/Bucuresti/Banca

Trezoreria Sectorului 2

Bulevardul Ferdinand I 89, București 021384, România

Trezoreria Sectorului 2
Banca
2.9
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VG+7V București, România
+40 21 252 1060
anaf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea C
Andreea C2 ani în urmă
Astazi 20.09.2021trezorerie sector 2. Doamna de la ghiseu tasta datele in aplicatie cu un deget se vedea ca este începătoare si nu stie. A trebuit sa stau o ora sa faca un transfer bancar. M-au plimbat de la un ghiseu la altul pentru ca fiecare facea altă operatiune cu titluri de stat. A fost obraznica si aroganta si nu purta masca. Mi-a spus sa vin cu ordinul de plată completat. Am intrebat cum ? Sa descarc eu programul si sa generez ordin de plata. !!!!!! La alt ghiseu nu era functionara si era coada in fata ghiseului. A intervenit jandarmul chemand-o pentru ca sa vina sa preia clientii. Se vede ca lucreaza la stat. Am chemat directorul, ce tupeu pe mine. Normal ca nu a venit asa îmi trebuie. Voi reclama situatia.
Dan-Ioan Boariu
Dan-Ioan Boariu2 ani în urmă
Niciodată nu e plăcut să stai la coadă să dai bani la stat ori ca să faci transferuri. Mișcați-vă mai repede cu online-ul ăla! Program scurt, și ăla întrerupt de pauză exact în mijloc
Pretty Fog
Pretty Fog2 ani în urmă
Azi am fost la aceasta trezorerie sa fac o cerere de cont, împreună cu soțul meu.La ghiseul din coltul drept,la preluare documente , o doamna angajată ,ne-a ajutat foarte mult sa redactam niste acte si sa corectăm o cerere pe care o scrisesem gresit.Nu era aglomerat deloc, iar doamna simpatica si drăguță si-a facut corect meseria .Multumim acestei functionare pentru sprijinul si rabdarea de care a dat dovada si-i dorim sanatate multă.
Andrei Florin Taranu
Andrei Florin Taranu2 ani în urmă
programul de la locatie difera de cel de pe site
Melania Vlad
Melania Vlad4 ani în urmă
Deși este mereu liber, nu sunt cozi, s-au purtat cu mine execrabil. Am mers sa îmi plătesc contribuita de sănătate și o individa de la ghișeu, Ciobotaru Roxana, m-a lăsat sa aștept deși nu părea că da în brânci de muncă iar când a binevoit sa deschidă ghișeul a urlat la mine pentru ca am întrebat-o cat este contribuita în anul 2019 ( eu platisem în avans pe câteva luni încă de anul trecut). Mi se pare inacceptabil sa se poarte așa cu noi, contribuabilii. Intenționez sa ii fac o plângere și la serviciu, sunt obligați să îmi răspundă. Cred că doar dacă luam cu toții atitudine, vor învața poate să se comporte civilizat, nu de parca ar avea de-a face cu niște sclavi. Un plus doamnei de la casierie care a fost foarte amiabilă, exact opusul individei Ciobotaru Roxana.
Dinu Cozorici
Dinu Cozorici5 ani în urmă
Cu deosebit regret spun sunt praf, praf. Recunosc iti este rar dat sa vezi atat indolenta, scarba, nepasare si placere de a jigni. Duoamnele de la casierie sunt mai presus de orice iar noi suntem niste prosti care insitam sa le dam bani. Evitati pe cat posibil contactul cu aceasta institutie.
Love games
Love games2 ani în urmă
Cum este posibil sa obligati o femeie de 85 de ani sa vina de 5 ori la voi la Trezorerie sect 2 pentru a putea sa isi scoata banii care i-a depus. Cum este posibil sa o puneti sa isi riste viata de 5 ori cand stim cat de periculos este pentru batrini. Nu am cuvinte sa descriu cat de nenorociti sunteti.
Urban Security
Urban Security2 ani în urmă
Desi programul pe site este pana la 16:30, dupa 13:30 nu se mai lucreaza cu publicul. Nu mai zic de cat de greu se misca totul...parca nu au chef de munca. Evitati daca puteti. Totul este in urma cu 20 de ani!
Locații recomandate