/Bucuresti/Centru comercial

Altex Bucuresti Auchan Titan

Bulevardul 1 Decembrie 1918, București 032465, România

Altex Bucuresti Auchan Titan
Centru comercial
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5CH+VG București, România
+40 21 794 4730
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Andra Borcea
Andra Borcea2 ani în urmă
Experienta cutomer service jalnica la ridicari comenzi, am primit mesaj de ridicare a produselor si cand am ajuns , am asteptat in primul rand sa caute intre mormanele
de produse , mai aveam eu putin si cautam, apoi sa mi se zica ca de fapt comanda nu a venit ci doar 1 produs, m-au si certat aproape ca de ce nu stiu eu ca ar fi trebuit sa primesc mai multe mesaje pentru fiecare produs in parte, daca comandam 10 produse trebuia sa vin de 10 ori ? Si eventual sa stiu eu asta. Serviciul de ridicare din magazin lasa de dorit nu recomand, va pierdeti timpul
Gabi Hoisan
Gabi Hoisan2 ani în urmă
La biroul SERVICE e gol.. nu sunt nici angajați, nici clienți, e liber si cu toate astea.. dupa 20 minute daca întrebi cât mai durează pana vine un angajat, primești: "o sa vina un coleg când se eliberează".
Later edit....
Apreciez ca ati raspuns.
Avem 2 variante:
1. sa va sun la nr de telefon 9196, in intervalul L-V 08-21 si sambata 08-17, sa consum ceva timp cu un robot telefonic, apoi cu un angajat caruia sa ii relatez ceea ce am detaliat deja mai sus.

2. sa verificati dvs intern (intrebati-va colegii sau verificati camerele)
- locatia? o stiti
- ziua? ziua in care am facut postarea. in intervalul 19:30 - 20:00
- daca dupa ce luati legatura cu colegii si verificati camerele, mai sunt necesare alte detalii, gasiti nr meu de telefon sau adresa de mail cautand in baza dvs de date si ma puteti contacta.
Consider ca varianta a 2-a e mai eficienta si mai orientata catre client.
Rugati-va colegii sa respecte timpul clientului.
Variante pe care le putea folosi colega dvs: "o sa vina cineva in 30 minute, puteti reveni mai tarziu?" sau... "lasati-mi un nr de telefon si va contactez cand apare, ca sa nu pierdeti randul".... sau varianta a 3-a "lasa-l pă fraEr sa stea pironit la tejghea juma de ora, e interesul lui, banii i-am incasat deja. Si daca insista, ii raspunzi: o sa vina cineva! nu stiu cand! Cand s-o elibera."
Zi buna!
Gabriela
Gabriela2 ani în urmă
Probleme cu livrarea electrocasnicelor mari. Am cumpărat un frigider cu opțiunea buy back si cei care l-au livrat nu au vrut sa-l care pana în casa desi îi plăteam suplimentar. Si trebuia doar sa-l treaca pragul! Pentru ei însemna un efort minim după ce urcaseră cu el 3 etaje! S-au uitat la noi cum ne-am chinuit sa scoatem frigiderul vechi și sa-l cărăm pe cel nou în casă! Probabil sunt plătiți foarte bine dacă au refuzat sa primească 100 lei pentru 10 minute...
Costin Faust
Costin Faust2 ani în urmă
Am facut o rezervare in acest magazin (doar la ei era disponibil)si tot ce pot sa va spun este ca am avut o experienta placuta in acest magazin . Am gasit consultanta de specialitate . O sa revin si cu alta ocazie desi eu stau in sectorul 4 si am alte magazine mai aproape . Felicitari Gabriel pentru profesionalism .
Dani Barlan
Dani Barlan2 ani în urmă
Am achiziționat doua tv Hisense,sunt foarte mulțumit de produse,raportul pret/calitate este foarte bun,iar pentru consultanță, orice produse din Altex Titan(Bd 1DECEMBRIE 1918) recomand cu toată încrederea să luați legătura cu agentul de vânzări Daniel Jianu.
Florentina Ene
Florentina Ene2 ani în urmă
Bună seara,recomand magazinul Altex Titan pentru achiziționarea de electrocasnice au o gama diversificata de produse,pe aceasta cale mulțumesc frumos agentului de vânzări Daniel Jianu pentru răbdarea și profesionalismul de care a dat dovadă.Felicitări!!!
Andrei Ștefan
Andrei Ștefan2 ani în urmă
Foarte încântat! Băiatul din service foarte de treabă și doar în 5 zile mi-a rezolvat o pereche de căști Marvo de gaming având o problemă cu sunetul, o cască nu se mai auzea, recomand!
Anonim Necunoscutu'
Anonim Necunoscutu'2 ani în urmă
Daca nu sunteti in stare sa livrati, scoateti optiunea cu "rezerva si livram in aceeasi zi". Lasati omul sa aleaga magazine care sunt si in stare sa faca asta.
Locații recomandate