/Bucuresti/Amenajari interioare

Cromatique.ro - Decor de calitate!

Strada Occidentului 42, București 010984, România

Cromatique.ro - Decor de calitate!
Amenajari interioare
4.9
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WP+VG București, România
+40 721 161 113
cromatique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina Preda
Corina Preda2 ani în urmă
Aici veti gasi cele mai frumoase perdele din Bucuresti!🌷 Aici am gasit niste perdele superbe din in. Recomand din toata inima.❤
Ioana Cristina Florescu
Ioana Cristina Florescu4 ani în urmă
Oamenii sunt extrem de profesionisti. Am fost si sunt super multumita de lucrarile facute de ei si voi apela tot la Cromatique in momentul in care imi voi redecora apartamentul. Preturile sunt foarte bune si casa mea arata superb acum datorita lor. Va multumesc mult.
Daniel Anastasiu
Daniel Anastasiu2 ani în urmă
Am fost foarte încântat de materialele Fiber Guard care rezistă la zgărieturile de pisici. Pe lângă asta mi-a plăcut showroom-ul și faptul că au o varitate mai largă de produse precum: perdele, tapet, huse de canapea etc. Recomand cu încredere!
Carla Bradescu
Carla Bradescu2 ani în urmă
De doua ori am colaborat cu ei. O voi face cu siguranta si pe viitor. O comunicare excelenta iar materialele de cea mai buna calitate. Foarte multe materiale naturale intr-piata care abunda de sintetice. Recomand cu mare drag.
Simona Mihalache
Simona Mihalache2 ani în urmă
Imi place foarte mult atentia pe care personalul ti-o acorda ca client. Am reusit cu ajutorul lor sa gasesc cele mai potrivite perdele si materiale pentru canapea chiar daca am comandat online si nu am ajuns fizic in locatia din Bucuresti.
UniquebyMM M
UniquebyMM M2 ani în urmă
Am descoperit magazinul cu materiale într-o gamă foarte diversificată, de calitate, în noile tendințe, cu asistență profesionistă. Atmosferă prietenoasă, aspectul plăcut și consilierea m-au cucerit. Recomand tuturor experiența unică! Mulțumesc!
Dumitru Caruntu
Dumitru Caruntu2 ani în urmă
Fără să exagerez deloc, pot spune cu mâna pe inimă că, de exemplu, nicăieri nu am căzut atâtea nuanţe de catifea, aşa cum am văzut la Cromatique. Sute de nuanţe de catifea, din care poţi alege. O încântare, nu alta. Este imposibil să nu fii impresionat de atâta diversitate. Este practic paradisul catifelei.
Popa Cornelia Crina
Popa Cornelia Crina2 ani în urmă
Eu reamenajez si la ei am gasit modelele care se asorteaza cu ce vreau eu sa fac. Sunt foarte frumoase, in culori vii, proaspete, nu gasesti online asa ceva. Au materiale pentru toate tipurile de textile din casa.
Locații recomandate