/Bucuresti/Brutarie

Paul

Strada Locotenent Aviator Radu Beller 1, București 123456, România

Paul
Brutarie
4.3
729 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36V+7P București, România
+40 754 081 775
paul-international.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Valentin Ceparu
Valentin Ceparu2 ani în urmă
Un local super, cu angajați zâmbitori, profi și cu produse delicioase la standarde înalte.
Mihaela V. Carausan
Mihaela V. Carausan2 ani în urmă
Produsele nu mai sunt la fel de proaspete și mult redusă varietatea, iar atentia angajaților către client mult diminuată. Am comandat un quiche cu somon și avea miros de stricat, iar aluatul era acru (a ajuns în cos) si o ciocolata calda mare, dar am primit un cafe late mic cu "o ultima suflare" a sprayului de frișcă într-un pahar mare (a ajuns în același cos)!
3 :15
3 :152 ani în urmă
Am găsit oase în salata de somon de dimensiuni mari! Era să mă înec cu ele dacă nu simțeam între dinți oasele.
De la oase de pește poți sa mori!!
Ar trebui să vă fac plângere la ANPC!
Rodica Nistor
Rodica Nistor2 ani în urmă
Sunt clienta de s-a deschis aceasta locatie.Am avut ocazia sa compar patiseria Paul din Dorobonti cu o patiserie Paul de la Paris ,si, am avut placerea sa constat ca cea de la noi este la ac. nivel cu cea de la Paris in ceea ce priveste designul si produsele.Din pacate,am inceput sa ocolesc locatia din cauza unor angajati lipsiti total de bun simt.E de adaugat ca exista un vanzator (deja celebru printre cumparatori) de o impertinenta si tupeu duse la apogeu.Nu iti mai face placere sa intri!Pacat case mentin asemenea indivizi...
Irena Gabriela
Irena Gabriela2 ani în urmă
Dacă aveți norocul sa nu-l nimeriți la servire pe "celebrul" domn roșcat (celebru pentru cât de lent se mișcă și cât de "plictisit de viață" vorbește cu clientii), atunci veți găsi un loc foarte fain, care merita 5 stele. Cum, din pacate, de cele mai multe ori dimineața îl nimeresc pe cel de mai sus... nu pot da mai mult.
Andra Pineta
Andra Pineta2 ani în urmă
Paul se bucura de recunoastere in Bucuresti pentru produse de calitate, in special sandvisuri si patiserie. Personal, apreciez si torturile, care, desi provin din categoria produselor congelate, sunt deosebit de fine si gustoase.
Ruxandra Cîrciu
Ruxandra Cîrciu2 ani în urmă
Îmi plac foarte mult produsele de la Paul și mă opresc adesea la magazinele lor pentru mici plăceri vinovate. Ce mi s-a întâmplat astăzi la magazinul din Doboranți a fost un pic mai puțin plăcut decât de obicei. Sunt conștientă că toți angajații sunt oameni la rândul lor, cu zile mai mult sau mai puțin bune, însă nu cred că explicația aceasta scuză lipsa profesionalismului în comportamentul față de clientul final :). În concluzie, sper că astăzi a fost doar o zi mai grea pentru Ionuț și nu era în cea mai bună formă a sa, pentru că pare un om fain, dar aroganța cu care m-a tratat astăzi nu îi face cinste. Să aveți mult spor!
Luminita Cristina Anei
Luminita Cristina Anei3 ani în urmă
Produsele sunt prea mici, preturile exagerat de mari.
Un exemplu, este oferta pe care o au la eclere, 3+1,la prețul de 13 lei unul, ma gândesc și eu ca dai 26 lei pe 2 eclere, de 100g și pe al 3-lea se indura sa ți-l dea cică, GRATUIT.
Locații recomandate