/Bucuresti/Cinema

Hollywood Multiplex

București Mall, Etaj 2, Calea Vitan 55-59, București 031281, România

Hollywood Multiplex
Cinema
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49G+WW București, România
+40 21 327 7020
hmultiplex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Moldoveanu
Radu Moldoveanu2 ani în urmă
O experiență foarte foarte neplăcută. A fost cinema ul copilariei mele. Dar s-a degradat infiorator. Am avut o experiență neplacuta. Aveam sala la etaj si nu era nimeni in dreptul intrarii spre etaj asa ca am intrat si a inceput o doamna sa alerge dupa noi deoarece trebuia sa ne dam seama ca pentru a urca trebuia sa intram pe la intrarea catre salile de jos. Dupa am urcat si magazinul cu popcorn era inchis si ne-am dus din nou la doamna jos sa o intreb de ce este inchis si am aflat ca pentru a cumpara popcorn trebuie sa mergem la magazinul de popcorn de jos pentru ca doar acela era deschis. La popcorn a fost vechi si rece si extrem de sarat si dupa a trebuit sa urcam din nou la etaj ca sa intram in sala. A fost un du-te vino foarte neplacut. Si o experiență pe care nu as vrea sa o repet.
Lu Cian
Lu Cian2 ani în urmă
Interesant de liber... pret redus miercurea.
Mihai Niculai
Mihai Niculai2 ani în urmă
Putin dezamăgit pentru un cinema de mall. Sunet destul de slab, la mine in sala lipsea o bucata din tavan și aveau decât două sucuri… foarte slab.
Valeriu Mocanu
Valeriu Mocanu4 ani în urmă
Am vizionat un film aici,te simți relaxat,chiar ieșit din viața de zi cu zi. Filmele pe placul tuturor categoriilor de vârstă. Recomand cu drag.
Anamaria
Anamaria5 ani în urmă
Cinema Hollywood Multiplex este o locatie perfecta daca vrei sa ai parte de un film bun , cu o sonorizare la fel de buna. Ai de unde alege daca vrei o gustare pentru film. E perfect daca doresti sa vii cu prietenii sau pentru a petrece un moment de relaxare in afara comfortului de acasă
Iustinicap Iustinicap
Iustinicap Iustinicap2 ani în urmă
Putini oameni. Curatenie. Se verifica certificatul verde. Recomand!
Alexandru Stoian
Alexandru Stoian2 ani în urmă
Raport bun calitate - preț. Personal amabil
Elmaz Feir
Elmaz Feir2 ani în urmă
Astazi, 5 februarie am fost la film. La ora 19.15 inceoea filmul. Am intrat in sala la ora 19.11. Era plin de resturi de la consumatia celor dinaintea noastra. Am chemat un angajat, care era destul de suparat ca l-am deranjat, si ne-a mai si certat ca am intrat asa devreme in sala, repet filmul incepea peste 4 minute, si ca oricum inaintea inceperii filmului sunt reclame, asa ca filmul ar fi inceput la 19.15. Pacat ca aveti asa angajati.
Locații recomandate