/Bucuresti/Banca

BCR Banca Pentru Locuințe

Business Garden, Calea Plevnei 159, București 060013, România

BCR Banca Pentru Locuințe
Banca
1.4
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3W8+M6 București, România
+40 720 768 322
bcrlocuinte.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Neacsu
Dan Neacsu2 ani în urmă
Am avut depozitul cu "prima de la stat". Desi mi se comunicase ca pot sa folosesc banii si pentru a achita partial un credit imobiliar apoi am fost anuntat ca s-au schimbat regulile. Am depus acte ca sa justific folosirea sumei pentru achizitia unei case, dosarul a fost aprobat dar probabil ca a fost uitat pe un raft prafuit deoarece de aproape 2 ani nu am mai aflat nimic...se arunca vina in stanga si in dreapta cert este ca banii nu au fost virati.
Cristi Teodor
Cristi Teodor2 ani în urmă
Iti promite marea cu sare ca sa te atraga cu beneficiile lor, apoi te uita undeva intr-un sertar prafuit. Nici-o implicare atat din partea celor de la bcr nici din partea celor de la bpl.

Te incanta sa iti faci cont. Eu de exemplu am facut pentru 4 membri (2 adulti si 2 copii) - ni s-a promis ca nu este nici-o problema daca facem cont la copii ca nu este importanta varsta.

DUpa cei 5 ani (anual am depus banii la ei in termen si cateodata am facut imprumuturi ca sa nu depasesc termenul lor) ni s-a comunicat ca pentru copii nu se poate acorda vreo prima pentru ca sunt minori (Total contrar de ce au afirmat cand am deschis contul) si ca pentru adulti desi au trecut 5 ani si nu mai trebuia sa aduce dovezi de folosire a banilor ni s-a comunicat ca trebuie sa aducem dovezi ca a schimbat statul legea. De parca eu em facut contract cu statul si nu cu banca.

In fine, am depus si dovada la 2 luni dupa ce am ridicat banii de la ei (fara prima) si acum la aproape 2 ani de la retragere primesc mesaj ca trebuie sa "depun acte justificative" - termen de verificare a actelor = 90 zile. Termen de expirare a cererii = 30 zile.

In concluzie statul = zero, dar bCR = minus zero !!! asta ca sa nu vorbesc mai urat.
Dragos Gheorghe
Dragos Gheorghe2 ani în urmă
Am trimis actele juatificative, nu au virat banii. Ei nu au primit actele... In 2 ani de zile din cauza pandemiei si a birocratiei peste masura, a schinbarilor de personal, BpL nu isi asuma erorile facute. Desi in calitate de client am respectat contractul, desi am respectat si al doilea contract impus ilegal de BpL, tot nu am primit banii.
Vica Hrib
Vica Hrib3 ani în urmă
Va rog frumos sa-mi spuneti,a primit, în ultimul timp,cineva prima de stat de la B.C.R.?La banca vin cu explicații, oarecum primesti mai puțini bani decât ai depus.Acum trebuie sa duci facturi care sa justifice toată suma depusă,cred ca și asta e tot o păcăleală.Dupa ce depui toate facturile,va rog sa spuneti,apromit cineva prima de stat?Va multumesc!
Paul Solomon
Paul Solomon3 ani în urmă
Sub orice critica. Practic nu poti lua contact direct cu BCRBPL ci doar indirect prin call center-ul BCR care nu este capabili să ofere informații despre produsele BCRPL.
Un trecător prin lume
Un trecător prin lume4 ani în urmă
BEZNA MINȚIII!!! HOȚIA LA EA ACASĂ!!!!
Banca pentru locuințe!
EXCROCHERIE NAȚIONALĂ!!!!
BANCA CU CARE NU-ȚI IEI NICI COTEȚ!
De 11 zile nu pot închide un cont în 2020 și să restituie banii de care s-au folosit 5 ani ...
NIȘTE COTEȚARI!!..!
Cristi Kes
Cristi Kes2 ani în urmă
O clădire foarte frumoasă și una dintre cele mai înalte din București. BCR este totuși o bancă serioasă, de încredere și foarte puternică.
Alexandrescu Alin
Alexandrescu Alin2 ani în urmă
nu ai cu cine sa stabilesti un contact. te ignora total. din pacate si 1 stea este prea mult.
Locații recomandate