/Bucuresti/Banca

CSALB

Strada Sevastopol 24, București, România

CSALB
Banca
3.9
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XP+R6 București, România
+40 21 9414
csalb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
D B
D B2 ani în urmă
Sunt cam degeaba, nu prea se implica, indiferenta totala.
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
Am participat la o serie de reuniuni premergătoare înființării Consiliului de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul bancar, alături de reprezentanții Băncii Naționale, ANPC și altele. Organizațiile de consumatori din România au făcut cu acest prilej numeroase propuneri pentru desfășurarea în bune condiții a activității. Din păcate încă nu a fost găsit un loc pentru reprezentanți ai organizațiilor de consumatori din România în cadrul organismelor de conducere a acestui consiliu consultativ.🙄
Vas T
Vas T2 ani în urmă
Nu am asteptat perfectiune si nici nu astept. Procedura fiind voluntara pentru banca am apreciat faptul ca au acceptat-o. Daca nu intervenea cineva de la csalb finalul ar fi fost putin diferit. Apreciez negocierea si disponibilitatea bancii de a accepta solutia. Cu BRD nu am avut niciodata probleme care sa nu se rezolve. Acum duoa 9 luni de amanare au fost sa zic asa "legati" la maini de legislatie. Si totusi impreuna cu csalb au gasit i solutie buna pentru toti. Mi-au redus rata si dobanda. Chiar daca au prelungit durata creditului si, ca urmare per total nu platesc mai putin, ajuta mult 6 luni de gratie si reducere la rata. Asa s-a gasit un compromis sa fie multumita toata lumea. Multumesc CSALB, Multumesc BRD.
MATEI CONSTANTIN
MATEI CONSTANTIN4 ani în urmă
Am depus o cerere la ei din luna11.2018 si abia in martie 2019 am fost contactat de un operator care mi-a spus ca trebuie sa mai completez inca un formular de acceptare a unui evaluator al d-lor.Pai acum intreb si eu ,dacă eu cer ajutor ,ma mai intereseaza cine ma salvează?????mai ales ca nu-i cunosc.........era chiar dubios, in Romania sa te ajute cineva asaaa benevol,exista o morala in acest sens "nu oricine te baga in rahat iti vrea raul si nu oricine te scoate de acolo iti vrea binele"
Marian Stefanica
Marian Stefanica5 ani în urmă
Bravo vouă stima..as vrea sa iau legătura cu cineva de la dvs
Adrian Comanescu
Adrian Comanescu5 ani în urmă
Nu stai la coadă te preia imediat serviciu ok
Otilia
Otilia2 ani în urmă
Destul de mulțumită la prima interacțiune ..
Andrei A.
Andrei A.2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiența mea: În fața unor dovezi solide, aceasta a acționat ca o instituție de presiune ușoară și probabil că este o risipă de bani a contribuabilului. Nu acceptați conversația telefonică cu personalul CSALB. Păstrați întotdeauna o interacțiune scrisă.

(Original)
My experience: In face of stong evidence it acted as a soft pressure institution & it’s probably a waste of contributor’s money. Do not accept phone conversation with CSALB staff. Always keep a written interaction.
Locații recomandate