/Cluj/Agentie de turism

Active Weekends

Cluj-Napoca, România

Active Weekends
Agentie de turism
4.9
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM6+58 Cluj-Napoca, România
+40 747 510 825
activeweekends.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Active Weekends
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alina D
Alina D3 ani în urmă
Recomand cu drag si incredere oricui dorește să redescopere natura sau ia o pauza mentală de la rutina zilnică. Turele Active Weekends sunt deosebite, unice si decurg ca o poveste.
Marius, pe lângă ca este un ghid foarte bine pregătit, face ca fiecare tură sa fie o experiență plăcută prin locurile pe care le alege, enciclopedia de informații primite si talentul de a menține o atmosferă degajată și relaxanta.
Monica Scutariu
Monica Scutariu3 ani în urmă
Felicitări, Marius , pentru calitatea turelor organizate !
Keep going !
Alonzo Chapman
Alonzo Chapman3 ani în urmă
(Tradus de Google) Am participat la 4 excursii diferite de activități de Week End active și fiecare m-a ajutat să mă îndrăgostesc mai mult de frumusețea naturală a României.

Marius are clar o cunoștință vastă despre peisajele și istoria României. Entuziasmul său pentru natură este autentic și depune mereu mult efort în crearea călătoriilor care lasă o impresie de durată.

(Original)
I have gone on 4 different Active Weekends hiking trips, and each one has helped me fall more in love with Romania's natural beauty.

Marius clearly has an extensive knowledge about the landscapes and history of Romania. His enthusiasm for nature is genuine and he always puts a lot of effort into creating trips that leave a lasting impression.
Mircea-Petru Petrean
Mircea-Petru Petrean3 ani în urmă
(Tradus de Google) Am început să merg în excursii de drumeție cu Active Weekends în septembrie 2019 și am mers constant după asta; primul lucru pe care îl fac după terminarea unuia este să verific și să mă înregistrez la următoarele evenimente;
Marius este foarte bine pregătit pentru acest tip de activitate, cunoaște foarte bine piesele în care ține călătoriile, bine organizat, gata să răspundă la orice întrebare pe care ai avea-o și știe să adapteze ritmul la grupul pe care îl îndrumă;
Regiunile în care a organizat tururile oferă peisaje unice, iar Marius poate oferi multe informații despre geografia și istoria locurilor respective
Vă pot recomanda foarte mult Active Weekends pentru excursii de drumeție

(Original)
I started going on hiking trips with Active Weekends in September 2019 and I constantly went after that; the first thing I do after one is finished is to check and register for the next events;
Marius is very well prepared for this kind of activity, knows very well the tracks where he holds the trips, well organized, ready to answer any question you might have and he knows to adapt the pace to the group he guides;
The regions were he organizes the tours offer unique landscapes and Marius can offer lots of information about the geography and history of those places
I can highly recommend Active Weekends for hiking tours
Ioana Claudia
Ioana Claudia3 ani în urmă
(Tradus de Google) Recomand cu mare drag Active Weekends! Am avut ocazia să văd peisaje montane frumoase și trasee de drumeție care m-au făcut să mă bucur de priveliști mult mai mult.
Marius este un ghid profesionist de munte, m-am simțit întotdeauna în siguranță în timpul excursiilor.

(Original)
I highly recommend Active Weekends! I got the chance to see beautiful mountain landscapes and hiking trails that made me enjoy the views much more.
Marius is a professional mountain guide, I always felt safe during the tours.
Andrei Joldos
Andrei Joldos3 ani în urmă
(Tradus de Google) Am mers în 15+ turnee până acum și îmi propun mai mult anul acesta. Am foarte recomanda Active Weekend excursii și Marius ca un ghid profesionist și pasionat.

(Original)
I went in 15+ tours so far and I'm planning more this year. I highly recommend the Active Weekends tours and Marius as a professional and passionate guide.
Muresan Alexandra
Muresan Alexandra2 ani în urmă
Și eu recomand cu căldura si mare incredere drumetiile organizate de Marius. Acum cativa ani am redescoperit pasiunea pentru munti, asta datorita unei drumetii la care ma inscrisesem si care a fost mai mult decat o drumetie, a fost o experienta. Pe langa oamenii calzi pe care ii cunosti de fiecare data si cu care imparti povesti, Marius reuseste sa te surprinda mereu cu informatii si cunostinte relevante despre locurile in care te afli, imprejurimi si nu numai. Astept cu drag locuri noi si evenimente noi pe care le propune.
Multumesc!
Radu Costea
Radu Costea2 ani în urmă
(Tradus de Google) Ghid montan foarte experimentat. Mulțumesc Marius pentru unele dintre cele mai frumoase experiențe în sălbăticie.
Continuați cu munca bună și continuați să faceți oamenii fericiți.

(Original)
Highly experienced mountain guide. Thank you Marius for some of the most beautiful experiences in to the wild.
Go on with the good work, and keep make people happy.
Locații recomandate