/Bucuresti/Agentie imobiliara

Creditrezidential.ro

Strada Vișinilor 19, București 030167, România

Creditrezidential.ro
Agentie imobiliara
5
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MF+V5 București, România
+40 721 420 345
creditrezidential.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Costache
Andreea Costache2 ani în urmă
Agentia Credit Rezidential m a ajutat prin intermediul brokerului Valentin Tarau sa vand apartamentul in mai putin de o saptamana de cand l au preluat. Este de departe cel mai bun broker cu care am lucrat. Intregul proces ce presupune: contract, poze apartament, clienti si vanzare s a produs in mai putin de o saptamana! Inainte sa lucrez cu ei am avut contract cu o alta agentie la care a stat apartamentul 3 luni fara sa se intample nimic. Eram disperata si presata de timp! Doresc sa-i multumesc inmiit Dnului Valentin Tarau pentru profesionalism si pentru comunicarea extraordinara pe care am avut o cu dumnealui pe tot parcursul procesului de vanzare. Dnul Valentin a preluat absolut toate sarcinile, eu doar m am prezentat la notar pentru semnare. Este un adevarat profesionist inclusiv pe juridic, dumnealui citea cu atentie contractele si se asigura sa fie totul in regula. Este un foarte bun negociator si excelent mediator! Dnul Valentin Tarau va multumesc din tot sufletul pe aceasta cale!
Alina Andronescu
Alina Andronescu2 ani în urmă
Recomand!! Am colaborat cu Valentin Tarau si este foarte tare, super ok, foarte prompt si profi.
Insistent, dar stie sa faca deal si sa multumeasca atat vanzatorul cat si cumparatorul. Va recomand cu drag.
Marina Ciocirlan
Marina Ciocirlan2 ani în urmă
In cadrul solicitarii unui credit imobiliar si a achizitiei unui imobil am lucrat cu Gabriez Zorz, respectiv Valentin Tarau. Experienta a fost una favorabila si apreciez foarte mult profesionalismul celor 2.

Pe partea de obtinere a creditului, procesul a fost unul dificil dat fiind necesarul de documente care mi-a fost solicitat din partea bancii, iar Gabriel Zorz a mediat aceasta interactiune. Pot spune ca fara ajutorul lui nu as fi reusit sa raspund cererilor. Pe langul timpul pe care l-am scutit, experinta in ceea ce priveste documentele cu banca m-a ajutat sa inchei un contract intr-un timp foarte scurt.

De asemeni, am solicitat colaborare cu notariatul cu care acesta colaboreaza in mod curent si rezultatul a fost unul favorabil mie, cumparatorului, fiindu-mi de ajutor in ceea ce priveste clauzele contractuale.

Recomand aceasta echipa fiind oameni deschisi, intelegatori, cu mare dorinta de a rezolva in timp util orice probleme care apar pe parcursul proceselor. Comunicarea am facut-o pe Whatsapp, la telefon si fizic ori de cate ori a fost nevoie, in cel mai scurt timp si indiferent de ora.
Grecu Adrian
Grecu Adrian2 ani în urmă
Am lucrat cu Gabriel Zorz si Catalina Croitoru in scopul gasirii si achizitionarii unui imobil. Sunt oameni profesionisti, respectuosi si orientati catre rezultate, fara sa omita sa asculte si sa tina cont de fiecare preferinta a clientului. Suportul oferit a fost unul extraordinar. M-am simtit foarte safe si foarte ocolit de stresul birocratiei din tara asta, lucru care din punctul meu de vedere ii recomanda foarte puternic.

Comunicarea a fost foarte usoara, dat fiind faptul ca puteam oricand sa vorbim pe WhatsApp sau la telefon.

Sunt foarte multumit de colaborare si daca pe viitor voi avea nevoie sa apelez la serviciile lor din nou, o voi face fara sa ma gandesc de doua ori.

Multumesc Gabriel si Catalina! :)
Georgya Stoican
Georgya Stoican2 ani în urmă
Il recomand cu mare drag pe Valentin Tarau. A fost extrem de implicat in proces, a tinut cont de toate cerintele si a abordat tot procesul intr-un mod profesionist si empatic. Ma bucur ca am avut placerea sa colaboram.
Gabriel Zorz
Gabriel Zorz8 ani în urmă
Companie consultanta financiara si promotor imobiliar
Alina Sarcinschi
Alina Sarcinschi2 ani în urmă
Am avut o experienta plăcută cu dl Valentin Tarau. Dacă aveți nevoie de un broker imobiliar apelați la dansul nu o sa regretați! Un adevărat profesionist.
Alexandra Manea
Alexandra Manea2 ani în urmă
Am colaborat cu Valentin pentru cumpararea unui apartament. Pe langa suportul oferit pe tot parcursul procesului, am apreciat deschiderea si disponibilitatea lui de fiecare data cand am avut nevoie de ajutor. Recomand 100%
Locații recomandate