/Timis/Amenajari interioare

Proficut - Nu Doar Un Depozit De PAL

Calea Moşniţei nr. 8, Timișoara 300321, România

Proficut - Nu Doar Un Depozit De PAL
Amenajari interioare
4.3
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P7VH+VQ Timișoara, România
+40 738 394 729
proficut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Oncea
Alina Oncea2 ani în urmă
Ok pe partea de debitare, preturile putin mai mari dar rezultatul a fost calitativ. Pe partea de feronerie si accesorii, execrabili, majoritatea produselor expuse nu au preturi sau au preturi neactualizate, daca soliciti o lista de preturi aceasta nu se poate obtine, trebuie intrebat pentru fiecare produs in parte iar la unele produse exista si o diferenta de 3x fata de alte magazine, probail din aceasta cauza preturile nu sunt afisate si nu se pune la dispozitia eventualilor clienti o lista de preturi, aici ma refer la cosuri Jolly, glisier, sertare, coloane, sisteme de ridicare etc, am solicitat inclusiv pe email si am fost refuzata, se pare ca preturile produselor vandute sunt secret de stat, ma intreb ce parere are ANPC despre acest lucru dar sa-si bata altii capul cu ei eu am gasit alt magazin mult mai agreabil si cu preturile la vedere.
Bcs Cons
Bcs Cons2 ani în urmă
Dacă te pricepi puțin la bricolaj și la asamblare, îți poți face mobila singur. Beneficiezi de o consiliere, proiectare, prelucrare, transport. Primești mobila cu toate accesoriile pentru montaj. Calitate excepțională.
Gheorghe Busa
Gheorghe Busa2 ani în urmă
Este o companie cu experiență condusă de oameni cu experiență cinste lor sa o tina tot așa că o să ajungă departe stimă și respect patronului pa
Alin Tiboc
Alin Tiboc2 ani în urmă
Profesionalism, oamenii super ok,contact pe telefon promt și politicos !! Aveam de debitat o bucata de blat MDF infoliat ( la mm ) ,tăietură fără reproș, fără rupturi sau deteriorări a foliei ! Fără timp de așteptare,fără complicații și rapid ! Plus de asta ,super ok de la băieți ,nu au cerut nimic pentru debitat ( placa fiind foarte mica ) . Ms mult !!! Recomand !!!
Velciov Nicolae
Velciov Nicolae2 ani în urmă
Recomand! După denumire - oameni profi, am primit și consultanță iar serviciile sunt premium!

Raport preț-calitate corect

Bonus: cele mai deosebite mânere din oraș.
Alexandra Pana
Alexandra Pana2 ani în urmă
O stea pentru “amabilitatea” personalului. După ce că nu ești ajutat, ești luat și la mișto. Am plecat profund dezamăgită, deși mi-aș fi dorit să fac o comandă.
Mihai Ana
Mihai Ana2 ani în urmă
Angajatii se comporta ca si cum ti-ar face un favor ca iti raspund la intrebari. Si cu comanda am avut probleme.
Nu recomand deloc!
Cristina Vat
Cristina Vat2 ani în urmă
De ce doar doua? Pt ca atitudinea fata de client lasa foarte mult de dorit. Daca nu esti firma sau nu cunosti pe cineva acolo sau daca nu apelezi si la tamplarul lor esti luat drept pacalici si esti acolo sa ii incurci. Meritau una, insa s-au tinut de cuvant in ceea ce priveste timpul de livrare. Legat de calitatea materialelor, nu am de la ei material de ani de zile pentru a imi da cu parerea.
Locații recomandate