/Bucuresti/Banca

TBI CREDIT S.A.

Strada Puțul lui Zamfir 8-12, București, România

TBI CREDIT S.A.
Banca
2.8
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36W+76 București, România
+40 21 231 8842
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Radu
Andreea Radu2 ani în urmă
Aveti grija sa depuneti cerere de anulare cont dupa achitarea ratelor altfel sunt in stare sa va taxeze comision de administrare “cont” pe viata. Evident procesul de anulare este super complicat ca sa descurajeze anularea, avand in vedere ca am ales un produs cu 6 rate mi se pare normal ca dupa incheierea platilor sa se inchida nu sa aflu dupa 3 luni ca de fapt ma taxeaza comision de administrare in continuare. O companie penibila, protectia datelor 0
Faceti-le sesizari macar pt protectia datelor
Vasilica Andrei Petrisor
Vasilica Andrei Petrisor2 ani în urmă
Buna, am apelat la serviciile TBIPay prima data la finalul anului 2020, din simpla nevoie de a face un cadou, care, la acel moment depasea bugetul meu :(( . Sincer inainte de a face acest lucru, am cautat recenzii pe toate site-urile posibile, am gasit si recenzii pozitive si rencenzii negative. Ca orice persoana mi-am zis ,, ponderea recenziilor bate spre negativ, dar, aceasta banca lucreaza doar cu 50 de clienti? si pana la urma, cat de rau poate sa fie?`` . Si astfel mi-am plasat comanda pe eMAG, am selectat rate ecredit si cu inima cat un purice am inceput ,,procedura de achizitie in rate``. Avand experienta interactiunii cu alte banci in procesul de creditare, eram ferm convins ca va dura cel putin 2-3 zile pana ce se hotarasc ei sa imi aprobe/sau nu creditul pentru achizitia de bunuri. Surpriza maxima am avut-o la 10 minute dupa semnarea contractului cand am primit notificarea de aprobare, primul sentiment a fost de panica, e fake, cum sa primesc raspuns asa repede? Asadar am pus mana pe telefon si i-am sunat. Operatorul cu care am discutat m-a asigurat de faptul ca totul este aprobat, iar ca orice roman, prima intrebare pe care am avut-o ,, Cum platesc rata?``-> ei bine de aici nu va mai povestesc celelalte 25 de minute de apel cu operatorul, ci va zic doar atat, am descoperit in acesta un exemplu de ASA DA. Ca sa inchei va zic atat, sunt abonat la newslatter si urmaresc indeaproape campaniile pe care acestia le au. Buy now pay latter, 4 rate fara costuri, cumpara acum plateste la primavara (3 luni gratie) sunt doar cateva din campaniile care pe mine m-au facut sa imi continui colaborarea cu ei. Da banca face afaceri, nu binefaceri, dar daca urmaresti putin noutatile lor afli de perioadele de campanie cu dobanda de nimic 1% pe luna. Eu sunt un utilizator constant al serviciilor lor. Chiar daca este vorba de o achizitie de 5000 lei sau 500 lei prefer sa platesc lunar o rata iar restul de bani sa il investesc in pasiuni si dezvolare (care din punctul meu de vedere, acestea nu asteapta).
Roxana Roxan
Roxana Roxan2 ani în urmă
Buna ziua!
Eu am avut o experienta extrem de satisfacatoare. Am vorbit cu un agent, Cristian Zidar, cu bun simt si intelegator. Foarte profesionist. Mi a inteles nevoile si mi a explicat cand nu intelegeam anumite lucruri. Tbi, nota 10 pentru profesionalism. Si in mod special pentru acest agent. Sa il tineti aproape, clar va aduce mai multi clienti prin faptul ca intelege si explica atunci cand ceilalti nu ma ajuta cu problema mea chiar daca le explic frumos.
Sa aveti o zi superba!
Alexandra Larisa
Alexandra Larisa2 ani în urmă
Cei mai neprofesionalisti! Dupa ce am achitat in intregime ratele inca imi sunt bagate pe gat comisioane de administrare de cont de care nici nu am fost anuntata! Cont pe care vreau sa il inchid de mai bine de 2 luni dar cand ii sun nu am cu cine sa vorbesc. Te paseaza de la unu la altul si mi se pare ca evita cu orice pret sa faca inchiderea de cont.
Elena elly
Elena elly2 ani în urmă
Eram sigur despre faptul ca nu se pot compara cei de la TBI BANK cu oricare alta banca din România dar nici nu credeam ca sunt atat de neserioși și este atât de greu de a închide un card, ma chinui din luna 11.2021 să-l închid și dacă va vine sa credeți nici pana în ziua de astăzi nu am reușit! Rușine TBI BANK începând de la operatorii call center pana la cei care coordonează activitatea acestei bănci! Eu zic sa nu apelați la aceștia!
Adriana Florentina Calinoiu
Adriana Florentina Calinoiu2 ani în urmă
Timp de răspuns rapid 🙌🏻 . Am achiziționat un telefon prin eMag cu finanțate prin Tbi cu 4 rate fără dobânda , nu am avut nimic de achitat in plus fata de ceea ce am am cumpărat și probabil ca o sa mai folosesc aceasta metoda de finanțare pe viitor.
Iulia Roşu
Iulia Roşu2 ani în urmă
Am apelat la această bancă pentru a achiziționa un produs în rate, totul a decurs online și rapid, am observat că pot achiziționa și produse în rate fără dobandă ceea ce este un avantaj . Agenții sunt foarte pregătiți m-au ghidat corespunzător. Recomand !
Andrei ungureanu
Andrei ungureanu2 ani în urmă
Mi-am cumparat o masina dintr-un parc auto in aproximativ o ora prin credit TBI.Asta dupa ce m-am plimbat 2 zile pe la banci . Este foarte usor si rapid. Bravo!
Locații recomandate