/Bucuresti/Banca

Stem Sure - Banca de Celule Stem

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 81-85, București 013812, România

Stem Sure - Banca de Celule Stem
Banca
4.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3X9+R2 București, România
+40 720 783 611
stemsure.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Moraru
Alexandra Moraru2 ani în urmă
Foarte multumita de exeprienta mea cu Stem Sure. O companie ce ofera seriozitate si profesionalism la nivel inalt. Recomand cu drag tuturor mamicilor!
Victor Cristi Comitiu
Victor Cristi Comitiu4 ani în urmă
Experienta neplacuta acum cativa ani, contract cu puncte neclare, chiar spre inselatoare, crestere anuala pusa intr-un context din care un om normal nu se prindea ca pretul va creste anual cu 4%, in eur. Noi am verificat cu un avocat si am renuntat la contract din aceasta cauza.
Sorin baron
Sorin baron4 ani în urmă
am un contract de 10 ani , si simt ca am fost escrocat deoarece nu exista cazuistica de folosire a acestor celule , nu mai vreau sa continui si nu pot , am contactat firma si ma ignora pentru a rezilia contractul !
Elena Alina
Elena Alina4 ani în urmă
Alexandra Iordache
Alexandra Iordache5 ani în urmă
Profesionalism, transparenta, angajați friendly, promptitudine, devotament și nu in cele din urma, cel mai important aspect, respectul fata de clienți pe care l-am regăsit în fiecare interactiune cu echipa Stem Sure. Cam acestea sunt lucrurile care recomanda Stem Sure! 🙂
Adela Aliman
Adela Aliman6 ani în urmă
Recomand Stem Sure oricaror parinti interesati de recoltarea celulelor stem. Discutiile cu ei au fost transparente, contractul este clar si nu sunt clauze ascunse. Mai mult de cat atat, reprezentantul cu care am discutat a fost profesional si a raspuns tuturor intrebarilor pe care le-am avut.
Dragoș Cristache
Dragoș Cristache6 ani în urmă
Echipa Stem Sure a fost și este una foarte profesionistă. Încă de la început ne-au pus toate informațiile la dispoziție și ne-au ajutat acolo unde nu am înțeles sau nu ne-am priceput.
Corina Olaru
Corina Olaru2 ani în urmă
Dezamăgire totală! O balbaiala in comunicarea debitelor, 2 variante din care bineînțeles clientul e cel care plătește. Nu recomand
Locații recomandate