/Bucuresti/Banca

TBI Bank

Șoseaua Mihai Bravu 296, București, România

TBI Bank
Banca
2.7
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GP+9R București, România
+40 31 405 2368
tbibank.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silvia351 zile în urmă
Florin florescu
Florin florescu2 ani în urmă
Sediu central,stradal,curat,lu.inos,personal amabil și expeditiv,parcare mare,acces cu tramvai,autobuz,troleibuz,promotii și dobânzi interesante.
Costin Lazar
Costin Lazar2 ani în urmă
Mi-am facut un credit la ei pentru o bicicleta (rate fara dobanda) si nu am intampinat probleme. Creditul s-a aprobat in aceeasi zi in care am facut solicitarea (online). Sumele au fost clare in extrasul de cont asa am stiut ce platesc. De asemenea, nu au fost problmele nici cand l-am achitat anticipat.
Nastase ani doina
Nastase ani doina2 ani în urmă
Personalul din aceasta locatie, nu are nici o legatura cu aceasta meserie aroganti ,mincinosi , obraznici si dezinteresati total .A trebuit sa ajung la sediul central sa rezolv toate necunoscutele din aceasta poveste.Evitati agentia..
Catalin Florea
Catalin Florea4 ani în urmă
Total neprofesionisti. Usa era incuiata desi era program. A venit cineva, o fata dinauntru, si mi s-a spus ca e inchis 10 min. M-am intors dupa 10-15 min, era deschis, dar colegul care se ocupa de schimb valutar (erau 2 in toata banca) lua masa, cu mancarea intinsa in fata mea, pe birou. Ca sa treaca timpul mi s-a dat un formular sa-l completez cu datele mele. Dupa ce am terminat colegul mi-a spus ca el are dreptul la o ora pauza de masa. M-am ridicat si am plecat. Ca feedback, mai bine schimba programul de pe usa, total neprofesionist si stanjenitor sa fi lasat sa intri ca apoi sa stai ca boul sa astepti sa fi bagat in seama!
V. Razvan
V. Razvan4 ani în urmă
Dupa ce am asteptat la rand vreo 20 de minute si am ascultat amintirile lor si povestile una din angajate cu un aer de superioritate s-a "deranjat" sa ma cheme nu imi da nici o informatie si imi spune "ia-ti telefonu si scrie nr din centrala ca te ajuta ei" concluzia...lipsa de profesionalism, incredere si o pierdere de timp
Raul R
Raul R2 ani în urmă
De ultima speta.

Nu faceti greseala sa va deschideti un credit la ei. Apar sume suspecte de plata, pe care nimeni nu stie sa explice ce reprezinta: nici cei de la callcenter, nici cei din locatie. Ajungi sa platesti suma respectiva doar ca sa scapi o data de bataia de cap, de telefoane si de drumuri aiurea. Probabil pe asta se si bazeaza.
Alina Cucean
Alina Cucean2 ani în urmă
O companie de incompetenti! De 2 luni am facut cerere de inchidere a creditului conform procedurii dar nu sunt in stare sa o proceseze iar eu sunt sunata zilnic si amenintata pe email si telefon ca am penalitati de plata. Tot pe mine ma pun sa sun mai departe sa le cer sa imi inchida contractul pe motiv ca sunt departamente separate.. Atata prostie nu am mai intalnit la o companie. Incompetenti! Lucreaza cu pietre nu cu calculatoare. 🙊
Sumi Sumi
Sumi Sumi2 ani în urmă
De 3 zile sun la ei și surpriză, nu răspunde nimeni, în schimb atunci când întârzii cu plata 2 zile, sunt sunat de cel puțin 2 ori pe zi de centraliști diferiți!!
Locații recomandate