/Timis/Amenajari interioare

ArtimGroup

Strada Aviatorilor 1, Timișoara 300290, România

ArtimGroup
Amenajari interioare
3.4
78 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
P7W7+77 Timișoara, România
+40 770 705 452
artimgroup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bratu Ionut Nicusor1 an în urmă
Am cumparat de la Artim Group mobilier Halmar,calitatea este de exceptie,livrarea impecabila,cel mai bun raport calitate/pret,termenul de livrare respectat,am fost contactat cand a venit mobila din Polonia si in cateva zile mi-a fost livrata.Am mai comandat si miste scaune,mi-au spus ca vor fi livrate pana in noiembrie,am toata increderea ca le voi primi.Recomand cu toata increderea Artim Group!
Cristina Parpalici
Cristina Parpalici2 ani în urmă
Nu recomand! de 4 luni astept o comanda pentru 2 scaune. De 2 luni mi se spune ca o sa vina, ba peste 14 zile, ba saptamana viitoare! Sunt neseriosi! O sa anulez comanda!
Cojocar Paul
Cojocar Paul2 ani în urmă
Am depus o comandă la dânșii, totul a decurs perfect produsele sunt de calitatea , iar băieți de la livrări sunt super amabili mi-au livrat produsele până în apartament
RECOMAND ARTIMON GROUP!!
Lorena Căprariu
Lorena Căprariu2 ani în urmă
Nu recomand deloc!! Livrarea nu se face conform datei comunicate initial, amana in mod constant fara a te informa.Cand suni , prima data raspund la telefon , iar mai apoi dupa ce stiu de ce ii suni te lasa sa astepti, pe langa faptul ca nu te resuna sa iti ofere informatia. Dau mereu vina pe curier si pe pandemie.
Adrian Cristea
Adrian Cristea2 ani în urmă
Un fel de firma fantoma, aproape niciodata nu e nimeni "la birou", nu poti verifica o comanda plasata, nu mai livreaza comenzile, dau termene de livrare nereale, care nu se respecta niciodata. Nu recomand.
Anda Gherman
Anda Gherman2 ani în urmă
Am așteptat mai mult poate, dar a meritat. Calitatea e foarte buna și nu regretam decizia.
Denisa Tise
Denisa Tise2 ani în urmă
Nu recomand! De mai bine de 4 luni primesc amânări continuu pentru două noptiere. Înțeleg că sunt intermediari și fabrica are întârzieri, însă ar trebui să aibă o mai bună comunicare cu fabricantul. Astfel, poate s-ar rezolva o parte din probleme.
Bagiu Liliana
Bagiu Liliana2 ani în urmă
Seriziozitate, produse de calitate si promtitudine. Am efectuat o comanda pe care nu reusisem sa o finalizez si m-au contactat in cateva ore! Recomand!
Dana Haiduc
Dana Haiduc2 ani în urmă
Livrarea s-a efectuat la termen iar produsul e de calitate. E adevarat ca nu e fabricat in Romania. Am cumparat un fotoliu Egg
Locații recomandate