/Bucuresti/Amenajari interioare

Design Interior București - Jooca Studio

Calea Dorobanți 10, București 030167, România

Design Interior București - Jooca Studio
Amenajari interioare
5
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WX+WR București, România
joocastudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Gherasim
Alin Gherasim2 ani în urmă
Foarte buna colaborarea cu Jooca Studio de la design pana la implementare. Comunicarea a fost facila, cu feedback la fiecare pas adaugat. Si, conform citatului, "Un feng shui bun nu se vede, ci se simte", putem spune ca ne simtim minunat in noua noastra casa.
Multumim Anei si intregii echipe pentru o amenajare asa cum ne-am dorit!
Roxana Dragomir
Roxana Dragomir2 ani în urmă
Am apelat la echipa Jooca pentru amenajarea unei case, desi am gasit Jooca Studio in urma unei cautari pe internet, fara a avea vreo recomandare, am fost extrem de multumiti de ceea ce am gasit, precum si de rezultatul final.
Comunicarea este usoara, iar Alexandra si echipa ei au inteles de la inceput ceea ce ne dorim de la acest proiect. Au tinut cont de opiniile noastre, iar atunci cand nu am cazut 100% de acord la anumite aspecte de design, prin comunicare am reusit sa gasim un echilibru intre design si utilitatea spatiului.
Bianca maria
Bianca maria2 ani în urmă
A fost o experienta minunata sa observ cum Mihaela si Alexandra reusesc sa transforme un apartament gol intr-un spatiu care sa ma faca sa zambesc de fiecare data cand ii trec pragul, un spatiu in care ma regasesc in cele mai mici detalii.

Pe parcursul intregului proiect, de la concept pana la implementare, implicarea fetelor a fost exceptionala. Orice ingrijorare am avut, a fost adresata cu promptitudine, orice problema a aparut de-alungul proiectului, a avut o solutie.

Multumesc Mihaelei pentru ajutorul in a ma bucura de amenajarea apartamentului fara stresul pe care aceasta o implica! Ador produsul final!

Mult succes in continuare echipei Jooca Studio!!
Looking forward to working together again on future projects!
Ramona Ratoi
Ramona Ratoi4 ani în urmă
Datorita intregii echipe Jooca Studio spatiul de birouri al companiei Veracomp Europe fost transformat prin solutii ingenioase intr-un spatiu cu personalitate, functional si plin de viata, incat numai de drag venim la job acum :)
Multumiri Alexandrei si intregii echipe Jooca Studio pentru toata implicarea in frumoasa noastra poveste transpusa din ideii in realitate.
Andreea Tatar
Andreea Tatar5 ani în urmă
Am colaborat cu fetele de la Jooca pentru amenajarea apartamentului nostru de 3 camere, in 2017. Fetele au oferit servicii complete pe partea de design interior: de la desenarea planului electric pana la suport in cumpararea si montarea obiectelor de mobilier. Referitor la amenajarea spatiului au fost foarte creative atat din punct de vedere estetic cat si functional.
Le recomand cu incredere oricui doreste sa isi amenajeze casa/apartamentul/biroul cu o echipa de profesionisti.
Daniela Serban
Daniela Serban2 ani în urmă
Am ales Jooca Studio pentru ca ne-a placut foarte mult portofoliul lor si nu am fost deloc dezamagiti. De la proiectul de design pana la implementare, fetele de la Jooca s-au implicat in fiecare aspect si au venit cu solutii creative pentru fiecare lucru nou aparut. Am amenajat un apartament cu 3 camere, pe parcursul a 4 luni de zile si a iesit mai mult decat perfect.

Arhitectul nostru a fost Mihaela Balanoiu, careia ii multumim pentru implicare si pentru ca ne-a permis sa ne bucuram din plin de amenajare, stiind ca suntem pe maini bune si ca orice problema va fi rezolvata mult mai bine decat am fi rezolvat-o noi.
Tiberiu Georgescu
Tiberiu Georgescu2 ani în urmă
Jooca Studio a reusit sa transforme un apartament comunist care nu mai fusese niciodata renovat intr-un apartament chic care ni se potriveste de minune, un apartament care se simte acasa. Colaborarea si pe partea de implementare ne-a fost de mare ajutor. Multumim Anei si intregii echipe pentru tot!
Anca b
Anca b2 ani în urmă
Am lucrat cu Jooca pentru amenajarea noului nostru apartament, un proiect pentru care am depus multa energie si de la care am avut asteptari mari de la bun inceput. Dupa ce am shortlistat mai multe birouri de design, ne-au castigat increderea si am simtit chimie de la prima intalnire. Fetele au fost catalizatorul dorintelor noastre (deloc putine!) si ne-au ajutat cu multa creativitate, rabdare si rezilienta ( din faza de planuri pana la ultimul bec) sa avem un acasa pentru sufletul nostru, atat vizual cat si functional. Recomand cu drag Jooca, sunt pline de idei, experimentate, disponibile si problem solvers all the way. In plus, sunt oameni super faini 😉
Locații recomandate