian2 ani în urmă
Cinema devenit talcioc.
Recenzia 2: Intre timp a fost preluat de altcineva si s-a transformat in Cinematograf 3D. Din pacate, Devenii au cu totii internet si isi vad filmele acasa pe marile ecrane cu plasma...
Dana Vasiu
Dana Vasiu4 ani în urmă
Pret excelent. Oferta foarte variata. Sala nerenovata are parfumul nostalgiei. Nici nu am deocamdata pretentii cand la o vizionare am fost 10 spectatori. Cand sala va fi plina, devenii se vor putea mandri ca au facut ceva in orasul lor.
Ma bucur de diversitatea programului, deja mi-am ales urmatorul film. Sunt incantata caci modelul "Cinema in Mall" nu e pe gustul meu.
Mihai Bica
Mihai Bica4 ani în urmă
Ați acoperit afișe electorale în timpul campaniei electorale. Să vă fie rușine.
Zepciuc Alin
Zepciuc Alin4 ani în urmă
Am fost acum ceva timp la un film in acest cinema.Ce sa zic.Am avut plăcută surpriză sa fie asa de comod.Sonorozarea super ok.In mod normal ar mai trebui investiți bani ca sa arate bine de tot dar ținînd cânt la cat de ieftin a fost biletul este extrem de bine.Si faptul ca eram puțini in sala iti permite sa stai unde vrei este excelent.
Gabi C
Gabi C4 ani în urmă
Este un cinema foarte fain ,preturile foarte accesibile!
Dani Adi
Dani Adi4 ani în urmă
Am uitat cat de strâmt era spatiu dintre rânduri în cinematografele de dinainte de 89. Ar fi bine daca in viitor s-ar investi prin in confort. Oricum este de apreciat efortul făcut pentru repornirea lui. 😀
Mihaela cristina MOLDOVAN
Mihaela cristina MOLDOVAN5 ani în urmă
Este primul cinematograf din Deva. Renovat recent, oferă cinefililor o sală modernă, cu acustică excelentă și un ecran uriaș pe care se proiectează atât filme în format clasic cât și în format 3D, totul la preț mai mult decât convenabil, 10 lei pentru 2 ore.
Roxana Trandafir
Roxana Trandafir6 ani în urmă
Multe filme bune rulau aici. Acum însă pare un.loc pustiu. Nu a fost reabilitat demult și nici nu prezintă vreun interes desi se afla în centrul orașului. Încă o dovada ca Deva e cu mulți ani înapoi și nu are șanse prea multe sa zâmbească și în viitor. De ce oare ne pasa atât de puțin de cultura și în fond de noi înșine?
Locații recomandate