/Bucuresti/Brutarie

Cuptor de Paine

Bulevardul Iuliu Maniu 425-431, București 061127, România

Cuptor de Paine
Brutarie
4.3
833 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXMR+QM București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Balan
Alina Balan2 ani în urmă
Din ce am încercat eu, pâinile sunt foarte gustoase și proaspete (pâine cu maia, lipie, ochelari, ciabata, pâine fără sare, franzelă), ai din ce alege. Stai destul de mult la coadă la anumite ore, dar e de înțeles. Am gustat o singură prăjitură, cu glazură de jeleu roșu și struguri, care mi-a plăcut foarte mult. Părțile proaste sunt că angajații nu vorbesc perfect română și uneori e cam greu să te înțelegi și faptul ca uneori angajații mai fentează și dau intenționat un produs de mai slaba calitate. Vorbesc de faptul că am observat că sunt două feluri de pâine cu maia, una cu coaja tare și miez mai moale, care ține mai mult și una cu coaja subțire si miez sfărâmicios. E destul de deranjant acest aspect, dar per total este ok.
Lav Bubu
Lav Bubu2 ani în urmă
Plăcintă cu mere și mucegai, 02 Ian 2022
Aydan
Aydan2 ani în urmă
Am vizitat saptămâna aceasta brutăria și am rămas șocat de ce am putut vedea.
În primul rând m-am ciocnit de un personal extrem de nepoliticos care nu a ezitat să se răstească la mine când am rugat să mi se aducă ceva din altă vitrină. Pe tot parcursul șederii în magazin m-am sințit extrem de incomod pentru ca personalul se uita foarte urât.
În ceea ce privește măsurile de protecție sanitară, nimeni din staff-ul magazinului nu purta mască de protecție, ba mai mult au permis și intrarea clienților fără mască de protecție, în magazin.
Prăjiturile au o calitate îndoielnică, eclerele m-au dezamagit total, dupa prima mușcătură, ciocolata de deasupra( dacă îi putem spune ciocolata) a cazut toată pe mine.
De asemenea, în laborator, deși se prepară alimente, bucătăresele nu purtau nici mască de protecție, nici bonetă pentru păr.

În concluzie zic că ar trebui avut grijă dacă doriți să vizitați această brutărie pentru a evita niște evenimente neplăcute.

Mesaj pentru personal:
Încercați să fiți puțin mai politicoși cu clienții...
Y Get It All
Y Get It All2 ani în urmă
Igiena e aparenta. Cand e aglomerat se prefac ca le pasa. Insa bunul simt e absolut optional. Paine nu e rea cand e calda dar daca mergi des si esti atent realizezi ca esti o persoana cu mult curaj sa mananci de acolo. Nu accepta card, nu elibereaza bon. Un fel de brutarie turceasca din anii 90.
KAP dj
KAP dj2 ani în urmă
Prăjiturile sunt de calitate scăzută chiar nașpa la aspect, personal extrem de nepoliticos și nici sa nu amintim de măsurile de siguranță privind Covid-19.
Badea Elena
Badea Elena2 ani în urmă
Personal mereu atent si produse de calitate, proaspete. Poate mai preparati si prajitura negresa pe care o aveati atunci cand ati deschis. O locatie super!
Matei Cristian
Matei Cristian2 ani în urmă
Produsele de panificatie sunt mereu proaspete si gustoase. Deschis pana la o ora mai tarzie pentru cei intarziati.
Florin Munteanu
Florin Munteanu2 ani în urmă
Produse de panificație de calitate bună, dar produsele de patiserie și cofetărie de calitate slabă la prețuri foarte mari! Nu recomand!
Locații recomandate