/Bucuresti/Agentie imobiliara

Realpro Bucuresti

Strada Ana Davila 2 Etaj 2, București 050493, România

Realpro Bucuresti
Agentie imobiliara
4.7
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3M9+8H București, România
realpro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Badea
Dan Badea2 ani în urmă
Colaborarea cu Realpro a fost excelenta, Toma Filipovici cu care am colaborat direct este un profesionist desavarsit in acest domeniu si recomand cu caldura colaborarea cu aceasta echipa. Succes!
Cristina Istrate
Cristina Istrate2 ani în urmă
Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.Gasesc rezolvare la orice si se implica cu adevarat!Multumesc mult!
Claudiu Vlad
Claudiu Vlad2 ani în urmă
Implicare si atitudine proactiva, informatii exacte, termene respectate.
Felicitari si dlui Toma Filipovici care s-a ingrijit ca tranzactia sa se desfasoare perfect.
Mutare sigura
Mutare sigura2 ani în urmă
L-am cunoscut pe D-nul Adrian Movileanu prin recomandarea unei foste cliente al firmei noastre ,eu avand o propietate formata dintr-un duplex de ceva timp pe piata, pentru vanzare . Inca de la prezentarea proprietatii D-nul Movileanu a tratat vanzarea intr-un mod foarte profesionist, atat la un calcul estimativ al pretului corect al imobilului, cat si la modul cum am discutat pe parcursul vizitelor potentialilor cumparatori.Parerea mea este una foarte buna in ceea ce priveste compania imobiliara Real Pro , dar cel mai important profesionalismul de care a dat dovada D-nul Adrian Movileanu . Voi recomanda cu mare placere pe d-nul Movileanu la prietenii cat si la familie daca vor trebui sa vanda sau sa isi cumpere o propietate
Alice Necula
Alice Necula4 ani în urmă
O agentie imobiliara care a construit de-a lungul timpului un sistem coerent, croit special pentru deservirea interesului clientilor sai, astfel incat acesta sa beneficieze de un proces de tranzactionare la finalul caruia sa se bucure de cel mai bun rezultat posibil. Ca profesionist in imobiliare, am gasit la Realpro mediul si resursele cu ajutorul carora pot oferi clientilor mei cele mai bune servicii, dar si compania unor oameni extraordinari.
B S
B S4 ani în urmă
Se pare ca pana la urma nu exista intamplari si nici coincidente ci doar un sir de fapte care au dus, intr-un final, la un sfarsit de 5 stele pe o scara de 1 la 5. Profesionalismul Realpro sta in mai multe amanunte (care amanunte, dupa cum bine se stie, dau intregul):
- atentia pentru detalii
- dedicatia fata de client si nu doar la nivel scriptic ci si la nivel practic
- rezolvarea prompta a problemelor mai mari sau mai mici, atunci cand apar
- inconstienta de a raspunde la telefon indiferent de joi, luni, sambata sau duminica seara, atunci cand clientului angoasat i se nazare cine stie ce sau are cine stie ce idee
- asistarea clientului de la inceput si pana la finalul tranzactiei
Si nu in cele din urma un sprijin moral si chiar psihologic foarte important pentru cei care vand o casa pentru prima oara, nu au habar cum se petrec lucrurile in zona ("gugalitul" nu iti aduce decat si mai multe nelamuriri), apleaca urechea in dreapta si in stanga si nu mai stiu ce cale sa apuce si, vorba marelui Caragiale, "fandacsia creste" si atunci nu le ramane decat, exagerand putin, ca un naufragiat sa se agate de prima pluta ivita in cale.
Si iata ca "pluta" Realpro si-a dovedit insasi numele: PRO!
In cuvinte putine dar simple: multumim Realpro, si in special domnului Toma, pentru ca ne-a suportat angoasele si a fost alaturi de noi si zau ca nu stim ce ne-am fi facut fara.
PS: am vandut, multumim, pregatiti-va, revenim pentru a ne cauta si noi un cuib :)
Chapeau!
Dan Buculescu
Dan Buculescu4 ani în urmă
II cunosc pe cei de la Realpro din 2005 și ii recomand cu toată încrederea! În orice oraș ai apela la serviciile lor, știi ca te aștepți la același standard de calitate.
Radu Stoenescu
Radu Stoenescu2 ani în urmă
Am dorit cumpărarea unui apartament în Eos Residence, cu o experienţă care ar putea fi îmbunătăţită:

O să trec direct spre miezul poveştii că nu vreau să plictisesc pe nimeni. Cum se vede în screenshot-urile ataşate, proiectul promitea "finisaje premium", fiind enumeraţi nişte producători înspre zona premium (Porcelanosa, Marazzi, printre aliţii). Când am vrut să alegem ceramică de la Porcelanosa-Marazzi, am primit răspuns că nu mai e disponibilă. În mintea mea (şi recunosc greşeala de raţionament şi înţelegere aici, cât şi greşeala că nu am întrebat imediat, ca sa clarific) am înţeles ca nu mai sunt modelele selectate disponibile, că putem alege altele, nu că nu ar mai fi disponibile deloc. Cerem buget pentru sanitare, ca să ne gândim ce putem comanda în schimb, se întârzie. În acelaşi timp, agenţii păreau foarte asertivi privind semnarea precontractului. La un moment dat, după ce am aşteptat în zadar acele bugete, propunem cumpărarea "la alb" a apartamentului, cu o reducere de 10K euro (6% din preţ), ceva ce ni s-a părut foarte rezonabil din partea noastră. Primim răspuns că nu e acceptabil, şi că putem în continuare alege finisajele după bunul plac de la furnizorii lor. Răspunul vine fără detalii despre bugetele pentru finisaje, pe baza cărora să putem comanda. În tot acest timp (cam 1 săptămână după aproximarea mea, dar se pot verifica datele exacte pe baza schimbului de mesaje) făceam progres cu modelul de precontract, şi notarul propune o dată anume, pe care noi o validăm verbal, că, într-adevăr vrem şi putem semna atunci, DACĂ finalizăm discuţiile cu finisajele. Acum când scriu acest text, cât şi pe tot parcursul discuţiilor noastre, în anunţurile lor încă apar producătorii indisponibili. Primim contractul final cu o zi înainte de semnare, duminică seara, deşi discuţia cu finisajele încă era deschisă. În după-amiaza de înainte de semnare primim mail cu bugetele: 60 de lei/mp de ceramică. Ăsta nu e tocmai un buget premium, dar zicem fie, chiar voiam apartamentul ăla. După discuţiile despre finisaje, cerem să ataşăm o anexă cu dotările apartamentului, ca să ne protejăm cumva de ulterioare modificări, cum deja văzusem că e posibil. Primim răspuns la miezul nopţii înaintea dimineţii semnării, că e foarte important să semnăm a doua zi aşa cum am agreat (deşi noi nu confirmasem nicăieri această dată, mai ales că aveam încă probleme cu contractul), anexa o semnăm ulterior. Am răspuns dimineaţa că nu semnăm precontractul fără anexă, neştiind ce însemnă ulterior, şi ce valoare ar mai avea, sau ce ar conţine acea anexă. Am adăugat că întârzierea e cauzată de ambele părţi, inclusiv a vânzătorului care are menţionează în anunţuri(conform ataşamentelor) nişte dotări pe care nu le poate onora, lucru care, legal vorbind este publicitate mincinoasă, că vrem să semnăm, dar nu în ziua respectivă, nu contractul în starea lui de atunci(fără anexă). Primim răspuns că dotinţa noastră de a cumpăra la alb apartamentul, şi acuzaţia de publicitate mincinoasă îi determină să ia decizia de a nu ne mai vinde.

Asta e povestea, deşi îmi pare rău de timpul şi banii(arhitect, avocat) investiţi, am încercat să rămân obiectiv, să pun faptele aici, să tragă fiecare ce concluzie doreşte. Pot suştine povestea cu mesaje, screenshot-uri şi altele, nu le adaug şi nu dau nume pentru a respecta anonimitatea celor implicaţi.

Sunt multe apartamente, agenţii şi agenţi, cei cu care am lucrat eu de la Realpro nu cred că sunt nici mai buni, nici mai slabi decât alţii (de asta am pus si eu 3 stele). Ei sunt produsul cumpărătorilor poate prea optimişti şi naivi care cumpără ce li se dă, cum li se dă. Atât timp cât cineva va cumpăra, experinţe ca a mea vor fi comune şi text ca ăsta al meu o să mai tot curgă, alţii se vor trezi cu apartamente neconforme aşteptărilor. Fiecare să facă ce doreşte cu acest text, şi cu banii lui, eu m-am simţit responsabil să nu las întâmplarea asta să se stingă degeaba, poate va ajuta pe cineva.
Locații recomandate