/Bucuresti/Agentie imobiliara

Rentus Imobiliare

Strada Trestiana nr 3, București 040372, România

Rentus Imobiliare
Agentie imobiliara
4.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C474+6Q București, România
+40 741 955 827
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Rentus Imobiliare
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dima Cristi
Dima Cristi1 an în urmă
Valentina Maria Otet
Valentina Maria Otet2 ani în urmă
Am colaborat foarte bine cu aceasta agenție in mod special cu agentul Cosmin Vasile care m-a ajutat foarte mult, a dat dovada de profesionalism si dedicare .Multumesc pe acesta cale încă o data , recomand cu încredere!
Ioana radescu
Ioana radescu2 ani în urmă
Baieti cu adevarat profesionisti, atat in vederea vanzarii cat si in vederea inchirierii.
Am colaborat exceptional din toate punctele din vedere.
Comision flexibil si mult ajutor din partea domnului Cristi Dima.Recomand
Luminita Negoita
Luminita Negoita2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Sunt serioși și dedicați nevoilor clienților. Recomand Cosmin Vasile, agentul care m-a ajutat sa-mi găsesc apartamentul dorit. Multumesc!
S10wGuY
S10wGuY2 ani în urmă
Am sunat la agentie in data de astazi pentru a viziona un apartament. Am stabilit ora 16:00. Asta dimineata (vorbisem telefonic la ora 11:40). Agentul imi mai trimisese inca cateva apartamente pe care sunt interesat sa le vad in Nerva Traian - Bulevardul Unirii.

Am ajuns in zona stabilita i-am scris cu ceva timp inainte spunandu-i ca sunt in zona... 0 raspunsuri. Ba chiar cu aproape o ora inainte am mai dat un mesaj indrumandu-l sa ma contacteze daca se pot vedea si celelalte apartamente pe care mi le-a trimis. Din nou mesajul a fost ignorat.

Am ajuns la ora 16:00 am asteptat un sfert de ora. Vorbim telefonic unde mi se spune ca nu este problema lui ca am avut treaba si nu am putut confirma (ceea ce este perfect adevarat) dar lipsa de comunicare mi s-a parut neprofesionala. Comunicand acest lucru, domnul Andrei Petrescu mi-a inchis in nas. Paradoxal demonstrandu-mi ca intr-adevar era neprofesional.

Acum solutii se gaseau. Sa reprogramam pe alta data, sau sa mi se comunice sa nu-l astept. Dar nu se voia sa se gaseasca solutii, ceea ce este frustrant.

Agentul mi-a repetat de 2 ori copilaresc ca nu putem colabora pentru ca sunt neprofesionali...lucru cu care sunt de acord. As ocoli cu orie pret si agentul si agentia pacat de apartamentele pe care chiar mi-as dori sa le vizionez, si de proprietari care cam pierd in toata ecuatia asta.

Update: Vorbisem cu agentul de dimineata. Ii comunicasem ca am un interviu el spunandu-mi ca imi va scrie in schimb. Chestie care nu s-a intamplat. Vizionarea de la 17:00 nu prea vad ce legatura are. S-a purtat exemplar agentul. Foarte adevarat, am intarziat la vizionare 20 d min din cauza traficului. Chestiunea cu intarziatul o ora..este eronata. Am sunat agentul cum am parcat (poza atasata). As prefera daca spuneti chestii sa fie probate cumva, altfel schimbam opinii.

Dar sincer mi-ar placea sa nu continuam acest thread, nu intentionam sa fiu dificil ci corect. Am actionat crezand ca stabilisem la 16:00, poate am gresit eu. Nu e placut ca potential client sa ti se inchida in nas.

Eu intre timp inca incerc sa-mi gasesc chirie in zona. Multumesc mult pentru raspuns.
Daniel Gherghescu
Daniel Gherghescu2 ani în urmă
Mihai Vasile
Mihai Vasile2 ani în urmă
Paul Soldea
Paul Soldea2 ani în urmă
Locații recomandate