/Bucuresti/Amenajari interioare

Procasa Home Design

Bulevardul Ghencea 126, București 061699, România

Procasa Home Design
Amenajari interioare
4.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28R+95 București, România
+40 745 173 069
procasahomedesign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Gheorghe Pînzari
Gheorghe Pînzari4 ani în urmă
Mobilier,paturi,canapele.ok
Ileana Popescu
Ileana Popescu5 ani în urmă
In ajun de sărbătoare, casa mea a primit haine noi: perdelele si draperiile alese de la procasa au fost o decizie minunată. Nu zic ca nu puteti gasi aceleași materiale si la alte magazine, dar zic ca foarte importante sunt si manopera, măsurătorile si montajul. Pana la urma produsul final este cel care conteaza. Brandusa a făcut tot posibilul ca eu sa am ce am comandat inainte de Crăciun.
Au venit, au măsurat apoi am mers la magazin si am ales împreună textilele. Am discutat fiecare detaliu (2 ore). După 2 saptamani si un pic au venit la montaj. Rezultatul? Wow!!!
Sincer, va multumesc si cu siguranta va voi recomanda in continuare.
Un an minunat!👍👏
Grigoras Elena
Grigoras Elena5 ani în urmă
Profi, creativi și își respecta termenele! Montajul a fost corect, rapid și curat.
Cosmin Panaete
Cosmin Panaete5 ani în urmă
O multime de optiuni la preturi rezonabile. Foarte buna consiliere. Montaj profesionist.
All in all a very good deal
Deathmare88
Deathmare886 ani în urmă
SA VA FERITI !!! Foarte dezamagit. Am apelat la aceasta firma si dupa un termen estimat de 3 sapt perdelele au fost montate la 1 luna si jumatate. Am achitat integral, montajul a fost gresit (se vede in poze) iar cand sotia mea a cerut lamuriri la telefon patroana i-a inchis in nas spunandu-i ca "nu da socoteala nimanui". Dupa ce achitam 3000 lei acesta este tratamentul. In plus a doua perdea a ramas nemontata pe motiv ca persoana de la montaj nu avea la el suficienti "calareti". Calareti care nu au fost trecuti pe factura de la bun inceput , fiind datoria celor de la magazin sa recomanda ce si cat trebuie. Iar in ziua cu montajul patroana nu a dorit sa mai raspunda la telefon. Calareti care la ei costau un leu bucata si pe care i-am cumparat apoi din piata cu 25 bani bucata. Dupa aceea sotia mea insarcinata care a pur si simplu si-a dorit niste perdele frumoase a stat sa monteze 50 de calareti si sa puna perdeaua singura.

Cand nu iti respecti clientela, nu esti responsabil, lasi un montaj nefinalizat pentru niste amarati de "calareti" si un perete gaurit aiurea peticit apoi cu suruburi?I? ....este clar ca nu dai 2 bani pe produsul final, pe client si atunci nu te poti numi profesionist.

Doamna Brandusa sper sa vedeti acest review, sa nu va mai acordati 5 stele singura si sa fiti mai intelegatoare cu cei care va sunt clienti.
Iulia Avram
Iulia Avram7 ani în urmă
Nota 10 pentru consiliere, fara graba, un milion de variante de perdele si draperii.
Anca Iancu
Anca Iancu2 ani în urmă
Perdelele sunt de o calitate superioara, la fel si serviciul oferit. Am ales impreuna cu Brindusa culorile si materialul pentru fiecare camera si am avut incredere in experienta ei de a-mi oferi cele mai bune variante (materiale, combinatii de culori). Rezultatul a fost unul MINUNAT!
Oana Tataru
Oana Tataru2 ani în urmă
Calitate, profesionalism, seriozitate! PROCASA SUNTEȚI CEI MAI TARI! Mulțumim pentru bucuria creata! Superlativul este puțin pentru a va caracteriza! 🥰
Locații recomandate