/Bucuresti/Cinema

Cinema Union

Strada Ion Câmpineanu 21, București 010033, România

Cinema Union
Cinema
4.4
280 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PW+RC București, România
+40 21 313 9289
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Maria Milescu
Maria Milescu4 ani în urmă
Cinematograful este situat in zona centrala a Bucurestiului, vis-a-vis de Sala Palatului, deci accesul se face foarte usor.
Sala este destul de mica, numărul de locuri parter+etaj este limitat. Este foarte curat, este liniste, prin filmele care ruleaza publicul se auto selectează. Vei intalni doar o anume categorie de public. Iar pretul biletelor este super accesibil pentru oricine doreste sa urmărească un film într-o atmosferă plăcută, liniștită.
Catalin P.
Catalin P.4 ani în urmă
Un cinema micut de cartier, dar cu un alt vibe fata de cele din mall. Peste drum este un shop and go daca vreti sa va luati ceva pentru film. In interior exista doar un mic tonomat cu băuturi si ceva dulciuri.
Luiza-Stefania Mare
Luiza-Stefania Mare2 ani în urmă
Un cinematograf cochet de care nu foarte multă lume știe, unde ai aproape tot confortul de acasă. Aici rulează filme europene care au adunat ceva premii pe la festivalurile de film. Dacă fugi de aglomerația din mall-uri și ești consumator de genul ăsta de filme, îți recomand să îi faci o vizită. Unde mai adaug că, prețul unui bilet este de 10 RON.
Flashin
Flashin2 ani în urmă
I-am intrebat acum un an legat de informatii despre un bilet la film, fara vreun raspuns, si acum am vazut conversatia, le-am multumit pentru nimic, pentru ca nici nu am putut merge la filmul pentru care am cumparat bilet, si am primit block pentru asta.
Nu bagati in seama rusinea asta de cinema!!!
Ioan
Ioan2 ani în urmă
Unul din foarte putinele cinema-uri non comerciale inca functionale. Filme de calitate, sala renovata, pret extrem de mic. Ruleaza si cu 2 persoane in sala..
Monica Paula Floare
Monica Paula Floare2 ani în urmă
Cinematograf cochet, rulează filme de top. Recomand.
Sebastian Miiler
Sebastian Miiler2 ani în urmă
Recomand cu sinceritate acest cinema. Se face remarcat prin simplitate.
Bogdan Mihai Buse
Bogdan Mihai Buse2 ani în urmă
Un mic colțișor uitat de București. Destul de aparte. Am văzut un film superb franțuzesc acolo. Un loc total diferit de cinematografele de Mall. Merita vizitat!
Locații recomandate