/Bucuresti/Centru comercial

ShopU.ro

Strada Văilor 15, București 031878, România

ShopU.ro
Centru comercial
3.2
459 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C45M+96 București, România
+40 21 322 8884
shopu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mela Elena
Mela Elena2 ani în urmă
Specificatiile din site-ul, lor sunt unele “umflate” intenționat pentru a forța comanda.
Când am primit produsul, am constatat cu stupoare, ca nu are nici o legătura cu cel prezentat la vânzare, am citit recenzii pe toate site-urile de profil au peste tot reclamații ca au comercializat produse fără factura,nu răspund la telefoane.(Total adevărat).
Răspunsurile acestui domn care Adaugă răspunsuri precum ca concurenta are intenții rele, și sunt conturi create doar pt o recenzie ultimele recenzii date sunt la fel,sau gândit ei mai bine sa mai crească puțin Ratingul acestui magazin care inexplicabil încă mai funcționează.
Am lăsat Atașat poza cu numărul comenzii și produsul, inițial cel comandat respectiv cel primit. NU RECOMAND ACEST MAGAZIN!
Daniela Georgiana
Daniela Georgiana2 ani în urmă
Customer support inexistent,nervi intinsi la maxim si timp pierdut inutil.
Recenziile de five stars,sunt create de ei sa isi mai spele din rusine,interlocutoare mea domnisoara/doamna dispecere care sa prezentat Gabriela Niculae este prezenta si ea cu o recenzie,asta spune tot despre aces magazin care nu isi respecta clientii. Cautati alte,variante. Nu recomand.
AzazeaD
AzazeaD2 ani în urmă
Produsul nu este all pink asa cum este descris. Masuta este roz si super draguta insa suportul pentru pahar si tableta este negru. Picioarele sunt argintii/gri cu negru.
Per total este draguta dar ar merge sa puneti niste poze reale cu produsul. Nu este all pink :(
Transportul a fost rapid. Nu au fost probleme.
Recomand :)
Laura Maria
Laura Maria2 ani în urmă
Nu sunt,seriosi deloc!Efectuat-comanda-confirmat sms si mail cu multumiri de rigoare si îndemnata sa ofer o recenzie pentru a primi un discount, in schimb am primit anularea comenzii, nu stiu cum mai functionati asa dar, m-am apucat sa citesc despre shopU.ro pe pagini si forumuri dedicate atunci am inteles ce greseala am facut necitind înainte.
Aveti preturi competitive sau egale cu restul magazinelor de timpul platforma dar comunicarea si modul de lucru lasa mult de dorit.
Mid4east Custom
Mid4east Custom2 ani în urmă
Sunt foarte diletanti, pana si raspunsurile care le oferă recenziilor, sunt unele false am stat si am citit si am ramas stupefiat, conturi si recenzii aparute peste noapte intentionat, dar toate de 5* sunt doar cu o recenzie sigur date de ei sa creasca rating, celor cu recenzii bune nu le cer sa contacteze magazinul pe email sau telefon /la care nu raspunde nimeni/ 15-18 min. de stat. Tasta 2 este pusa sa te întarzie ca si numarul de whatsapp. Nu am crezut ca înca se mai practica asa ceva. Va faceti de ras pe forumul dedicat magazinelor online sunt adăugate poze si dovezi ca mintiti poporul cu televizorul. Foarte slab, supararea provine din faptul ca nu am putut termina o lucrare in timp util asteptand comanda care nu a ajuns.( lipsa stoc) dupa 5 zile de asteptare.
Maria Maya
Maria Maya2 ani în urmă
Nu emit facturi, fiscale pe toate site-urile de profil au reclamatii de ani de zile, procedeaza la fel.
Recenziile adaugate de 5* au venit din faptul ca acorda anumite reduceri sau isi pun toti cunoscutii sa creasca in rating, urmariti compari,citymaps, bizzo.
Mi-am pierdut 3 zile in telefoane, anuland comanda.
Idolatria Trik3exeprt
Idolatria Trik3exeprt2 ani în urmă
Am avut așteptări mai mari de la un magazin care își face reclama ca fiind o companie veche in piața. Comunicarea slaba, conducere defectuoasa din Conversația purtată am inteles ca nu au oameni dedicați și profesioniști, și managementul este unul defectuos, nu poți anula 2 comenzi in 3 zile, prima a fost de inteles dar a doua a venit din recomandarea domnișoarei operatoare, fiind și cea de a doua anulata.
Mădălin Ioana
Mădălin Ioana2 ani în urmă
Nota 0. Luati comanda imi transmiteti cum ca ati prelucat comanda si urmeaza sa o trimiteti dupa care revenit ca nu mai este in stoc.site cu produse neactualizate si lipsa stoc o dezinformare totala a clientilor vindeti niste produse care sunt mai ieftine decat transportul si nici pe alea nu le aveti. Sa va fie rusine
Locații recomandate