/Bucuresti/Brutarie

Brutaria MamaPan

Strada Drumețului 2A, București, România

Brutaria MamaPan
Brutarie
3.8
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C45Q+96 București, România
+40 786 462 029
mamapan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Natalia Mitran
Natalia Mitran2 ani în urmă
Asa arata o tarta cu branza si stafide de la MamaPan, ca sa nu mai spun de cozonacul tare tun, ars, prea dens si fara gust. Dezamagitor.. Inteleg ca doriti sa faceti produse cat mai naturale dar asta nu inseamna ca trebuie sa faceti experimente pe clienți, pe banii lor. V-as sugera sa mancati dumneavoastra mai intai din produse si dupa sa le livrati clientilor. Fara suparare dar este bataie de joc. Nu recomand!
Adi C
Adi C2 ani în urmă
Am primit un cadou de crăciun. Din nefericire chec-ul era ars, cozonacul necopt și fără gust, turta dulce avea gust de faina cu tenta de scorțișoară.
Tot pachetul a fost dezamăgitor. Primit pe 17 decembrie și termen de expirare foarte rapid (20-23 decembrie). Am gustat din tot pachetul toate fiind foarte tari. Nu am găsit nimic care sa fie mancabil.
Din păcate se pare ca nu este un caz izolat....
Bia EM
Bia EM2 ani în urmă
Cozonacul este necopt, checul are crusta de arsura si nu arata deloc ca in poza de pe site'ul Mamapan ( cacao si merisoarele sunt aproape inexistente) . Turta dulce nu este dulce si nu are niciun gust sau aroma, iar restul biscuitilor au gust de faina si sare, totul este innecacios.
Claudia T.
Claudia T.2 ani în urmă
Am primit cadou de la firma si am fost super entuziasmata sa tai din checul care credeam ca este din cacao, dar din pacate nuanta de maro era data de cat de ars era. Si tare, m-am chinuit sa il tai. Cornuletele cu gem sunt nemancabile, au gust de chimicala, la fel si biscuitii. Ca aspect arata decent, la gust sunt cel putin dezamagitoare ca sa nu zic mai rau. Doar saratelele au fost OK. Cred ca ceva s-a intamplat cu comanda aceasta, de regula aveati produse bune, am mai gustat la alti colegi si nu se compara. Pacat!
Daniel Daniel12
Daniel Daniel122 ani în urmă
De ce doar o stea? Simplu, in pachetul cu produse de la MamaPan, primit cadou de craciun de la firma, cozonacul era necopt, cu aluat vizibil necopt in interior, fara gust, si cu o textura de paine densa, veche, uscata, faramicioasa si dulce, fara vreun gust. Checul foarte ars, deasupra capatand o crusta neagra, prima oara crezand ca e negru din cauza ca s-a folosit cacao, dar surpriza era foarte ARS. Cornuletele cu magiun rancede, cookies acelea cu stafide, sub forma de "sfera" foooarteee tarii etc. Toate produsele avand termen foarte scurt de expirare maxim 23 decembrie 2021, multe din ele chiar 20-22 decembrie.Nu pot decat sa concluzionez ca MamaPan, doar a vrut sa scape de stocul de produse vechi si cu termen foarte aproape de expirare.
Picaturi Ochi
Picaturi Ochi2 ani în urmă
Eu va sugerez tuturor sa faceti reclamatie online la ANPC si sa nu va rezumati doar la un review prost pentru cozonacii astia vechi si uscati de i-am primit cadou. Cineva a platit pentru ei, nu i-am primit gratis. Daca i-ar fi donat la o casa de copii defavorizati, cred ca ar fi bagat aia cutitul in ei, pentru ca in cozonac nu poti ca iti rupi cutitul.
Ana-Maria Vlad
Ana-Maria Vlad2 ani în urmă
Am facut eforturi sa pot manca ceva, orice, din ce am primit de la compania la care lucrez.
S-a simtit gustul de chimicale sau de conservanti sau ce or fi avand in ele.
Voi ati gustat din ele, inainte sa le trimiteti? Dezamagitor.

Cel mai rau a fost checul, care parea ca era glazurat. Dar nu, era complet ARS.
Daniel Pirvan
Daniel Pirvan2 ani în urmă
Produse fara aroma, tari si uscate.
Cozonacul ori este necopt, ori e facut din acelasi aluat ca biscuitii. In orice caz, este atat de dens ca poti sa spargi capul cuiva cu el, doamne fereste 😅 Nici macar nu are gust.

Cauza e nobila, dar asta nu scuza calitatea indoielnica a produselor.
Locații recomandate