/Bucuresti/Amenajari interioare

Artizone

Calea Victoriei nr 210, București 010098, România

Artizone
Amenajari interioare
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XQ+V9 București, România
+40 745 453 021
arti-zone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luminita Capruciu
Luminita Capruciu2 ani în urmă
Artizone, o echipa foarte creativa, cu multa atentie la detalii si disponibilitate de a oferi suport.
Am colaborat excelent pentru amenajarea unui studio iar rezultatele au fost pe masura si ne-au depasit toate asteptarile.
Recomand tuturor Artizone!
Adriana Paceoaga
Adriana Paceoaga4 ani în urmă
Recomand din suflet!!! Sunt foarte multumita de rezultatul final, care, nu ar fi existat fara implicarea celor de la Artizone, Alexandra, Anda si Alex. Am lucrat foarte bine impreuna, iar, profesionalismul, creativitatea si energia lor a facut totul foarte simplu.
Alexandra Savin
Alexandra Savin2 ani în urmă
Am colaborat cu Arti-Zone pentru a renova si amenaja o casa veche si nu foarte spatioasa, pe un buget restrans. Au reusit sa inteleaga ce ne dorim si rezultatul final ni se potriveste perfect. Au folosit foarte bine spatiul, asa incat casa arata foarte aerisita. Echipa executanta cu care colaboreaza a lucrat foarte bine si la renovari si la mobilier. Trebuie o comunicare foarte buna si completa intre toate partile, pentru a nu aparea surprize. Va multumesc ca ati acceptat un proiect mai putin fastuos, noi suntem foarte fericiti si impresionati de rezultat. Nu am fi reusit niciodata sa ne aranjam casa in felul asta singuri, si sunt convinsa ca daca am fi contractat separat servicii pentru renovari si mobila, ar fi durat mult mai mult.
Alin Miloaie
Alin Miloaie2 ani în urmă
Am lucrat cu Alexandra prima data acum 4 ani, pentru amenajarea a 2 camere dupa incercari proprii nereusite :). Cu un buget destul de mic din partea noastra a iesit ce se vede in primele 4 poze.
Acum am lucrat iar cu Artizone pentru amenajarea unei garsoniere luata intr-o stare jalnica si adusa in starea din urmatoarele 4 poze.

Lucrurul cu un arhitect nu e un moft si nu trebuie sa fie nici un lux, am apreciat ca pentru ambele proiecte Alexandra a tinut strans de bugetul stabilit!

Pentru ambele proiecte Alexandra ne-a ajutat cu mai multe variante de amenajare, fisier centralizat cu toate produsele de cumparat cu linkuri direct la magazin, vizite in magazine cu noi si pe santier in cursul lucrarilor...multumim pentru ca ne-ai suportat, Alexandra, si mi-ai raspuns de fiecare data la toate intrebarile cu care te-am bombardat pe whatsapp :)
Roxana bogdan
Roxana bogdan2 ani în urmă
Am colaborat cu Arti-Zone pentru amenajarea unei garsoniere in Floreasca si am fost de la inceput impresionata de Alexandra care ne-a explicat pas cu pas etapele acestui proiect.

Mai mult, intrucat am lansat proiectul din Olanda, cautam o solutie in care sa nu lucram cu diverse firme pe partea de renovari si mobilier. Alexandra ne-a ajutat pe tot parcursul proiectului, de la faza de proiectare, contractare constructor, urmarire santier, contractare mobilist, coordonare pe parte de amenajare si buget.

Am reusit sa finalizam in 3 luni (din august pana in octombrie 2020), lucru pe care nu il credeam posibil, avand in vedere distanta la care ne aflam fata de Bucuresti.

Le multumesc Alexandrei si Oanei pentru efortul lor si intelegerea pe care au aratat-o in acest proiect, si nu as ezita sa recomand Arti-zone, asa cum am facut-o de indata ce proiectul a fost finalizat.
Iulia Lepadatu
Iulia Lepadatu2 ani în urmă
Echipa Artizone ne-a ascultat cerintele si a reusit sa amenajeze un salon, creaind un spatiu primitor si delicat, care impresioneaza fiecare client!
Ioana Cristocea
Ioana Cristocea2 ani în urmă
Serviciu caracterizat de lipsa de profesionalism, asumare si interes. De la inceputul proiectului au aparut greseli de masuratori si omisiuni in ceea ce priveste comunicarea cu restul colaboratorilor (uitat sa comande raft, insistat ca anumite piese de mobilier nu incap, uitat sa incorporeze feedback in proiect etc.). Partea de design interior cu lipsuri mari (recomanda 2-3 piese de mobilier de la parteneri - nu le doresti iti cauti singur) deci ajungi sa platesti pentru un serviciu aproape inexistent. Lipsa de interes in a vedea proiectul finalizat sau a adresa problemele aparute. Atitudine agresiva si neprofesionala, de genul "nu e vina noastra" care denota o lipsa de respect si asumare atat fata de client cat si fata de colaboratori, care sunt pusi intr-o lumina proasta in mod direct.
Un serviciu care lasa extrem de multe de dorit.
Steffen Heringhaus
Steffen Heringhaus2 ani în urmă
Alexandra e o profesionista buna si foarte implicata. M-a ghidat din procesul de amenajare si proiectare apartament inca din momentul constructiei, si a controlat procesul pe santier pana si in apartamentul gata la cheie amenajat. Rezultatul este super. Recomand!
Locații recomandate