/Bucuresti/Agentie imobiliara

Axa Domenii International

Sector 3 Bd. Decebal nr. 11, bl. S14, sc.1, etaj 6, București 030963, România

Axa Domenii International
Agentie imobiliara
4.6
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HM+H4 București, România
+40 722 732 975
axadomeniinternational.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Negau Sinziana
Negau Sinziana2 ani în urmă
Părinții mei au apelat la serviciile AXA Domenii. Au colaborat cu Paula Marin, o tânără amabila, politicoasa, cu înalt grad de profesionalism.
Va mulțumim AXA Domenii
Corina Strimbeanu
Corina Strimbeanu2 ani în urmă
Tanara, subtirica si mereu zambitoare.Respectuoasa, corecta,rabdatoare, comunicativa si profesionista. Este Paula cea care ne-a ajutat sa vindem apartamentul cu 4 camere unor tineri care chiar si-l doreau. Multumim Paulei si agentiei imobiliare Axa Domenii International. 💐
Dan SERBAN
Dan SERBAN6 ani în urmă
Fete frumoase, doamne serioase, de incredere, profesioniste in ce fac. Nici nu stiu ce imi place mai mult la ele simpatia pe care o arata, promptitudinea cu care rezolva solicitarile, sfaturile pertinente, faptul ca m-au primit in "comunitatea" lor sau comunicarea dintre ele la care m-au facut partas. Cert este ca m-au castigat si am uitat de firmele concurente. De cand le cunosc pe doamnele din echipa Axe Imobiliare o alta firma cu acelasi profil pentru mine pur si simplu nu exista.
Serpescu Costin
Serpescu Costin7 ani în urmă
O alta agentie imobiliara ordinara care nu face absolut nimic sa ajute cumparatorul si linge in cur vanzatorii. Am gasit un apartament prin ei de care eram interesat, doar ca evaluarea de la banca a venit cu cate mii de euro mai mica. Am sunat agentul si i-am spus ca trebuie sa ofer o noua suma de bani, mai mare totusi decat evaluarea. Nici nu s-a obosit sa anunte vanzatorul, spunand direct la telefon ca nu se poate, ca are o oferta mai buna pentru vanzator. Dupa 3-4 luni de zile, eu mi-am gasit apartament singur (fara agent imobiliar) si acel apartament intermediat de AXA domenii a ramas nevandut. Nu recomand agentiile imobiliare, cu atat mai putin aceasta agentie.
Marghita Mihaela
Marghita Mihaela7 ani în urmă
Am avut o colaborare extraordinara cu Axa Domenii International si am recomandat-o tuturor prietenilor. Am avut o casa de vandut si pe langa faptul ca nu am avut nici un stres mi-am facut si prieteni. Personalul este extraordinar si de la prima discutie mi-a inspirat incredere si profesionalism. In nici trei saptamani au gasit cumparator pentru casa si atat eu cat si persoana care a cumparat am fost foarte multumite. E mai mult decat o agentie imobiliara, se vede ca pun suflet in ceea ce fac si te sustin in toate demersurile. Pot spune ca si acum am ramas in relatii de prietenie atat cu persoana care a cumparat cat si cu agenta care ne-a asistat.
Geo Azo
Geo Azo7 ani în urmă
Salutare, oameni buni! Vreau si eu sa scriu ceva aici. Poate o sa va fie de folos in alegerea unuia dintre cei mai buni profesionisti de pe piata. Da, ati citit bine. Si nu spun asta numai ca sa ma aflu in treaba.
Eu am dorit sa cumpar un apartament. Providenta a facut sa intru pe mana unor oameni care stiu cum sa isi faca meseria, oameni care stiu sa te asculte, oameni care inteleg nevoile tale incepand cu bugetul alocat si nu in ultimul rand cu sfaturi legate de proceduri, de acte, de interes practic fata de amandoi partenerii de afacere: vanzator si cumparator. Axa Domenii International in calitate de intermediar al afacerii a reusit prin reprezentantele ei Paula si mai ales Ramona (careia ii multumesc inca o data) sa stabiliasca o legatura intre mine in calitate de cumparator si familia de la care am cumparat.
Profit de posibilitatea aceasta si pot sa ma declar un client multumit. Si asta conteaza cel mai mult atunci cand vrei sa faci o afacere indiferent ca vrei sa vinzi un abonament de telefon, o masina de lux sau un yaht. Eu am cumparat numai un apartament dar ma simt exact ca si cum as fi cumparat un castel.

So, ladies, keep UP the work!

George Azoitei, in calitate de client cumparator prin Axa Domenii International.
Larys Pl
Larys Pl7 ani în urmă
O colaborare reusita, m-au ajutat in cumpararea unei proprietati si am remarcat profesionalismul, seriozitatea dar si cat de bine cunosc domeniul in care activeaza. Am simtit ca lucreaza in interesul ambelor parti, nu pot sa zic ca au favorizat vanzatorul sau cumparatorul, ci, din contra, au avut grija ca comunicarea sa decurga cum trebuie intre cele doua parti, plus ca ne-au ajutat si la actele necesare tranzactiei, inclusiv cu indicatii de unde le putem obtine, cat dureaza etc. Ramona e o persoana calda, foarte bine pregatita in domeniul ei, mereu cu zambetul pe buze si gata oricand sa te ajute. Am apreciat si cadoul de casa noua,un gest foarte frumos din partea lor! Recomand cu incredere, daca as mai fi intr-o situatie similara, as apela la ei fara dubii.
Claudiu Andries
Claudiu Andries7 ani în urmă
Doresc sa imi expun părerea despre agenția imobiliară axa domenii internațional ca fiind o firma dincolo de orice reproș. Eu lucrez cu ei de 4 ani si totdeauna am fost mulțumit de modul lor de a opera. Am fost tratat mereu cu respect, răbdare si profesionalism. Si mai mult decât atât, aceasta agenție are obiceiul de a face surprize plăcute clienților, de ziua mea de exemplu, surprize care te-ai aștepta sa vina de la un amic bun, nu de la o agenție imobiliară. Daca sunteți pe piața imobiliară, va recomand sa sunați la Axa Domenii International si sa va formați propria opinie bazată pe experiența voastră.
Locații recomandate