/Timis/Amenajari interioare

Evalight

Strada Bartok Bela 43, Dumbrăvița 307160, România

Evalight
Amenajari interioare
4.4
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R754+GX Dumbrăvița, România
+40 256 705 405
evalight.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Lonca
Adrian Lonca2 ani în urmă
Relatia cu clientii dezastruoasa. Au o atitudine de parca ar trebui sa fii incantat ca te accepta drept client.
Bl adela
Bl adela3 ani în urmă
Show-room-ul arată bine. Dar termenele de livrare foarte lungi, prețurile piperate (minim 10% peste, la aceleași produse fata de alții) precum și totala nesimțire la reclamațiile ulterioare NU ii recomanda.
Lavinia Selegean
Lavinia Selegean4 ani în urmă
Am vizitat showroom-ul și am rămas plăcut impresionata, aici este locul unde corpurile de iluminat, mobila si decoratiunile interioare intanleste calitatea si bunul gust. Modele foarte frumoase si elegante pentru a vă amenaja casa de la zero. Recomand cu incredere!
CLUBUL COPIILOR SEBISINEU
CLUBUL COPIILOR SEBISINEU4 ani în urmă
Un magazin exlusiv pentru mobila si corpuri de iluminat de calitate, de la lustre, aplice de perete ,veioze, lampadare, pana la mobilier, canapele, masute de cafea, console, scaune moderne, oglinzi decorative si multe produse calitative, recomand tuturor celor care vor ceva deosebit !
Dari.
Dari.4 ani în urmă
Articole de iluminat, decoratiuni si mobilier pentru toate gusturile. Calitate la preturi accesibile. Personal amabil și gata să te ajute la alegerea produsului dorit.
Emil Popa
Emil Popa4 ani în urmă
Evalight Dumbravita Timisoara este un showroom in adevăratul sens al cuvântului, foarte frumos amenajat. In magazini gasesti mobilă, decoratiuni si corpuri de iluminat pentru ori ce spatiu din casa, atat pentru interior cat si de exterior. Produse pentru amenajarea casei de la living, bucatarie, dormitor, baie, pana la terasa, curte si gradina. Magazinul este amenajat cu lustre moderne, aplice de perete clasice, veioze si lampi de birou in stil vintage, lampi cu design industrial, pendule suspendate retro, plafoniere led, canelabre cristal, mobilier, scaune si mese dining in stil scandinav, nordic, masute de cafea din lemn si sticla, console, comode, rafturi, tablouri, oglindi decorative, covoare... Exponatele te îmbie sa petreci timp plăcut si nelimitat in locație. In preț este reflectată calitatea si când spun calitate ma refer la extra calitate si super calitate. Este un magazin al bunului gust si categoric, mobilierul achizitionat durabil, meritandu-si prețul.
Bucur Milancovici
Bucur Milancovici4 ani în urmă
Un paradis al corpurilor de iluminat! Multe branduri si pentru spatii cu diferite destinatii din zonele de interior cat si pentru iluminatul exterior. Noi am luat pentru birou ceva lampi mai moderne, modele mai deosebite stil retro, cu lumina calda, si plafoniere foarte versatile, care se pot monta si pe perete dar si in tavan. Magazinul era cu obiecte de decor intercalate, asortate cumva cu familiile de lampi, design deosebit. Preturi accesibile pentru calitatea produselor . Merita sa mergeti macar sa va inspirati!
Constantin Georgescu
Constantin Georgescu6 ani în urmă
Corpurile de iluminat si mobilierul cumparate sunt minunate, in plus aici gasesti multe decoratiuni pentru casa. Una peste alta recomand cu caldura, pentru atmosfera, decor si super amabilitatatea oferita.
Locații recomandate