/Bucuresti/Centru comercial

SUPERMARKET LA COCOȘ SRL BUCUREȘTI

Șoseaua Vitan-Bârzești 7A, București 077160, România

SUPERMARKET LA COCOȘ SRL BUCUREȘTI
Centru comercial
4.4
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94XW+WF București, România
+40 744 504 116
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 7–18
Scrie o recenzie
Georgiana Cristea
Georgiana Cristea2 ani în urmă
Buna ziua! Vin de cel putin doua ori pe luna la acest magazin preturi mici,gama variată de produse însă astăzi am plecat foarte dezamăgită din cauza atitudinii "doamnei" casiere care a fost foarte iritată cd am îndrăznit să o rog sa scaneze baxurile de apă care erau in carut si apoi ce se afla pe banda.
Atitudinea dumneaei a fost una total nepotrivită (a scanat baxurile ,a împins carutul efectiv peste mine si a inceput sa scaneze si sa arunce produsele pe banda care nu erau deloc putine ,iar dupa ce am efectuat plata cash mi-a aruncat si restul si bonul in sila ).Draga doamna blonda si cu multe inele aurii pe mana daca nu iti place jobul si sa lucrezi cu oamenii iti recomand sa te orientezi catre altceva!!!
Păcat astfel de situații ma face sa ma îndrept către alt magazin si sa numai recomand!
Dansro24
Dansro242 ani în urmă
Așa și așa, merita daca iei en gros, dar și acolo reducerea in unele cazuri este de câțiva bani de la 3 sau 5 produse in sus
Ca în cazul multor supermarketuri și aici am găsit produse la același preț sau mai scumpe decât în alte părți (doar că aici nu primești de x ori diferența înapoi)
Adriana TH
Adriana TH2 ani în urmă
Merită,mai ieftin detergentul(persil lichid 70 spălări 30 lei,sampon 10 lei ,deodorant dama 8 balsam rufe 2 l/12 lei lei,cafea....etc
Brokerul Gaby
Brokerul Gaby2 ani în urmă
Din păcate acum 2 zile am avut o experienta neplăcută, am făcut cumpărăturile, și când am ieșit pe galerie, datorita faptului ca am avut un cărucior "nebun" a trebuit sa îl manevre din lateral și l un moment dat am căzut cu căruciorul datulorita faptului ca lipsea o bucata de gresie nesemnalizata. S-a răsturnat tot căruciorul și s-a spart un bax de bere. Când am cerut ajutorul unui angajat de pe galerie mi-a spus ca nu e vina lor, am cerut sa vina un superior și a venit, i-am povestit cele întâmplate și s-a schimbat bacul de bere. Angajații ar trebuii sa cunoască mai bine legea, nu eram în afara magazinului, eram pe galerie, fix la intrarea în magazin. Mulțumesc DL. Octavian.
Madalina Rotariu
Madalina Rotariu2 ani în urmă
Ne recomand acest supermarket!

Motive:
1. Am fost intr-o duminica sa iau 3 produse si spunea ca prima ora este gratuita. Daca depasesti prima ora platetsi 10 lei/ora. Am validat tichetul dupa 35 minute si m-a pus sa platesc 10 lei in conditiile in care nu am depasit 1 ora. 10 lei cash pentru ca nu accepta plata cu cardul.

2. Am stat la coada 40 minute sa ies din parcare? De ce? Pentru ca cei de la paza verificau toate masinile in portbagaj sa vada ce cumparaturi au facut. Asa ceva nu se poate. Oamenii erau socati de acest demers.

3. Cei de la paza tin barierele inchise si nu te lasa sa treci ca sa fie siguri ca toate masinile depasesc acea ora gratuita si vor plati.

4. Practic am luat 3 produse cu un pret relativ mai mic dar de fapt le-am luat mai scumpe pentru ca m-au obligat sa platesc parcarea 10 lei.

5. Comportamentul oamenilor din magazin lasa de dorit. Nu acorda nimeni prioritate la carucior, te lovesc cu caruciorul.

Sunt foarte dezamagita de acest magazin si nu voi reveni niciodata.

Puteau sa aiba bunul simt sa nu ma fure la parcare cu 10 lei.

Atentie sa nu pierdeti tichetul de parcare. Am vazut multi oameni care plateau 150 lei pentru acel tichet pierdut.

Am un gust amar dupa aceasta experienta.
Chiriac Viorica
Chiriac Viorica2 ani în urmă
Am cumpărat cârnați pentru prima data și au fost buni, la doua săptămâni am venit sa cumpăr aceiași cârnați și nu au fost buni. Nu mai vin la acest magazin sunt dezamăgită de toată marfa care am cumparato
Corina Radulescu
Corina Radulescu2 ani în urmă
Am fost astăzi pentru prima data și într-adevăr se simte diferența la prețuri, pe mine nu m-a deranjat organizarea magazinului, am fost sa îmi cumpăr ce am nevoie, nu am fost sa ma plimb. Am vrut sa renunț după ce am citit comentariile negative, dar ma bucur ca am fost si am văzut cu ochii mei, cu siguranță voi reveni!
Cristea A
Cristea A2 ani în urmă
Un magazin de kkt cu parcare de kkt.

Explicație, preturi mici ok, au Stela folie aluminiu ieftina rău, mai aveau cafea ieftina îl matino pe care ba o au na nu o au, vi special sa iei dar azi are mâine n are asta e câștigătoare și piept de pui ok dar STRESUL CU PARCAREA gratuita o oră duminica te face să ți bagi o ...... In el. Duminică am venit că na atunci vroiau mușchii lu nevasta mea, ne plimbam luam piepti, sărățele in total vreo o 400 de Ron, nu aveam stres că na la 200 de Ron plătiți la Cocos i ți validează cardul sa stai cat poți, da na surpriza, plătim la casa și se duce a mea sotie, o doamna, nu agarici sau fufa la agentul de kkt ai da cardul ai arata bonul și ghici ce, nu putem sa l validam acum, trebuie să depășiți oră și după aia vă întoarceți la validat, pai asta noi avem treabă acum la Bricodepot și nu știu cât stau caut ceva, la care el angajat pai sa va valideze aia. Nevasta mea ai spune ba uite bonul 400 de Ron validează asta, ăla nu că nu poate. De aici scandal eu cu nevasta mea cu magazinul ei de kkt cu parcarea lor de kkt pentru 3 lei diferența la sugiuc. Până la urmă am validat la Brico și am plecat acasă stresat. Daca o mai aud pe nevasta mea hai la Cocos bag divorț, că doar de-aia exista cora cu 3 ore gratuite, Carrefour, Auchan, in zona că sa te relaxezi la cumpărături.
Locații recomandate