/Bucuresti/Brutarie

ANA PAN 13 SEPTEMBRIE

Calea 13 Septembrie nr. 107-109, București 050716, România

ANA PAN 13 SEPTEMBRIE
Brutarie
4.3
239 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FG+PG București, România
+40 21 411 0113
anapan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Petrescu Diana
Petrescu Diana2 ani în urmă
Cumpăr constant prăjituri de aici si mereu sunt foarte bune. Mi-am cumpărat de curând si un tort pentru ziua mea si toată lumea a fost încântată de tort.
Victor Anitei
Victor Anitei2 ani în urmă
Cine nu are timp sau nu se pricepe ,dar dorește să aibă pe masa de Paște produse tradiționale românești de înaltă calitate, atunci nu are decât o singură soluție,...să comand la Anapan !
Cozonac,pască sunt produsele cele mai căutate și comandate, direct sau online.
Servirea e super, se respectă calitatea și termeni de livrare convenți .
Totul are un cost !
Claudia Niculescu
Claudia Niculescu2 ani în urmă
Produsele Ana Pan sunt gustoase si de calitate, dar nu sunt chiar ... accesibile! Locația din Calea 13 Septembrie este cam înghesuită, iar personalul este lipsit de amabilitate. Doamnele nu par a fi urmat cursuri de pregătire în domeniu. Atentie: este greu de gasit un loc de parcare!
Lavinia Vlad
Lavinia Vlad2 ani în urmă
Buna ziua! Am cumparat mai multe prajituri cartof, printre altele, din cofetaria Ana Pan si am constatat ca unele dintre ele erau extrem de vechi!
Andrei-Vlad Totu
Andrei-Vlad Totu2 ani în urmă
Super, pentru cine vrea un "snack" rapid, to go. Exista o selectie de produse cu tematica mediteraneana, foarte delicioase. Cafeaua este ok, iar daca luati un produs de patiserie intre orele 8-10 dimineața, primiți o cafea din partea casei.
Gabriela Paula
Gabriela Paula2 ani în urmă
Am cumparat de la Mega prajitura cartof produsa de Ana Pan si am constatat cu dezamagire ca produsul conținea coji mari de nuca. Va rog sa verificați cu atenție ingredientele pentru a nu pune in pericol consumatorii.
Magdalena Moise
Magdalena Moise2 ani în urmă
Torturi excepționale, gust memorabil, servirea rapidă și eficientă. Singura problemă e cu adresa de e-mail pentru transmiterea pozei, mi s-a dat o adresă greșită de două ori.
Andreea Mira
Andreea Mira2 ani în urmă
Cumpar de la Ana Pan 13 Septembrie de ani de zie. De fapt, de cand s-a deschis. Paine impletita si toast-ul sunt cumparaturi zilnice. Acum, de curand, zilnic am inceput sa cumpar si produsele grecesti. Sunt minunate! Mi-au fost recomandate de Dna Luminita, o persoana calda si foarte atenta la obiceiurile fiecarui client! Placinta dobrogeana este excelenta, cu multa smantana, ideala pentru mic dejun consistent. Tot dna Luminita imi face si verificarea daca piscoturile au reintrat in oferta cofetariilor Ana. Inca nu, dar le astept! Un platou cu piscoturi imi ajunge o saptamana, dimineata la cafea! aaa ... si nu in ultimul rand, cafeaua excelenta! Felicitari Dnei Luminita pentru cuvintele frumoase pe care de fiecare data gaseste momente sa le schimbe cu mine si dvs pentru produsele Ana Pan!
Locații recomandate