/Timis/Amenajari interioare

Diego

nr. 140/B, Calea Șagului, Timișoara 300601, România

Diego
Amenajari interioare
4.2
190 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P57V+P4 Timișoara, România
+40 729 020 287
diego.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
RUSU ANICA
RUSU ANICA2 ani în urmă
Ce sa va spun nu am gasit covoare Bellini de care am dorit dar de fapt au zis sa le spunem codul.Noi le-aratat modelul cu rosu si voiam cel cu bleumarin.De unde sa stie clientii codul ???
Constantin Croitoru
Constantin Croitoru2 ani în urmă
Aș da 4 stele pentru produse,parchet de calitate ,făcut în Germania, foarte frumos,ai ce alege,e și împermeabil,rezistent la apă,dau 3 stele pentru interacțiunea personalului cu clienții.Am vizitat Dedeman,Hornbach și Leroy ,aici la Diego, am găsit parchetul care mi-a plăcut,nuanță frumoasă,10 mm grosime,30 ani garanție,68 lei metru pătrat.
Prajescu Vasile
Prajescu Vasile2 ani în urmă
personal excelent , am fost ajutati serios la alegerea unui covor , exista si un catalog al firmei cu produsele de vinzare actualizat , preturi prea mari la parchetul laminat parca peste limite
Cristiana Stolojanu
Cristiana Stolojanu4 ani în urmă
Din punctul meu de vedere, un angajat trebuie sa cunoasca foarte bine produsele pe care le vinde si sa-i ofere clientului toate detaliile necesare legate de produsul/produsele respective. Am avut parte de o experienta foarte neplacuta , care m-a costat timp si bani, rezultatul unui customer service extrem de slab. Nu mi s-au oferit alternative pentru a rezolva problema, ci dimpotriva am dat de un personal defensiv si neasumat.
O.M.
O.M.4 ani în urmă
Prețuri foarte bune și o gamă largă de produse. Am rămas impresionată de o doamnă angajată, care, deși vizibil afectată de o răceală, a făcut tot ce era posibil să plecăm din magazin mulțumiți. Apreciez și am să recomand Diego oricui!
Onea Anita
Onea Anita5 ani în urmă
Am cumparat din acest magazin de multe ori, dar din pacate acest aspect nu conteaza pentru managmentul magazinului. Daca cumva va ganditi sa cumparati un covor trebuie sa fiti 100% siguri de alegerea facuta , deoarece nu se poate returna covorul la Diego. Am venit dupa o saptamana cu el exact asa cum l-am primit ambalat si cu factura si atat l-au intors pe toate partile pana cand au gasit nod in papura sa nu il accepte ( mai exact l-au intors pe dos pana au gasit ceva de ce sa se lege, dupa ce ca eu nu m-am uitat la el pe dos cand l-am cumparat) dupa care am fost acuzata ca as fi folosit covorul si ca doresc sa sa il returnez folosit ceea ce nu este adevarat, iar la o simpla privire se putea opserva ca este nou si neutilizat. Eu l-am scos din husa l-am pus pe jos am vazut ca nu se potriveste si apoi l-am pus din nou in husa si direct in masina pt. a fi returnat si cumparat unul mai mare sau altceva de suma respectiva. Dar aparent m-am inselat... si am fost informata ca trebuia sa sun inca din ziua in care l-am cumparat sa spun ca vreau sa il returnez!? Nu inteleg de ce!
Am sa fac reclamatie la protectia consumatorului.
Aveam de gand sa cumpar galerii, perdele cat si draperii pt. un salon dar nu o voi mai face, am sa merg la alt magazin unde clientul se respecta in special daca este unul fidel si unde produsele pot fi returnate conform regulamentului in vigoare. O experienta foarte neplacuta tipic pt. angajatii din romania care nu vor sa faca hartiile de returnare. NU RECOMAND ACEST MAGAZIN!
Roxana Reli
Roxana Reli2 ani în urmă
Încă de la prima interacțiune, personalul a fost amabil și bine pregătit. Cel puțin domnul cu care am comunicat noi. Am avut o problemă cu un parchet care s-a dovedit a fi un lot cu probleme (deși anti-apă se păta fix de la apă). S-a rezolvat pe cale amiabilă, ne-au înlocuit parchetul pe cheltuiala lor, asumându-și în cele din urmă problema. A fost foarte greu pentru noi de scos din nou toată mobila pusă pe poziții, după nici 2 luni de la montajul inițial, dar a trecut si asta. All in all, au rezolvat ferm situația și asta cred că zice multe. 😊
Fabiola Stoicuta
Fabiola Stoicuta2 ani în urmă
Azi am reușit sa achiziționez ce aveam nevoie. Acolo e greu de vazut produse. Le cauți pe net si mergi sa vezi dacă au stoc. Angajati amabilu
Locații recomandate