/Bucuresti/Agentie imobiliara

Dan Mirzea Imobiliare

Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, București 030615, România

Dan Mirzea Imobiliare
Agentie imobiliara
5
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32P+H9 București, România
+40 733 619 385
danmirzea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Sala
Dana Sala2 ani în urmă
Profesionalism si promptitudine ! Mi-a fost alaturi atat mie cat si cumparatorului pana la finalizarea tranzactiei.Dan Marzea este persoana pe care te poti baza ca gaseste ,la timp,solutiile potrivite -fiind deopotriva serios si responsabil .Este dintre aceia care stiu sa construiasca relatia cu clientul .Am fost atat client (la cumparare) cat si propietar (la vanzare sau inchiriere) si ,de fiecare data a raspuns cu profesionalism si seriozitate .Il recomand tuturor celor care fie vor sa cumpere fie sa vanda sau sa inchirieze ! Este amabil si sincer ,onest si deschis la gasirea celor mai bune variante ,este ...de NOTA 10.
Cristina Z
Cristina Z2 ani în urmă
Este o placere si o onoare sa va povestesc despre experientele mele cu dl. Dan Mirzea si firma acestuia. Colaboram, constant, de cca 8 ani si pot sa va spun ca dl. Mirzea da dovada de profesionalism si cunoasterea legislatiei in domeniul imobiliar. Este saritor, empatic, are mult bun simt si condescendenta, mult tact in negocieri cu argumente solide si discernamant pentru finalizarea cu succes a unei vanzari/cumparari. Punctualitatea si corectitudinea sunt alte calitati care il caracterizeaza din plin! Nu ezitati sa-l contactati, pentru o afacere reusita! Carmen Z.
Cornelia Iofciu
Cornelia Iofciu2 ani în urmă
Am vandut un apartament in bloc vechi in zona Gara de Nord cu ajutorul lui Dan, iar colaborarea noastra a fost excelenta. Totul e organizat cu profesionalism si simt de raspundere, pozele facute apartamentului au fost foarte bune si in numar mare, anuntul postat era detaliat si cu informatii corecte; cel mai mare avantaj a fost ca Dan s-a ocupat de tot , relatia cu cumparatorii, negocierea, gasirea cabinetului notarial pentru incheierea tranzactiei, eliberarea certificatului energetic (lipsea dintre documente), sfaturi in legatura cu pretul, organizarea sesiunii foto; daca voi mai avea cazuri in viitor apelez cu siguranta la Dan. Serviciul e simplu, de incredere si la calitate ridicata.
Ionel Istodor
Ionel Istodor2 ani în urmă
Am colaborat cu domnul Dan Mirzea in anul 2012 cu ocazia vanzarii unui apartament pe bulevardul Ion Mihalache.
A gasit mai multi cumparatori si in cele din urma am vandut apartamentul la pretul solicitat de mine.
M-a consiliat in ceea ce priveste etapele vanzarii.
Experienta a fost placuta si incununata de succes.
il recomand pe domnul Mirzea ca fiind un profesionist in domeniu.
Puteti apela cu incredere la serviciile sale.
Violetta Carstea
Violetta Carstea2 ani în urmă
Cu Dan Mirzea Imobiliare am avut o colaborare de nota 10+. In jungla imobiliara existenta, nu puteam face o alegere mai buna. Dl. Mirzea este serios, de incredere, eficient si un om deosebit. Pentru noi a fost realmente o chestiune de sansa sa-l intalnim, dar celor care acum cauta un agent imobiliar cu adevarat profesionist, il recomandam cu toata caldura.
Ioana-Catalina Radoveneanu
Ioana-Catalina Radoveneanu2 ani în urmă
O colaborare de nota 10, de la inceput pana la finalizarea procesului. Domnul Mirzea a fost de la inceput foarte receptiv, proactiv si a dat dovada de un profesionalism de prima mana. A facilitat intreg procesul, a fost foarte implicat si ne-a raspuns la orice intrebari am avut. Recomand cu incredere!
Robert Popovici
Robert Popovici2 ani în urmă
2016 am achiziționat un apartament cu 3 camere in sectorul 1, bineinteles ca nu dispuneam de bani apelînd la un credit bancar, care a fost obtinut cu peripeții din cauza sistemului.Dupa nenumărate vizionari,am reușit sa ma decid asupra apartamentului dorit,problema era că in paralel cu mine mai erau doritori cu suma cash, dar pt că am fost primul la vizionare si în conditii bancare pănă la urmă am reușit sa intru in posesia lui cum? Datorită agentului imobiliar pe nume DAN MIRZEA care a tratat cu mare profesionalism situatia adică credit versus cash, servind primul care a vizionat,adică eu😀,propietarii niste oamenii putin dificili dar DAN pot spune că sa ocupat super profi negocind pt mine si asteptind după mine 3 luni pană am reusit sa iau creditul,recomand cu mare incredere seeviciile lui imobiliare, Multumesc din suflet că ai avut răbdare cu mine😀
Andreea Stanciucu
Andreea Stanciucu2 ani în urmă
Cuvintele sunt prea mici pentru a putea multumi si a descrie profesionalismul, seriozitatea si implicarea de care a dat dovada Dl Mirzea, in cautarea cumparatorilor potriviti ai apartamentului nostru. Iar atunci cand talentul, performanta, dedicatia si emotia se intalnesc, succesul este, bineinteles, inevitabil. Va recomand cu incredere sa apelati la serviciile imobiliare Dan Mirzea: este intelegator, rabdator si foarte atent la nevoile si dorintele clientilor.
Your dream house may be just around the corner. Dan Mirzea will help you find the way to it!
Locații recomandate