/Bucuresti/Banca

OTP Bank România

Strada Buzești 66-68, București 011017, România

OTP Bank România
Banca
2
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XM+WF București, România
+40 21 308 5710
otpbank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George
George2 ani în urmă
Cea mai execrabila experienta intalnita la o banca din Romania. Pe langa faptul ca "sunt foarte selectivi" cu clientii, nu le poti ajunge la nas. Cele mai multe intrebari puse pentru un card de credit si dupa 30 de minute de asteptare vine un raspuns sec: Ne pare rau, sistemul v-a respins, bla bla bla. Serios? O alta problema intalnita la aceasta banca nu se pot retrage bani din bancomatele proprii decat daca esti client al lor, daca ai card la alta banca, ghinion. Ma intreb oare daca si celelalte banci ar face acest lucru pentru clientii acestei bani, ce parere ar avea? Imi pare rau ca nu pot acorda mai putin de 1 stea (cazatoare).
Max stefan
Max stefan2 ani în urmă
Experiența mea cu OTP (Decembrie 2020): Am fost la Agenția Buzești din București pentru a deschide contul curent și cardul de credit in cadrul ofertei de Black Friday. Am intrat și am luat bon de ordine, mai erau 2 persoane care au mers la casierie, la birouri stăteau 3 angajați fara clienți. Am așteptat o jumătate de oră, m-a chemat cineva de la casierie, după ce mi-a văzut bonul mi-a spus să aștept la colegii de la birouri. Am renunțat in final.

Update: după experiența de mai sus, am fost sunat de o angajată de la OTP, să mă întrebe când pot să trec pe la ei pentru a deschide contul curent și cardul de credit. După ce i-am împărtășit experiența, chicotind m-a asigurat că așa ceva nu o sa se întâmple și să mai trec din nou. M-am abținut să nu-i urez ceva de bine.
Filip Aurel
Filip Aurel4 ani în urmă
Sunt client otp bank de peste 2 ani si sunt multumit de produsele si serviciile oferite, am fost chiar sunat de personalul bancii pentru a trece la un pachet mai avantajos, servire promta si competenta, sucursala piata Muncii - Bucuresti
Zo H
Zo H4 ani în urmă
De trei zile tot sun la OTP bucuresti pentru ca am o problema cu online banking,nimeni nu raspunde,am asteptat si mai mult de 20 de minute,dar robotul tot raspunde sa astept.Intrebare cat timp trebuie sa astept ca sa se rezolve ceva?Si de ce trebuie sa sun la bucuresti cand stau in alta localitate?In orasul meu de ce nu se poate rezolva personal?
Lucian lebada
Lucian lebada5 ani în urmă
Incompetenti, nerusinati, agresivi .... personal de poveste. STAI 30 min si ti se zbiara sa ASTEPTI!
Dupa care din 3 ghisee doar 1 functioneaza, celelalte 2 sunt pentru a da bine la sefi. Vrei sa rezolvi ceva .... vise .... NU SE POATE .... raspuns de ofiter bancar .... daca intrebi "de ce ?"... uite asa ca NU SE POATE.
Am vrut doar sa inchid un cont ..... cred ca e nevoie de 7 zile pt asta.
Costin Pirvulescu
Costin Pirvulescu2 ani în urmă
Cea mai infecta banca din toate bancile! Orice serviciu dureaza de 10 ori mai mult fata de oricare banca concurenta. Pentru un amarat de card, care au zis ca dureaza 3 zile, astazi este a 10-a zi si inca nu a ajuns in sucursala, habar nu au de ei. Groaznici!!!
Szoke Sandor
Szoke Sandor2 ani în urmă
Buna ziua as vrea sa ma adresez conduceri banci OTPam adresat de citeva ori pentru rezolvarea folosiri cardului si a contului personal.cin vreu sa accesez contul (scrie ca pin este blocat.Multumesc
Tudorache Alexandru
Tudorache Alexandru2 ani în urmă
30 minute pe apel international, si nici un raspuns din partea operatorilor. Sa va fie rușine, o banca din parc, are mai mult bun simt decat organizatia dumneavoastra!
Locații recomandate