/Bucuresti/Centru comercial

Vitantis Shopping Center

Șoseaua Vitan-Bârzești 7A, București 042121, România

Vitantis Shopping Center
Centru comercial
3.8
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94XW+XF București, România
+40 21 310 4513
vitantis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Cristi Radulescu
Cristi Radulescu2 ani în urmă
Exceptând supermarketul La Cocos, producătorul de mobila din incinta, magazinul de bricolaj și magazinul de vanzare mocheta și covoare nu mai există nimic în Vitantis. In plus mai cer și taxa de parcare!
Radu Niculae
Radu Niculae2 ani în urmă
Cel mai tare loc de joaca din bucuresti laser max, spațiu foarte mare, preț extraordinar comparativ cu AFI, am făcut ziua copilului 9 ani, foarte încântat, toți colegii care au fost vor și ei sa-și serbeze ziua de naștere acolo, Menționez ca a fost pe in Ianuarie 2022 in pandemie, s-au respectat normele de siguranța cu strictețe, dezinfectante peste tot, inclusiv mese părinți, spațiu extraordinar de mare nu am msi văzut un asa loc de joaca enorm, aerisit, s-au ocupat de comanda pita care surprinzător le-a plăcut și părinților la un preț de 24 de lei o pita de 32 cm, sucuri au avut incluse in acele 4 ore gratuit 150 lei Per copil, recomand cu încredere și vom merge și alta data.
Speranța Neda
Speranța Neda2 ani în urmă
Vitantisul și-a pierdut din păcate faima pe care o avea acum 8-9 ani când aici era o multitudine de magazine și se organizau tot felul de spectacole interesante, atât pentru părinți cat și pentru copii.
Acum magazinul Cocoș reatrage cumpărătorii.
Valceanu gyulyano
Valceanu gyulyano2 ani în urmă
La mulți ani cu multa sănătate și fericire tuturor sărbătoriților de Sf ion care a fost mereu inposibil bună dimineața bună ziua în amiaza și o sa fie mai ușor sa faci bani cu o sa te pun canva de ce
Livia Petre
Livia Petre2 ani în urmă
Deplorabil,marfa in magazin abia găsești ce ai nevoie,cutii pe jos,lădițe, experiență neplăcută, atmosferă de târg Doraly,curățenia lasă de dorit.Este prima dată când mă duc și ultima!
Dan Rosoiu
Dan Rosoiu2 ani în urmă
,,Management" ? neunitar sub umbrela aceluiasi ,,brand".Nici aici nu voi mai avea ce cauta vreodata.La Brico-depot Pantelimon,DA.
Florin Pomana
Florin Pomana2 ani în urmă
Vizita a fost la Brico Despot și a fost utilă. Am comandat cu ridicate din magazin, in afara de faptul că s-au încurcat în propriile hârtii, restul a fost ok.
Radu Calin
Radu Calin2 ani în urmă
Am fost plăcut surprins să constat că prețurile sunt mai mici decât în majoritatea magazinelor. Mărfuri de foarte bună calitate. Recomand!
Locații recomandate