/Bucuresti/Agentie imobiliara

Millenium Properties

Calea Moșilor 225, București 030167, România

Millenium Properties
Agentie imobiliara
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V9+QW București, România
+40 734 485 485
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinela boja
Marinela boja6 ani în urmă
Millenium Properties nu este doar o agentie imobiliara, este o echipa de profesionisti care iti pune la dispozitie o gama de solutii complete pentru a lua decizii corecte. Millenium Properties inseamna profesionalism, onestitate, accesibilitate, promptitudine. Recomand cu incredere serviciile companiei!
Gabi Rotaru
Gabi Rotaru6 ani în urmă
Sunt o echipa tanara, oameni cu pregatire deosebita in domeniu si foarte operativi; am primit din partea acestora toata promptitudinea, reusind intr-un timp foarte scurt perfectarea a doua tranzactii. Sper ca voi mai colabora cu acestia si pe viitor! Recomand cu caldura si altor persoane sa apeleze la serviciile Millenium Properties!
Mimi Chican
Mimi Chican6 ani în urmă
Cand esti in impas, presat de timp Si vrei sa găsesti o rezolvare atunci, apelezi la, Millenium Properties. Este o echipa performanta care iti inspira incredere, punctualitate si seriozitate
Adrian Savin
Adrian Savin6 ani în urmă
Mulțumim agenților pentru grija pe care au avut-o fata de noi pentru a ne găsi cea mai buna varianta, cel mai potrivit spațiu comercial pentru activitatea desfășurată, pentru atitudinea cu adevărat profesionista, dar și pentru transparenta de care au dat dovada!
Dragos Dabija
Dragos Dabija6 ani în urmă
Nu este la indemana oricui sa ofere solutii complete si competente, sa asigure transparenta unei tranzactii si sa multumeasca deopotriva vanzatorul cat si cumparatorul ! Felicitari Millenium Properties pentru calitatea serviciilor!
Cristina Cristina
Cristina Cristina7 ani în urmă
Imi place profesionalismul si corectitudinea serviciilor oferite. Intr-un efort continuu de a multumi clientii, Millenium Properties aduce experienta uneori obositoare a vanzarii si cumpararii la un nivel foarte placut, usor, cu veselie si seriozitate in acelasi timp.
Cu multumiri pentru tot ce ati facut, recomand tuturor serviciile voastre cu multa caldura
Bogdan raducanu
Bogdan raducanu7 ani în urmă
Am colaborat cu Millenium Propertie inca din anul 2012 si am fost foarte multumit de serviciile oferite. De-a lungul timpului am descoperit ca sunt desavarsiti, oameni cu foarte multa experienta si rabdare care m-au ajutat si dincolo de serviciile imobiliare (redactare acte, obtinere avize, autorizatii... etc). Nu pot decat sa ii felicit pentru modul in care isi fac meseria! Mult succes!
Roxana Antea
Roxana Antea7 ani în urmă
O agentie imobiliara de exceptie! Oameni de calitate si foarte pregatiti, servicii profesionale si promptitudine! Fie ca iti cauti ceva de inchiriat, fie ca vrei sa cumperi sau sa vinzi - sunt nr. 1 pe Romania! Recomand cu incredere!
Locații recomandate