/Timis/Amenajari interioare

MOBILADO Romania & Mobilado Professional

Strada Amurgului 1, Timișoara 300278, România

MOBILADO Romania & Mobilado Professional
Amenajari interioare
4.4
21 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q6CG+6P Timișoara, România
+40 746 289 948
mobilado.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
silviu36 zile în urmă
Am cumparat un set masca+lavoar de baie de la ei iar la montaj constat ca nu se potriveste sifonul deoarece sertarul de sus nu era impartit in doua cum e la alte masti iar dupa mai multe cautari atat in magazine fizice cat si online nu am gasit nicaieri decat la ei pe site aveau la recomandari acel sifon de care aveam eu nevoie la un pret de 350 RON plus transportul care e nu mai putin de 150 RON, bineinteles ca atat nu am dat pe sifon si am facut eu decupajul acelui sertar astfel incat se potriveste orice sifon acum.

Daca va intrebati de ce nu am facut retur este pentru faptul ca din anumite motive am instalat masca+lavoar dupa 30 de zile de la achizitie si nu mai puteam sa returnez.

Dupa acest lucru intru la ei pe site sa las o recenzie la acest produs in care explic frumos potentialilor cumparatori sa stie la ce sa se astepte, ori comanda de la inceput cu sifon cu totul daca le convine pretul ori il comanda ulterior sau decupeaza sertarul, cam astea sunt variantele si bineinteles ca nu mi-au aprobat recenzia pe motiv ca nu am respectat nu stiu ce termeni, am mai lasat o recenzie care din nou nu s-a aprobat si le-am trimis mail sa imi raspunda de ce iar ca raspuns am primit ca eu ii dezinformez pe clienti si de asta nu au aprobat, mai mult ca sigur ei nu accepta parerea celorlalti decat daca este pozitiva motiv pentru care cu siguranta nu voi mai comanda de la ei si nici nu voi recomanda, au o strategie urata de vanzare.
Cosmin Albu
Cosmin Albu2 ani în urmă
Sunt foarte dezamagit de experienta avuta cu mobilado. Pe data de 26.04.2021 am plasat comanda unui mobilier micut de baie cu termen de livrare 5 saptamani. Pe langa faptul ca nu am fost tinut la curent nicio clipa in legatura orice intarziere aparuta si trebuia sa sun eu de fiecare data pentru a afla informatii, astazi, 28.06.2021 am fost informat (bineinteles in urma unui telefon initiat tot de mine) ca mobilierul va ajunge ‘cat de curand’ dar fara masca de chiuveta.

Cu banii platiti pe mobilierul respectiv, acum sunt inca nevoit sa folosesc dusul pentru a ma putea spala pe maini.

Din nefericire nu mai pot recomanda nimanui serviciile lor! Aveti grija de timpul, nervii si banii vostri!
Johnny Bravo
Johnny Bravo4 ani în urmă
Profesionisti si produse de foarte buna calitate !
Angel-Adrian Eftimie
Angel-Adrian Eftimie2 ani în urmă
Calitatea finisajelor, promptitudinea și profesionalismul echipei, sunt calitățile pe care le-am găsit la Mobilado, dar și un raport calitate preț corect.
Recomand!
Flavia funar
Flavia funar2 ani în urmă
Foarte ok produsele, am cumpărat o comoda tv, o masa living si o comoda cu sertare. Materiale de calitate si produse avangardiste.
Dumitru Vlad Ghenie
Dumitru Vlad Ghenie2 ani în urmă
Buna, multumesc pt comoda de televizor. Este exact ca in descriere și a ajuns mai repede decat ma asteptam. Va voi recomanda prietenilor.
Robert Szasz
Robert Szasz2 ani în urmă
O firmă cu servicii de calitate, oameni serioși, competenți, dedicați. Produse de calitate superioară. Vrei ALTCEVA? Mobilado este răspunsul.
Ciprian Stefan
Ciprian Stefan2 ani în urmă
Am fost mulțumit de timpul de livrare și de raportul calitate preț corect. Recomand!
Raul Pop
Raul Pop2 ani în urmă
Recomand! Produse de calitate, servicii ireprosabile!
Locații recomandate