/Timis/Amenajari interioare

Cerbul Albastru - Timisoara

Sever Bocu, nr 2, Galeria 1, Timișoara 300254, România

Cerbul Albastru - Timisoara
Amenajari interioare
4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69J+4C Timișoara, România
+40 754 287 703
cerbulalbastru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Elena Macedolian
Mihaela Elena Macedolian2 ani în urmă
a fost ok,minus cateva vanzatoare plictisite care nu da bine centrului comercial
O.M.
O.M.4 ani în urmă
Doamnele de aici sunt extrem de amabile și răbdătoare. O adevărată plăcere să cumperi de aici. Prețurile sunt, într-adevăr, măricele. La covoare, cel puțin, la Diego dai cu 200-300 lei mai puțin.
Ramona Olivera Coici
Ramona Olivera Coici4 ani în urmă
Doamne amabile cu multa rabdare si profesionalism.Magazinsuperb cu multa alegere si daca ai graba incerc sa te ajute sa le faca cit mai repede sa fi multumit si tu si ele.Complimente!
Liliana Gheorghescu
Liliana Gheorghescu5 ani în urmă
Magazinul se află la Galeria 1.Aici găsiți perdele,draperii, cu toate accesoriile necesare,într-o ofertă foarte largă de la preturi mici la prețuri mari.Deasemenea găsiți covoare ,lenjerie și cuverturi de pat,halate de baie,fețe de masă. Personalul magazinului foarte prietenos și gata să te ajute cu sfaturi in alegeri.Pentru mine a fost o experiență foarte plăcută.
Blue Stag Curtains
Blue Stag Curtains6 ani în urmă
Perdele si draperii deosebite si elegante, tapet din cele mai noi colectii italiene, covoare Pierre Cardin superbe, lenjerii de pat si cuverturi de cea mai buna calitate, jaluzele zi noapte, garnise si accesorii, tot ce este nevoie pentru o amenajare cu mult bun gust! Personalul este foarte amabil si profesionist! Manopera gratuita!
Mircea ambro
Mircea ambro2 ani în urmă
Am ramas fara cuvinte. Stil și calitate
Luminita Gordan
Luminita Gordan2 ani în urmă
Preturi foarte mari,comparativ cu un alt magazin din aceeasi locatie: perdea cu perle 100lei/m,....dincolo 80,catifea pt draperii,un alt material pt draperii ...proportia la diferenta de pret e constanta.Faptul ca manopera este gratuita nu compenseaza diferentele Eu am avut o comanda de 52 m perdea perle 24 m catifea....inca o perdea si o draperie ,am calculat 900 lei diferenta...Ma felicit pt alegerea facuta mai cu seama ca era cadou pt cineva.Am uitat ,comanda mea a fost onorata in 8 zile,laCA trebuia sa astept o luna sa vina din Turcia perdeaua....
GOGOLAN Florin
GOGOLAN Florin2 ani în urmă
Prețuri foarte scumpe era o piață cu prețuri mai mici, dar acum este mult mai scumpă decît piata iosefin decît piața badea cîrțan ( piața de fîn).
Locații recomandate