/Bucuresti/Centru comercial

Carrefour

Strada Mihail Sebastian 88, București 050784, România

Carrefour
Centru comercial
4.2
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39C+8R București, România
+40 374 488 500
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Alis Vatavu
Alis Vatavu2 ani în urmă
Mi am adus aminte de ce nu am mai intrat câțiva ani la ei. Un preț la raft și altul pe bon. Azi oferta era la croasant, cumperi 3 plătești 2.
Simona Vergu
Simona Vergu2 ani în urmă
Prețuri tot mai mari, oferte tot mai puține și aprovizionarea cu produse este foarte deficitară. Pentru a cumpăra ce-mi doresc, trebuie să fac 2 sau 3 vizite, ca să găsesc toate produsele de interes.
Cristian Belcea
Cristian Belcea2 ani în urmă
Magazinul se deschide la ora 7....atunci vin clientii...atunci incep si angajatii sa puna marfa in raft ,nu se poate face acest lucru in timpul nopti?....costa mai scump la salariu dar nu mai deranjam clientii,si nu mai auzim "pardon" ,pe fiecare culoar,cind se trece cu paletul de marfa. ZONA de produse cu pret redus,e loata cu asalt de angajati,......cind iesim din magazin alta surpriza...nu mai axista transport cu microbuze...La multi ani Carefur!
McIce Cube
McIce Cube2 ani în urmă
E de 4* și jumate maxim dar eu dau de la mine 5 că nu-s calic !
Nicusor Pandele
Nicusor Pandele2 ani în urmă
Am cumpărat 5 baxuri de zahar , nu erea nici-o oferta . La casa în spatele meu erea o cunoștință cu care conversam si avea în cărucior tot 5 baxuri de zahar . A trecut pe lângă noi șeful de obiectiv cu numele de Ion Cristea și când a văzut ca purtam o conversație, a spus casierei sa nu îmi dea decât mie 5 baxuri pe motiv ca suntem împreună!!! Când am întrebat motivul reacției sale , răspunsul a fost o jignire :ca facem "bisnita", "specula "!!!Nu știu decât un angajat al acestei prestigioase firme își permite sa aducă astfel de jigniri unor clienți permanenți. Sunt client de cand a fost deschis primul magazin în România, în cartierul Militari ! Cumpărasem zahar marca proprie la un preț mai mare decât în alta parte .
Dorin Rus
Dorin Rus2 ani în urmă
Dacă nu ai găsit ce căutai in altă parte la, Carrefour să te duci cu încredere.Aici sigur o să găsești.De la legume proaspete la produse de pescărie. Apropo cred că este cel mai tare raion din toate supermarketurile.De la păstrăv proaspăt la cel afumat ; de la dorada la fructe de mare.Au inclusiv pești la acvariu ; icre de toate felurile sărate sau gata preparate.La carne in vitrinele frigorifice de la pui, curcan, porc totul în casolete ; carne tocata la mașină sau cuburi.Au raion unde prepară prăjituri, torturi chiar la comandă cu inscripționare personalizată.Un alt raion unde poți comanda mâncare gătită : pui, cârnați, friptură etc.Poti să servești și loco.Au cuptoare cu microunde unde poți să încălzești ce ai cumpărat.
Vitrinele frigorifice verticale sunt pline cu produse lactate.Au și servire asistată de mezeluri și brânzeturi.Produsele de băcănie sunt foarte variate.Aici găsești și îmbrăcăminte de la pantaloni, tricouri la papuci și ciorapi.Raionul electrice și electronice excelează în diversitate.De la televizoare, mașini de spălat la aspiratoare și căni de fiert apa.Raionul de produsele sportive și de pescuit este foarte diversificat . De la undițe la biciclete și trotinete electrice. Dacă este necesar un calificativ acesta poate să fie doar EXCELENT.
Pentru Carrefour excelenta face diferența.
Ionescu simion
Ionescu simion2 ani în urmă
Parcarea este generoasă.Rețeaua de magazine a implementat un program pentru telefoanele mobile cu sistemul de operare Android.Cu acest app.,clientul poate vedea pe loc și prin reverificare,prețul articolului pe care intenționează să îl cumpere.Programul de lucru este lung .La departamentul de alimente,peștii și fructele de mare sunt mai bine reprezentate în comparație cu ofertele altor magazine
Victoria Videscu
Victoria Videscu2 ani în urmă
La raionul pește si produse din pește , personalul nu este deloc amabil, cântarul este la o distanță apreciabila față de cumpărător. La raionul fructe, te întâmpină un puternic miros de dtt. probabil concentratia de substanță folosită, este mare. (evident si toxică).
Locații recomandate