/Bucuresti/Brutarie

Brutăria cu Maia

Strada Maior Câmpeanu Alexandru nr 42, București 011235, România

Brutăria cu Maia
Brutarie
4.4
288 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34G+72 București, România
+40 770 198 067
brutariacumaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ALEX 30
ALEX 302 ani în urmă
Prăjituri oribile,frișcă nu e naturala,condițiile de livrare lasă de dorit. Am plătit peste 100 de Ron pt 4 prăjituri și un ștrudel, pe care le.am aruncat. Nu recomand deloc!
Veronica manole
Veronica manole2 ani în urmă
Daca tot nu respectati programul si inchideti mai devreme, macar modificati ai pe google, sa nu venim prin trafic aiurea.
Bogdan raducanu
Bogdan raducanu2 ani în urmă
Excelente produsele de panificatie au venit cu tazz calde,ce bine e sa fii genius emag.
S carmen
S carmen2 ani în urmă
Am iubit produsele lor pana acum 3 ani cand am comandat cozonaci cu nuca. Dincolo de faptul ca au fost foarte scumpi, au fost plini cu coaja de la nuci; practic nu-i puteai manca, nu mai spun de dantura. Aveti grija! O experienta extrem de proasta!😔
Virgil Lazar
Virgil Lazar2 ani în urmă
Foarte bine aprovizionate,produse proaspete și diverse. Recomand aceasta locație.
Maria Preotescu
Maria Preotescu2 ani în urmă
O surpriză foarte plăcută, descoperita din intamplare. Produse de calitate și un raport calitate preț corect. Un loc care merită vizitat. Recomand cu căldură!
Marian Miron
Marian Miron2 ani în urmă
Placintele poale-n brau sunt de-li-cioa-se!!!
A D
A D2 ani în urmă
Mai receptivi acum la solicitarea clientului de a i se da un anumit produs... nu cel pe care vrea vanzatorea. Anul trecut erau destul de tafnosi cand le ceream sa faca asta. Nu am inteles de ce, fiindca, in fond, cumpar ce doresc eu nu ce vrei tu sa-mi dai. De aceea am si luat o pauza lunga de la a-i vizita. Pacat... fiindca painea si celelalte produse sunt bune...le stricau insa cu atitudinea pe care o aveau. Nu sunt sensibil, dar nici sa fii indignata cand indic ce produs anume vreau iar atunci cand atrag atentia ca nu este cel dorit, sa mi se raspunda ca toate sunt la fel...desi respectivul produs oferit era in mod evident mai ars. Din pacate situatia s-a repetat, in trecut, de mai multe ori (mai mult de trei) . Am acordat acum 4 stele fiindca ultimele ori (inclusiv astazi) a fost totul in regula, cu mentiunea insa ca nici produse arse nu aveau prezentate spre vanzare. Am cumparat de la ei inca de cand s-au deschis, apoi am facut o pauza lunga din cauza atitudinii lor, descrisa anterior. Se poate plati si cu cardul.
Locații recomandate