/Bucuresti/Brutarie

Pain Plaisir Floreasca

Strada Puțul lui Zamfir 60, București 011684, România

Pain Plaisir Floreasca
Brutarie
4.7
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36X+FR București, România
+40 745 908 888
painplaisir.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Pain Plaisir Floreasca
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Madalin Sevastita
Madalin Sevastita190 zile în urmă
Fiecare gura de paine este gust pur de copilarie. Le multumesc pentru asta
Cristian Ungureanu
Cristian Ungureanu190 zile în urmă
O pâine cu adevărat bună! Felicitări!
Picky nose
Picky nose1 an în urmă
Produse bune, pâinea este delicioasă. Aș aprecia totuși să împachetați pâinea în ambalaj de hârtie chiar și când stă pe raft. Uneori am observat că se mai aglomerează magazinul peste limită dar asta ține și de bunul simț al clientului. Apreciez că vânzătoarea poartă mănuși și când servește cafea, îmi dă o senzație de siguranță.
Evaluator store
Evaluator store3 ani în urmă
De f mult timp mergem special pt painea Caragiale...care se pare ca de curand nu mai e chiar Caragiale este aceeasi paine Kiseleff care nu mi a placut niciodata din cauza scoartei de la baza care este mereu prajita,si fiind si groasa practic nici n o poti manca,poate doar cine prefera acel miros de ars atunci cand e proaspata dar a doua zi deja este f f tare si iti poate afecta dantura...gustul este acelasi pt ca si continutul este acelasi si este cea mai buna paine ever in opinia noastra,dar nu mai poti musca cu placere din intreaga felie din cauza scoartei,este o discrepanta prea mare oricat de blonda ar fi coaja superioara,la baza este neagra groasa si arsa...probabil din cauza cuptorului...asteptam cu nerabdare sa reveniti la reteta initiala,sediun din 1 mai ne este mai aproape dar nu ne a placut niciodata painea lot tocmai din cauza asta...in rest numai produse de calitate...dar e pacat sa modificati “reteta” sau cuptoarele...si sa pierdeti din clienti...
Loredana Moldoveanu
Loredana Moldoveanu2 ani în urmă
Am aflat despre ei de curând, când am fost în magazinul din Floreasca. Arata bine, iar painea taraneasca a devenit, de o luna, guilty pleasure la noi in casa. :)
Liliana Giorghescu
Liliana Giorghescu2 ani în urmă
Verrine cu piersici este cel mai bun lucru pe care l-am mâncat în toată viața mea! Îmi pare rău că nu îl mai aveți acum, dar salut verrine cu vanilie și pere, pe care l-am încercat și e foaaarte bun. Nu ca cel Melba, dar se apropie. 😊 Cum așteaptă unii Crăciunul, așa aștept eu să vină vara și să avem iar Verrine cu piersici.
Nicoleta Minculescu
Nicoleta Minculescu2 ani în urmă
Foarte dragut spațiul si preparate foarte bune. Delicioasa pâinea și croissantul cu unt. Data viitoare voi încerca si prăjiturile.
Anca Abaza
Anca Abaza2 ani în urmă
Am sunat special sa vad dacă au deschis și dacă au cafea pt ca îmi place mult cafeaua lor. Mi-au confirmat și după un drum de 40 min cu bicicleta special pt a ajunge la ei, când am ajuns, mi s-a spus ca nu fac cafea în perioada aceasta. Minunat, ce sa zic
Locații recomandate