/Bucuresti/Centru comercial

Institutul de Marketing

Institutul de Marketing
Centru comercial
5
53 recenzii
8 comentarii
+40 373 743 377
institutuldemarketing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona sararescu
Ramona sararescu2 ani în urmă
Laura este un trainer foarte bun, cu un vibe bun si cu experienta in domeniu iar cursul ei pune o structura clara in modul de a gandi diferitele etape in planificarea campaniilor de la brief pana la etapa de evaluare. Te obliga sa-ti faci acel check list necesar pentru fiecare etapa.
Laura Neagu
Laura Neagu2 ani în urmă
Cele 3 cursuri de CX (A-Z, metrics si journey) sustinute de Andreea Coca mi-au placut foarte tare si din punctul meu de vedere reprezinta un starter kit condensat, ce-i drept, dar ideal pentru oricine din domeniul de customer experience. Motiv pentru care le-am inclus in perioada de onboarding a celor ce se alatura echipei de journey din cadrul companiei din care fac parte.
Vlad Podeanu
Vlad Podeanu2 ani în urmă
Programele dezvoltate de catre CIM reprezinta cea mai buna solutie pentru profesionistii in domeniul marketingului de a obtine o certificare recunoscuta la nivel international. Drumul nu este unul usor, dar studiul impreuna cu Oxford College of Marketing te ajuta extrem de mult in indeplinirea obiectivului final. Modul de predare si de structurare a informatiei prezentate faciliteaza acumularea informatiei necesare in cadrul intregului proces si este foarte bine adaptat cu metodele actuale de invatare.
Pana in acest moment am finalizat cu succes primele 2 module din cadrul certificarii Digital Diploma in Professional Marketing si pot spune ca intreaga experienta m-a ajutat extrem de mult in viata profesionala. Un mare multumesc merge si catre echipa Institutului de Marketing care m-a sustinut si ghidat in intregul parcurs de pana acum.
Andrada Ioniță
Andrada Ioniță2 ani în urmă
Experiența cursurilor facilitate de Institutul de Marketing nu doar că depășește orice așteptare, dar este superioară oricărui alt curs la care eu am participat.
De la oameni, programe, materie, predare, totul este atent gândit și nimic nu rămâne doar la nivel teoretic. Este din primul moment foarte clar cum poți aplica ce ai învățat.

Comunitatea creată de Institutul de Marketing este bonusul la care nu te așteptai. Sunt oricând la un telefon distanță pentru a te ajuta și a se asigura că ești pe drumul cel bun în îndeplinirea obiectivelor.
Cum numai niște adevărați specialiști în marketing o pot face. 👏🏼
Vali Dimitriu
Vali Dimitriu4 ani în urmă
Cursul de Marketing prin Google a fost foarte interesant si aplicat, util si relevant. Multumim, Elena Dobre. A fost super! UPDATE: Este valabil si pentru cursul Strategic Brand Management sustinut de Mihai Bonca.
Adi Ploscaru
Adi Ploscaru2 ani în urmă
Cursul de Brand Management susținut de Mihai Bonca este unul foarte util pentru orice antreprenor sau responsabil de marketing. Am descoperit un mix valoros de informații și instrumente despre strategia de business, arhitectura de brand, descoperirea clientului și relația brand – client. Mihai a împărtășit mult din experiența lui vastă în marketing, reușind să ne facă mai conștienți de importanța relației client – organizație – brand. Recomand cu încredere!
Neamtu Dorin
Neamtu Dorin2 ani în urmă
Am participat la cursul de Brand Management. Nu se pot "da" 6 stele, asa ca am acordat 5:). Pt ce? Calitate informatii, exemplificari, structura, raport teorie/exercitii, utilitate, atmosfera constructiva/colegiala si nu in ultimul rand, Mihai Bonca! Multumesc!!!
Gabriel Pralea
Gabriel Pralea2 ani în urmă
Am participat la cursul de Brand Management livrat de Mihai Bonca, in Septembrie 2020.
Organizarea a fost foarte buna: comunicarea detaliilor logistice, distribuirea materialelor de curs etc.

Cursul in sine a fost excelent imbinand teoria (livrata intr-o structura usor de urmarit si foarte interactiv) cu exercitiile practice pe care de obicei le apreciez cel mai mult la un curs. A raspuns pe deplin asteptarilor mele.

Recomand 100%.
Locații recomandate