/Bucuresti/Amenajari interioare

Bliss Art - Amenajari Interioare Inteligente

Strada Preciziei 30, București 062204, România

Bliss Art - Amenajari Interioare Inteligente
Amenajari interioare
4.6
32 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
CXJJ+29 București, România
+40 21 313 0132
bliss-art.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela352 zile în urmă
Cei mai buni profesionisti in amenajari interioare!
Cosmin Tundrea
Cosmin Tundrea2 ani în urmă
Cel mai bun loc pe care il poti alege daca vrei sa iti amenajezi casa! Oamenii sunt de calitate, amabili si foarte bine pregatiti pe acest domeniu, inclusiv pe design si detalii tehnice. Produse de cea mai buna calitate, preturi corecte!
Oana Petrovschi
Oana Petrovschi2 ani în urmă
Am amenajat toata casa cu Bliss Art, inclusiv cu mobila la comanda. Nu am absolut nimic de reprosat, tot proiectul a decurs impecabil si am avut parte de tot sprijinul din partea lor. Multe multumiri in special doamnei de la showroom care mi-a raspuns de fiecare data prompt la telefon sau pe whatsapp, a avut multa rabdare cu mine si m-a ajuta cu multe sfaturi utile. Recomand!
Andrada Marin
Andrada Marin2 ani în urmă
Ma bucur ca am gasit intr-un singur loc tot ce am nevoie pentru amenajarea mea: mochete de calitate, foarte fine, mobila pe comanda, parchet triplustratificat (au si laminat), gresie, faianta (am vazut doar portelanate si doar de la fabrici bune - Keros, Tubadzin), vopseluri decorative de la San Marco, plinte de la Orac, tapet, de toate! Mi-a placut ca am fost ajutata cu sfaturi si ca am putut negocia oferta! Va recomand sa amenajati cu aceasta firma, cu toata increderea!
Adela Mihailov
Adela Mihailov2 ani în urmă
Produse premium, magazin frumos si personal foarte bine pregatit! Cu Bliss Art amenajezi fara batai de cap :) Recomand!
Gabi P.
Gabi P.4 ani în urmă
Cam tot ce iti trebuie pentru amenajarea unei case gasesti aici. Pe langa asta, primesti mult ajutor in amenajare, tinandu-se cot atat de dorintele clientului cat si de posibilitatile tehnice si, bineinteles, financiare :) iar produsele sunt doar de calitate.
Mirela Savuica
Mirela Savuica4 ani în urmă
Am pentru ce sa va multumesc, Bliss Art! :) Pentru rabdare, pentru sfaturi, pentru promptitudine, pentru gama foarte variata de produse si pentru atmosfera atat de placuta din magazinul vostru!
Laurentiu Andronic
Laurentiu Andronic2 ani în urmă
Un magazin de luat in calcul, foarte buni! Finisaje superioare, preturile sunt de bun simț! Consultanța de calitate in timpul vizitei, primesti informatii importante!
Claudiu Ionut Stanescu
Claudiu Ionut Stanescu2 ani în urmă
Apreciez calitatea produselor si profesionalismul de care a dat dovada personalul! Am primit sfaturi corecte si juste si am fost indrumat catre finisaje potrivite spatiului si bugetului alocat! Foarte buni, preturi decente, pe masura calitatii!
Locații recomandate