/Bucuresti/Agentie imobiliara

Www.sorin-stoinea.ro

Strada Traian 214, București 030167, România

Www.sorin-stoinea.ro
Agentie imobiliara
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RC+F7 București, România
+40 740 121 267
sorin-stoinea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Vali Chis
Vali Chis3 ani în urmă
Am avut placerea sa colaborez cu domnul Sorin Stoinea. Pe o durata foarte scurta a colaborarii domnul Stoinea a dat dovada de un inalt nivel de profesionalism, eleganta si rabdare (fiind vorba de inchirierea unui imobil intr-o zona residentiala). In 10 zile problema mi-a fost rezolvata. Recomand cu incredere tuturor celor ce doresc sa aiba parte de servicii de inalta calitate. Este o placere sa colaborezi cu astfel de oameni si sa constati ca mai sunt profesionisti in tara asta! Multumesc si recomand cu multa incredere!
Valeriu Badescu
Valeriu Badescu4 ani în urmă
Am avut placerea sa colaborez cu domnul Stoinea. Pe toata durata colaborarii domnul Stoinea a dat dovada de un inalt nivel de profesionalism, eleganta si rabdare (fiind vorba de vanzarea unui imobil intr-o zona mai putin atractiva). Recomand cu incredere tuturor celor ce doresc sa aiba parte de servicii de inalta calitate. Este o placere sa colaborezi cu astfel de oameni si sa constati ca mai sunt profesionisti in tara asta!
Ionut Berescu
Ionut Berescu4 ani în urmă
Îl recomand pe Sorin Stoinea pentru profesionalismul și dedicarea cu care abordează activitatea imobiliară pe care o desfășoară, întotdeauna pliată pe nevoia clientului și, poate cel mai important livrarea rezultatului dorit în timp util. Acestea sunt motivele pentru care am hotărât să continui colaborarea cu el.
Mario Dumitrescu
Mario Dumitrescu4 ani în urmă
Am avut placuta surpriza sa intalnesc un agent imobiliar care a inteles perfect nevoile mele imobiliare. Totul s-a derulat eficient si fara pierdere inutila de timp . Recomand cu caldura serviciile lui Sorin Stoinea
Andrei Ramona
Andrei Ramona4 ani în urmă
Am colaborat cu domnul Stoinea,pentru vânzarea unui imobil. Intotdeauna , experienta face diferenta. Un adevărat profesionist in ceea ce face. 👍
Recomand cu toată încrederea!
Nicoleta Niculescu
Nicoleta Niculescu4 ani în urmă
Calitate, performanta si seriozitate, aceste cuvinte imi vin in minte cand ma gandesc la dl. Sorin Stoinea. Va multumesc si felicitari!
Volt Electro Lab SRL Industrial Electronic Service
Volt Electro Lab SRL Industrial Electronic Service2 ani în urmă
O experiență grozavă. Domnul Sorin Stoinea mi-a fost recomandat pentru închirierea unui imobil in regim de exclusivitate. Atitudinea deosebita pe care a avut-o atât față de noi și față de potențialii noștri clienți îl recomandă ca fiind un profesionist desăvârșit. De asemenea rapiditatea cu care a găsit profilul de client pe care l-am dorit ne face să continuăm colaborarea și cu alte ocazii. Mulțumesc
Ivan elizabeta
Ivan elizabeta2 ani în urmă
Va recomand cu caldura sa apelati cu incredere la serviciile dl Stoinea. Am vandut o locuinta si de asemenea am achizitionat alta si sunt foarte multumita de modul in care s-au finalizat tranzactiile! Serios si execelent profesionist!
Locații recomandate