/Bucuresti/Centru comercial

Bucuresti Strada Turnu Magurele

Intrarea Gilăului 15, București 041716, România

Bucuresti Strada Turnu Magurele
Centru comercial
4.7
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94GF+X3 București, România
+40 771 573 928
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Anca Teodorescu
Anca Teodorescu2 ani în urmă
Recomand. Spal mașina/le acolo de multi ani, fiind langa casă. Era mulțumitor și inainte, dar de când a luat alt patron și au amenajat este altceva. Începând cu sala de așteptare si terminând cu masina, este detasat alta clasa.... Totul la superlativ.... Cine nu ma crede, n are decat sa verifice 😃
STAN BOGDAN
STAN BOGDAN2 ani în urmă
Cam singurul loc in Berceni unde poti duce masina si iese bine...Felicitari!...!!!
Ciporto mihnea
Ciporto mihnea2 ani în urmă
Mi-a placut idea de sufla excesul de apa cu pistolul cu aer comprimat, poate putin mai atent la detalii ar fi recomandat. Se poate plati cu cardul
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Servcii foarte slabe. Am platit 25 lei pentru exterior si 10 lei la baiat. Nu cred ca daca plateam bacsis mai mult exista vreo diferenta.
NU RECOMAND!

În raspunsul celor de la spalatorie vad ca se motiveaza faptul ca nu am folosit serviciul de degresare. Asa este. Ce am postat eu ca nemultumire este elocvent. ACOLO NU A AJUNS APA SI NICI CARPA. Daca oglinda si bara fata care au noroi tin de degresare . . . Multumesc de raspuns dar aceasta este opinia mea.
George Vlad Barbacuti
George Vlad Barbacuti2 ani în urmă
Profesionalism!
Baietii isi fac treaba foarte bine si sunt rapizi!
Proprietarul este super intelegator si atent!
Este cred ca a 5a oara cand vin la aceasta spalatorie si nu am reclamatii!
Spor la treaba buna pe care o faceti!
Bogdan Popa
Bogdan Popa2 ani în urmă
E deja a treia oara cand spal aici si de fiecare data am nimerit la acelasi baiat. Foarte multumit de el si de serviciile spalatoriei. Am apreciat ca a incercat sa curate de 2 ori murdaria de pe jante. Interiorul l-a terminat in aprox 15 minute (il astepta o alta masina la spalat, tot pe el) si desi initial credeam ca doar a facut-o in graba, am fost multumit. Sa consideram ca omul e foarte bun si il prefera toata lumea. 👍
Dinu Grosu
Dinu Grosu3 ani în urmă
Am vizitat aceasta spălătorie dupa review-urile bune si unele recomandări. Prețul pentru exterior-interior: 50 lei. Probabil am avut așteptări prea mari. Detaliez:
Pro:
1. Locația pare sa fie noua; la fel si toate instrumentele.
2. In plus fata de orice spălătorie de colț:
-îndepărtarea apei cu aer comprimat (deși foarte superficial)
-utilizarea tornadorului (dupa care au rămas foarte multe urme)
-parfum

Contra:
1. Personalul nu este deloc profesionist (spălătorii):
-jantele au rămas murdare
-au rămas urme de apa pe uși, deși a fost utilizat aerul comprimat (dar, dupa cum am menționat mai sus - total superficial)
-la interior au rămas urme pe plastice de la tornador (nu au fost șterse)
-tăviță din portbagaj (mașina hatchback) nici măcar nu a fost atinsa cu aspiratorul desi era prafuita (i-am atras atenția spălătorului si a curățat-o dupa ce probabil m-a înjurat in gând)
-geamurile si parbrizul au fost șterse foarte prost (cred ca in 30-40 secunde toate). Am avut noroc ca a fost soare afara si am observat urmele rămase. I-am atras atenția sa șteargă bine si dupa ce a strâmbat din nas a mai dat de câteva ori cu șervețelele spunând ca a folosit si soluție (really?). Pana si display-ul de la multimedia a ramas cu urme :)))
2. Nu accepta plata cu cardul. Am fost nevoit sa merg pe jos 5-10 min pana cea mai apropiată banca sa scot numerar.

In concluzie, daca nu aveți pretenții si nu va deranjează ca spălătorii nu-si fac treaba bine, puteti veni aici sa spălați masina. Eu o încadrez in categoria spălătoriile standard, de colț (desi mai scumpă - probabil investiția in locație a fost mare - păcat ca nu si in personal).
Nu vrea sa fac reclama dar o sa continui sa merg la spălătoria din sectorul 3, zona Salajan, unde de fiecare data sunt mulțumit si prețul este de 60 lei (interior-exterior).
Marius manea
Marius manea2 ani în urmă
Nota 10, băieții chiar pun suflet in ceea ce fac.Adevărați profesioniști în curățarea mașinilor și nu sunt scumpi chiar deloc eu plătind suma de 50 ron interior/exterior la o mașină combi având în vedere că la nici 200 m de ei la o altă spălătorie pentru o mașină mult mai mică mi s-a cerut suma de 70 ron.Recomand și pentru cei mai pretențioși clienți, merită încercat.Spălătoria se află în Berceni pe lângă Bery Spa.Mult succes băieți....eu am plecat foarte mulțumit.😉😉😉
Locații recomandate